Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar carpistim geldim biraz uzandim sonra dusa giricem

Bide kasiklarim bir haftadir sancilaniyo batiyolar bazen cok rahatsiz ediyo neden acaba:44:

Bide kasiklarim bir haftadir sancilaniyo batiyolar bazen cok rahatsiz ediyo neden acaba:44:

canım 5 olmustun demı yumurtlama donemındeysen ondan batma vardır hadı bebısın inşallah tutmuştur

aynen canım bende en son daha 8 haftalık nasıl geçecek bu günler diyodum bi bakmışım 8 aylık olmuşuz ama sanki bu günler daha yavaş geçiyor az kaldı yaa inşallah duyacaksın pıt pıt kalp atışlarınıda canım pozitif düşün herzaman duyacam bebişimi görecem diye git dra güzel haberlerini bekliyorum tatlım

canım inşallah bebiştendir benimde çok sancılanmıştı hatta adet olup dra gideyim demiştim neden bukadar sancıyor diye meğer hamileymişim inşallah seninde öyledir
yada yumurtlama dönemiysen iyi değerlendir ozamanda batıyor biliyosunn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sanada günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn

cnm gıtım doktora pko hastasıymısım ben :2: o yüzden yumurtlama gunu bellı olmazmıs bol bol ilişki dedş

o kadar saf mıyım ben ya:44:

ne bilim kocamla aramda sorun çıkmasın diye görmezden geliyorum:26: bi daha kine arayım o zaman:26:

ama kocamın kulağına giderse " benden habersiz neden aradın" diye çok kızar

Guneste var canim bide tarhanada en cok

ara bisimi vardi de mesaj gelince

hayir her telden calmaliyiz bence
güneşten nasıl alcam enerjiyi

dışarı çıkıp otutruyumu

öff saçmalama yaa ne kaa güzel konular konuşuyok her telden var bizde vamı bizim gibi topik

tabiiki bence de. zaten burası kfa dağıtarak hamiş kalma topiki
gerçi ben daha önce kk yönetimine mail atıp sormuştum bu konuyu.malum konu dışına çıkıldığında topikin kapısına vuruyolar mührü

bende korkmuştum bizim topike de bişi olurmu diye.

"bizim bi gebelik topikimz var fakat herşeyden sohbet ediyorum sakıncası olurmu " diye sordum

"topike gelen üyeleri sıkmıycak şekilde ise sohbetlerininz sakıncası yok" denmişti.

yani biizm topike gelen misafir hatunların sorunlarına, sorunlarına cevap veriyoruz onları çekmeye çalışıuyoruz

o yüzden yanlış bii yapmıyoruz

vay kocişe bak zeytin yağıyla msj.benimki kuru kuru zor yapar

cnm doktora gösterdim sonucu ama normal dedi.. bana yüksek geldi o yüzden dedim

Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi

ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom

yok be kuzum yumurtadan civ civ çıkan tisort o kadar güzel değil.

bende aldm lcw den. benimkinin önünde

"baby loading...

please wait"

yazıyoparmağını emen bebik resmi var.

görmedinmi bu tişörtten de var

hosgeldin beni burda yalniz biraktin

kiz yazdigini okudum benim basima geleni hatirlamiyonmu
kari ogullarina kocasina damadina bayramlik almis
oglumla bana yok bende cok uzuldum ama yapacak bise yok
uzuldugumle kaldim

yalnz kalmışmışmışmışmış

vay kocişe bak zeytin yağıyla msj.benimki kuru kuru zor yapar

cnm doktora gösterdim sonucu ama normal dedi.. bana yüksek geldi o yüzden dedim

yapıyor arada sağolsun kocişim kuru daha zor oluyordur sende yağla yaptır yapar bak ozaman
hangisinde 135 yazıyor canım ?benim
açlık gebe
60 dk gebe
120 dk gebe var

Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin

3,5 aydir neden soylememisler
nispet yapiyoo bide rabbim cok buyuk uzulme.

açlıkta yazıyo cnm

:26::26::26:

anladım canım benim açlıkta 95 yazıyor
ama drun normal dediyse korkulacak bişey yok demekki
normal aralıkları 70-92 kağıtta benimde 95 ama şeker yok dedi banada bide sen kaç bardak içtin bana 2 bardak içirdiler 75 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…