ayy ben saat 12de mola vermştm nasıl bir mola buuu
şu işleri bitiriyim eczaneye gitcem sonrada çimer taranır örünür yağlanır geliirm
Yok yok zahmet etme otur dogurunca alirsin ilaclarii
sara yeşil polyy mood duman öptüm sizi
he şimdi çıkmayım boşune
nasılolsa doğum için hast. gitcez
giderken alırım
hayırlısı olsun cnm ,,ağrınmı varki?kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
hareket etmeye başlasa kalbi atıyomu diye de düşünmem işteHayir isiyor onuda yutuyor
masallahhh kizlar boyle gec hissediliyor canim seyiriyo demistin yaaa yavas yavas hissedersin
Rahatina duskun kucuk kizimiz dimekki
Annem aradi cene caldik
:102::102::102::82::82::103:
hayırlısı olsun cnm ,,ağrınmı varki?
hareket etmeye başlasa kalbi atıyomu diye de düşünmem iştebaşlasın artık sevinç yaaaaaa
kızlar size demedim mi benim umudum yok diye
öğlende kırmızılar teşrif ettiler sancıdan ölüyorum ooof ya keşke evde olsam uyusam :105::105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
hayırlısı olsun cnm ,,ağrınmı varki?
hareket etmeye başlasa kalbi atıyomu diye de düşünmem iştebaşlasın artık sevinç yaaaaaa
kız gebelik takvimi niye yapmıyon sen yapta takip edek bizde
canım geçmiş olsun bebem raBBİM ŞİFA VERSİN İŞŞALLAHSlm kizlar cok kotuyum fena hastayim kolumu kldiramiyom
İnsallah uzun surmez bu halde oructa tutamam
CANIM O GÜNLERE GİTTİM İNANbasak bana kimse bayramlik almadi
bugun gidip bayramlik alacam kendime
babam alirdi kucukken ayakkabilarimi bas ucuma koyardim
sen kaynosa ne pisirecen borulcede geliyomu
CANIM HAZIR ÇORBA YAP PİLAV YAP PATATES YEMEGİ SALATA BİRDE İRMİKLİ SÜTLÜ TATLI YAP TAMAMbanada almadı kimsesen banada alsana
dimi ya baabmız alırdı eskiden, hatta ayakkabıcıda ayakkabıları denerken
babam parmak uçlarıma bastırırdı boşluk varmı diye
sonrada sorardı: sıkıyomu doğru söylee, diye
bende ayakkabıyı beğendiysem sıksada sıkmıyo derdimbayram gelmeden evin içinde giyer gezerdim
hey gidi günler
börülceyi istememzatende gelmez araya iyi bi mesafe koydum merdivenleri bile çıkmıyo
karnı burnunda karı ziyafet hazırlıycam diilim.
bi çorba yaparım bide kızartma yanında bişi daha düşünüyom ama bulamıyom
Kiz basak abimin hanimi ikiz annesinin sancisi tutmus eskiden banyo sobalari olurmus kari yakmis sobayi
sicak bir dus almis ordada dogurmys gobeklerini kesmis sarmis gecmis iceri kari ya
6 tane cocugu ewde boyle dogurmus
CANIM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GİT BENDE GİTMİCEKTŞM AMA EŞİM DEİD GİT HAVAN DEGİŞSİN BEBEK OLUNCA YOLLAMAM DEDİ ABLAMDA ÇOK YALVARDI BAKICEZ ARTIK BENDE GİDİCEM MEMLEKETE 3 BEBEK GÖRMEM VARkızlarrrrrr ben köye gidiom bugünnn tlfnum çekmicek orda...internette olmucak yani....haberiniz olsun....sizi seviommm....internet işinide gelince hallederim kocişim halledemezse....öpüldünüzzzz...
canım geçmiş olsun bebem raBBİM ŞİFA VERSİN İŞŞALLAH
CANIM O GÜNLERE GİTTİM İNANBEN LADIM BEBEM 2 TAKIM GELDE BİRLİKTE GİYELİM AMA SAN AOLURSA BEN 52 BEDENDEN 46 BEDENE DÜŞTÜM BEN EŞİMDEN ERKEN ALDIM PARASINI ALDIK CİCİLEİRMİ OH BE DÜNYA VARMIŞ BİRAZ DAHA VERİYİM KENDİME FERACE ALICEM
CANIM HAZIR ÇORBA YAP PİLAV YAP PATATES YEMEGİ SALATA BİRDE İRMİKLİ SÜTLÜ TATLI YAP TAMAM
BEN TAZE FASÜLYE SOGUK ÇORBA YAPICEM YANINA PİLAV VE PATLICANI KIYMALI DÖŞEDİM OLDU SAN YEMEK SALAT YAPARIM TATLIDA YAPSAMMI YAPMASAMMI BİLEMEİDM ŞİMDİ
ESKİNİ KADINLARI ÖYLEYMİŞ ANNEM ABLAMI DOGUM EDİCEGNDE 35 İNEK VARDI YARISINI SAGDIM DEDİ SNNCI ÇEKİYOMUŞ BİRYANDAN SONRA EKMEK YOGURMUŞ BEZLERİ ISLAMIŞ YIKAMK İÇİN GÜNDELİKÇİLERE YEMEK YAPMIŞ BAKMIŞ DAYANAMIYOR DOGURMUŞ GARİBİM ÖNCEDEN DOKTORMU VARMIŞ BİR BENİ ERKEK KARDEŞİMİ HASTANEDE DOGURMUŞ GERİSİ EVDE ODUNLARIN ÇUVALLARINI SIRTLMA ATIYODUM KARNIM BURNUMDA SU TAŞIYOUDK DEDİ ÖNCEDEN SUMU VARDI DEDİ KAZANLARI ORTAYA KOYARLARMIŞ ÇATARLARMIŞ ALTINI YIKARLARMIŞ KAYATIRLARMİŞ VALLAHİ BİZ ÇOK ŞANSILIYIZ HE HABERİMİZ YOK
CANIM GÜLE GÜLE GİT GÜLE GÜLE GİT BENDE GİTMİCEKTŞM AMA EŞİM DEİD GİT HAVAN DEGİŞSİN BEBEK OLUNCA YOLLAMAM DEDİ ABLAMDA ÇOK YALVARDI BAKICEZ ARTIK BENDE GİDİCEM MEMLEKETE 3 BEBEK GÖRMEM VARBİRAZ OLSUN SEVERİM ÖPERİM ANNELİK ÖZLEMİM DİNER
herkesler biyerlere dağılmış :/
Ewet sen nasilsin canim borulce hala sizdemi
bosaniyormu yokdaaa
:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?