Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
hayırlısı olsun cnm ,,ağrınmı varki?
Hayir isiyor onuda yutuyor

masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersin

Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekki

Annem aradi cene caldik
:102::102::102::82::82::103:
hareket etmeye başlasa kalbi atıyomu diye de düşünmem işte başlasın artık sevinç yaaaaaa

gülegüle başakcımmmm..

kızlar bende iş arasında bakıyorum sıkı takip edemeyebilirim haberiniz olaaaa

Slm kizlar cok kotuyum fena hastayim kolumu kldiramiyom
İnsallah uzun surmez bu halde oructa tutamam
canım geçmiş olsun bebem raBBİM ŞİFA VERSİN İŞŞALLAH
basak bana kimse bayramlik almadi
bugun gidip bayramlik alacam kendime
babam alirdi kucukken ayakkabilarimi bas ucuma koyardim
sen kaynosa ne pisirecen borulcede geliyomu
CANIM O GÜNLERE GİTTİM İNAN BEN LADIM BEBEM 2 TAKIM GELDE BİRLİKTE GİYELİM AMA SAN AOLURSA BEN 52 BEDENDEN 46 BEDENE DÜŞTÜM BEN EŞİMDEN ERKEN ALDIM PARASINI ALDIK CİCİLEİRMİ OH BE DÜNYA VARMIŞ BİRAZ DAHA VERİYİM KENDİME FERACE ALICEM
CANIM HAZIR ÇORBA YAP PİLAV YAP PATATES YEMEGİ SALATA BİRDE İRMİKLİ SÜTLÜ TATLI YAP TAMAM
BEN TAZE FASÜLYE SOGUK ÇORBA YAPICEM YANINA PİLAV VE PATLICANI KIYMALI DÖŞEDİM OLDU SAN YEMEK SALAT YAPARIM TATLIDA YAPSAMMI YAPMASAMMI BİLEMEİDM ŞİMDİ
Kiz basak abimin hanimi ikiz annesinin sancisi tutmus eskiden banyo sobalari olurmus kari yakmis sobayi
sicak bir dus almis ordada dogurmys gobeklerini kesmis sarmis gecmis iceri kari ya
6 tane cocugu ewde boyle dogurmus
ESKİNİ KADINLARI ÖYLEYMİŞ ANNEM ABLAMI DOGUM EDİCEGNDE 35 İNEK VARDI YARISINI SAGDIM DEDİ SNNCI ÇEKİYOMUŞ BİRYANDAN SONRA EKMEK YOGURMUŞ BEZLERİ ISLAMIŞ YIKAMK İÇİN GÜNDELİKÇİLERE YEMEK YAPMIŞ BAKMIŞ DAYANAMIYOR DOGURMUŞ GARİBİM ÖNCEDEN DOKTORMU VARMIŞ BİR BENİ ERKEK KARDEŞİMİ HASTANEDE DOGURMUŞ GERİSİ EVDEODUNLARIN ÇUVALLARINI SIRTLMA ATIYODUM KARNIM BURNUMDA SU TAŞIYOUDK DEDİ ÖNCEDEN SUMU VARDI DEDİ KAZANLARI ORTAYA KOYARLARMIŞ ÇATARLARMIŞ ALTINI YIKARLARMIŞ KAYATIRLARMİŞ VALLAHİ BİZ ÇOK ŞANSILIYIZ HE HABERİMİZ YOK
kızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....internet işinide gelince hallederim kocişim halledemezse....öpüldünüzzzz...
CANIM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GİT BENDE GİTMİCEKTŞM AMA EŞİM DEİD GİT HAVAN DEGİŞSİN BEBEK OLUNCA YOLLAMAM DEDİ ABLAMDA ÇOK YALVARDI BAKICEZ ARTIK BENDE GİDİCEM MEMLEKETE 3 BEBEK GÖRMEM VARBİRAZ OLSUN SEVERİM ÖPERİM ANNELİK ÖZLEMİM DİNER

saol canım benim sende güle güle git iyi stres at....mincikla o bebisleri benim yerimede....öptüm

Pasacim saol hayatim ama ben 38 beden giyiyom yoksa beraber giyerdik
bugun cikip bakacaz ogluma aldik haa bide bayram sekeri alacazz
bize pek gelen olmaz kucukuz diye ama kocis bayram sekerimizi alirr
ben kusmetse gidecem memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…