aaamin cümlemize canım yaaayavrularımız sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olur inşallaaaah
inşallah kuzumm
ben çıkıyom kuzum kocişin tostunu hazırladım ayranınıda koydum onuda kaldırdım artıkın gönül rahatlığıyla yatabilirim iyi geceler canım çok öpüyorum hoşçakaaal:2:
Kizlar carpistim geldimbiraz uzandim sonra dusa giricem
Bide kasiklarim bir haftadir sancilaniyo batiyolar bazen cok rahatsiz ediyo neden acaba:44:
Ayy insaalhhhcanım 5 olmustun demı yumurtlama donemındeysen ondan batma vardır hadı bebısın inşallah tutmuştur
aynen canım bende en son daha 8 haftalık nasıl geçecek bu günler diyodum bi bakmışım 8 aylık olmuşuzcanım dikkat et kendine yaa yorma bidaa öyle kendinibebişini sağlığınızı düşün canım yaa sağol canım ara okadarlık oldu bend anlamadım ama biran önce doğsa diye sabırsızlıktan ölüyom gerçi daha kalp atışlarını bilem duyamadım bebişimin inşallah yaşıyodur ve sağlıklıdır bakalım cuma 3 buçukta kontrolüm var inşallah mutlu haberlerle dönerim
canım inşallah bebiştendir benimde çok sancılanmıştı hatta adet olup dra gideyim demiştim neden bukadar sancıyor diye meğer hamileymişim inşallah seninde öyledirKizlar carpistim geldimbiraz uzandim sonra dusa giricem
Bide kasiklarim bir haftadir sancilaniyo batiyolar bazen cok rahatsiz ediyo neden acaba:44:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senin adetlerin düzensizse yumurtlama günü hesaplayamazsın canım dr.a git önce adetlerini düzenlesin bi de nedenini bulmak lazım düzensizliğin. normal adet 28 günde bir olur (bir kaç gün önce veya sonra olablir) normal adet siklusuna göre adetin tam ortası yani 14.gün yumurtanın çatlama günüdür. buna göre sen de kendi gününü hesapla
o kadar saf mıyım ben ya:44:kuzum sende saf saf bişii yapmadan duruyonmu öyleeeben olsam buyur yengesinin abinin işi var uyuyo vs. bana söyle derdini falan derdim heraldee anlasın birazda kızdığını kocanla çok muhatap etme kızı sen konuş ters cevaplar ver arada d bak bakalım atabiliyomu bidaa sil zaten kocan görmedende mesajlarını
güneşten nasıl alcam enerjiyiGuneste var canim bide tarhanada en cok
ara bisimi vardi de mesaj gelince
hayir her telden calmaliyiz bence
öff saçmalama yaa ne kaa güzel konular konuşuyok her telden var bizde vamı bizim gibi topik
vay kocişe bak zeytin yağıyla msj.benimki kuru kuru zor yaparbilmiyorumki canım ben dra gösterdim oda şeker yok deyip yollamıştı beni sen sormadınmı?
buarada öğleden sonra komşum geldi pat diye çıktım kusuruma bakmayın sonrada nazara mı geldim ne heryerim ağrımaya başladı kollarımı kaldıramadım yaaa nasıl bütün vücudum kasıldı sızladı nası bişi anlamadım okuya okuya bi hal oldum anamı aradım sende oku beni dedim kocişte geldi zeytin yağıyla masaj yaptı bi güzel şimdi kendime geldim Allah a şükür
Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi
ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom
hosgeldin beni burda yalniz biraktin
kiz yazdigini okudum benim basima geleni hatirlamiyonmu
kari ogullarina kocasina damadina bayramlik almis
oglumla bana yokbende cok uzuldum ama yapacak bise yok
uzuldugumle kaldim
vay kocişe bak zeytin yağıyla msj.benimki kuru kuru zor yapar
cnm doktora gösterdim sonucu ama normal dedi.. bana yüksek geldi o yüzden dedim
Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin
yapıyor arada sağolsun kocişimkuru daha zor oluyordur sende yağla yaptır yapar bak ozaman
hangisinde 135 yazıyor canım ?benim
açlık gebe
60 dk gebe
120 dk gebe var
Basak karisi gunaydin
oglumla saat 11 e kadar uyumusuz
dun carsi gezdikya kuzum yorulmus
açlıkta yazıyo cnm
:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?