Kiz bengi hamile olmadan 8 tane tisortmu aldin biriktirdin
yok annem ben almam dusuk yapinca uzuluyom zati bide onlari gorup sinir krizi geciremem..
Canim tecrube konusuyo burda Allah kimseyi kimsenin eline koymasin
kocalarimiza guc kuvvet versin kazancimiz bereketli olsun
Kimseden kimseye hayir yok
benim oglum hem ilk torun hemde tek
baska yok ama ben aldim cocugum
Slm kizlarr
İftarra teyzemleri dawet etmistim simdi gittiler
Nasilsiniz
Kizlar boswerin walla bize kocalarinizdan hayir war arada tartissakta yine her istedigimizi yaptiriyoruz
Digerleri onemsiz kisiler umursamayin allah ellerine dusurmesin
Sewinccim gule gule kullanin kiyafetlerinizi
Bana da kocisim 2pantolon 2bluz ayakabi we canta aldi
Dolaplar tasiyo kiyafet canta we ayakkabi koleksiyonun war senin dio ama yinede dayanamiyo aliyo
Kocisede 2pantolon bi Tshirt we ayakkabi aldik
Kocise seker pembesi tshirt aldim
Herkez dio zaten esin eskiden tarzi farkliydi simdi super giyiniyo sen aliyosun heralde die ewet diyorum bnde onu bile kiskaniyolar kiskanclarr
Slm kizlarr
Nasilsiniz
Kizlar boswerin walla bize kocalarinizdan hayir war arada tartissakta yine her istedigimizi yaptiriyoruz
Dolaplar tasiyo kiyafet canta we ayakkabi koleksiyonun war senin dio ama yinede dayanamiyo aliyo
Herkez dio zaten esin eskiden tarzi farkliydi simdi super giyiniyo sen aliyosun heralde die ewet diyorum bnde onu bile kiskaniyolar kiskanclarr
yazdımmm
annemlerle kalktık
kocam kaynosa gıttı bende toplantıyaa orda namaz kıldık sonra komsularla kapıda durduk kaynos ıcerı gırecez dedı bende ısz gıdın dedımbız dunden haberlestık oturacaz sahura kadar dedım nasılsa kocam ızın verıyo oda guya ızın vermedı kalkmadım od aoturdu
sonra sahuru yaptım namaz kılıp dua ettım sızlere de yattım
tahmın ettıgınız gıbı 12.gecıyodu kalktım
sonra komsu bana tatlı yaotı eve gelıp uyudum yemek yedık dogru evımıze geldık
sonra cimdim buraya geldımm
ayrıca bugun ıftarda sogan suyumu unuttum
ya abla bana cocugmuda almasın ben ıstemıyorum ama kıznı sunu sunu aldıır demeyı bılıyo banada donup 10 lr babetı alacak ben o kadar dustum mu bugun kocama al desem magzayı alır anam babm alır ama onun lafı zoruma gıttı okadr sınırlıyım kıhıc hak etmıyorum evlerıne gıdıyorup hızmetlerını onlarla bırlıkte her ölude dugunde yanalrındayım anneler babalar gunu dogum gunlerı hedıyemı pastamı alırım onların bana laıkını bakkkk
Mood nasil oldun annem...
aferin iyi halt ettin yemekten sonra falan bi ara içeydin bari
Ayyy hadi canim hayirlisi insallah cok bekletmez vesile olurrslm kızlar nasılsınız bakımben daha ıyıyım bugun gıttım kocısım ıcın kecıboynuzu kendım ıcınde ıncır, hayıt tohumu ve cörek otu aldım.. ıncır kurune ve çörek otuna basladım esımede yaptım kecıboynuzu kurunu ıcırdım gercı pek beğenmedı ama ıcecek el mecburr hayıt tohumu cayınada bayramdan sonra baslamayı dusunuyorum.. hayde rastgele bıde böle denıyım bı ıkı ay
Saol cnmm iyiyim biraz bugun hep uyudumm iftara yakin klktim yemeklerimi yaptim
Sen nasilsinnn
Ahhh ahhh ayni bende oyleyim ama karsindakine degerinden fazla deger verirsen sasiriyoo
sen cok haklisin yok annem biz el kiziyiz cok bile 10 tl lik babet
Tsk ederim cnmmgule gule kullan canım
kocısım kavga etmez benı kımseye muhtac etmez ben sımdı alısverıs yapmıyorum bayramdan sonra tatıle gıdıyoruz ozman yapacaz ama kaynanam sormadı bılezaten ne yapacaksınız dolu kıyafetnız var evde otracaksnız dıyo bıde 3 gun onlarda olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hadi hayirlisi cnm arada bulanima giriyoruz tabii ama rabbim sabrinida weriyo elbettslm kızlar nasılsınız bakımben daha ıyıyım bugun gıttım kocısım ıcın kecıboynuzu kendım ıcınde ıncır, hayıt tohumu ve cörek otu aldım.. ıncır kurune ve çörek otuna basladım esımede yaptım kecıboynuzu kurunu ıcırdım gercı pek beğenmedı ama ıcecek el mecburr hayıt tohumu cayınada bayramdan sonra baslamayı dusunuyorum.. hayde rastgele bıde böle denıyım bı ıkı ay
Tsk ederim cnmm
Cok sukur kocalarimiz bizi kimseye muhtac etmiyolar masallahhh
Amann tipik kaynana modeli iste ne beklersin yap et lafi olmaz
Aboo 3gun nie kaynanadasin sen kuzum ewin war git otur ewinde 1gun yeter
Hadi hayirlisi cnm arada bulanima giriyoruz tabii ama rabbim sabrinida weriyo elbett
Umutsuz yasanmazki gulumm
Bak neguzel almissin sifa olsun insaalhh
Canim iki gune atlatirsingerıde esıme anllatıgıma pısman oldum sonra ınmıyo oraya ben uzucekler dıye bıda gıtmeyecez dedı ama bu seferde gunah gırmek ıstemıyorum aılesı ana baba yatarken boser ver anan baban ben bos yere uzuldum dedım ne yapacam bılmyıorum abla
tencere yuvarlanmış kapagını bulmus tısortu alacaz sevınc
kocısmle borcede hemen ınmısde bakmıs nısanlısı ne gerek var demıs
Slm kizlarr
Nasilsiniz
evet cnm arada seytan kacıyo ıcımızeTsk ederim cnmm
Cok sukur kocalarimiz bizi kimseye muhtac etmiyolar masallahhh
Amann tipik kaynana modeli iste ne beklersin yap et lafi olmaz
Aboo 3gun nie kaynanadasin sen kuzum ewin war git otur ewinde 1gun yeter
Hadi hayirlisi cnm arada bulanima giriyoruz tabii ama rabbim sabrinida weriyo elbett
Umutsuz yasanmazki gulumm
Bak neguzel almissin sifa olsun insaalhh
ne bılıyım bugun konustuklarına oyle dıyodu bıze sormak yok :44::44::44:
arefe ıgne vurulursam ısım var gucum var
cuma aksamı gıdecem pazar gunu gelırım evıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?