Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz bengi hamile olmadan 8 tane tisortmu aldin biriktirdin
yok annem ben almam dusuk yapinca uzuluyom zati bide onlari gorup sinir krizi geciremem..

yok hamiş olmadan önce 6 taneydi tekinide yeni aldıydım oh iyikide biriktirmişim ozaman hoşuma gidenleri şimdi çeşit çeşit giyiyom ne güzel sus kız düşük falan diyipdurma korkuyom zaati :18::18:

Canim tecrube konusuyo burda Allah kimseyi kimsenin eline koymasin

kocalarimiza guc kuvvet versin kazancimiz bereketli olsun
Kimseden kimseye hayir yok
benim oglum hem ilk torun hemde tek
baska yok ama ben aldim cocugum

ya abla bana cocugmuda almasın ben ıstemıyorum ama kıznı sunu sunu aldıır demeyı bılıyo banada donup 10 lr babetı alacak ben o kadar dustum mu bugun kocama al desem magzayı alır anam babm alır ama onun lafı zoruma gıttı okadr sınırlıyım kı hıc hak etmıyorum evlerıne gıdıyorup hızmetlerını onlarla bırlıkte her ölude dugunde yanalrındayım anneler babalar gunu dogum gunlerı hedıyemı pastamı alırım onların bana laıkını bakkkk

kızlar ben kaçtım ilacımı ve ayranımı içtiydim etkisini göstermeye başladı ben kaçmadan heme yaten daha kocişi sahura kaldırcam tostunu pişircem çok öpüyorum sizi kızlar hoşçakalıın

Slm kizlarr
İftarra teyzemleri dawet etmistim simdi gittiler
Nasilsiniz

Kizlar boswerin walla bize kocalarinizdan hayir war arada tartissakta yine her istedigimizi yaptiriyoruz
Digerleri onemsiz kisiler umursamayin allah ellerine dusurmesin

Sewinccim gule gule kullanin kiyafetlerinizi
Bana da kocisim 2pantolon 2bluz ayakabi we canta aldi
Dolaplar tasiyo kiyafet canta we ayakkabi koleksiyonun war senin dio ama yinede dayanamiyo aliyo
Kocisede 2pantolon bi Tshirt we ayakkabi aldik
Kocise seker pembesi tshirt aldim
Herkez dio zaten esin eskiden tarzi farkliydi simdi super giyiniyo sen aliyosun heralde die ewet diyorum bnde onu bile kiskaniyolar kiskanclarr

slm kızlar nasılsınız bakım ben daha ıyıyım bugun gıttım kocısım ıcın kecıboynuzu kendım ıcınde ıncır, hayıt tohumu ve cörek otu aldım.. ıncır kurune ve çörek otuna basladım esımede yaptım kecıboynuzu kurunu ıcırdım gercı pek beğenmedı ama ıcecek el mecburr hayıt tohumu cayınada bayramdan sonra baslamayı dusunuyorum.. hayde rastgele bıde böle denıyım bı ıkı ay

gule gule kullan canım

kocısım kavga etmez benı kımseye muhtac etmez ben sımdı alısverıs yapmıyorum bayramdan sonra tatıle gıdıyoruz ozman yapacaz ama kaynanam sormadı bıle zaten ne yapacaksınız dolu kıyafetnız var evde otracaksnız dıyo bıde 3 gun onlarda olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bende bugun pantalonla buluz aldım kendıme. bıtanede kırmızı pantalon arıyom bı buluz almıştım onun altına ama daha bulamadım. kocısın ısı olmaz kendıne bısey almakla yarın cıakryımda onada cıcışler bakayım dıyorum

aferin iyi halt ettin yemekten sonra falan bi ara içeydin bari

Ahhh ahhh ayni bende oyleyim ama karsindakine degerinden fazla deger verirsen sasiriyoo
sen cok haklisin yok annem biz el kiziyiz cok bile 10 tl lik babet

Ayyy hadi canim hayirlisi insallah cok bekletmez vesile olurr
Saol cnmm iyiyim biraz bugun hep uyudumm iftara yakin klktim yemeklerimi yaptim
Sen nasilsinnn

Iyiyim yorgunum biraz...

Ahhh ahhh ayni bende oyleyim ama karsindakine degerinden fazla deger verirsen sasiriyoo
sen cok haklisin yok annem biz el kiziyiz cok bile 10 tl lik babet

gerıde esıme anllatıgıma pısman oldum sonra ınmıyo oraya ben uzucekler dıye bıda gıtmeyecez dedı ama bu seferde gunah gırmek ıstemıyorum aılesı ana baba yatarken boser ver anan baban ben bos yere uzuldum dedım ne yapacam bılmyıorum abla

tencere yuvarlanmış kapagını bulmus tısortu alacaz sevınc

kocısmle borcede hemen ınmısde bakmıs nısanlısı ne gerek var demıs

Tsk ederim cnmm
Cok sukur kocalarimiz bizi kimseye muhtac etmiyolar masallahhh
Amann tipik kaynana modeli iste ne beklersin yap et lafi olmaz
Aboo 3gun nie kaynanadasin sen kuzum ewin war git otur ewinde 1gun yeter

Hadi hayirlisi cnm arada bulanima giriyoruz tabii ama rabbim sabrinida weriyo elbett
Umutsuz yasanmazki gulumm
Bak neguzel almissin sifa olsun insaalhh

ne bılıyım bugun konustuklarına oyle dıyodu bıze sormak yok :44::44::44:

arefe ıgne vurulursam ısım var gucum var

cuma aksamı gıdecem pazar gunu gelırım evıme

Canim iki gune atlatirsin ben atlattim once kafayi yidim gecti
tencere yuvarlanmış kapagını bulmus tısortu alacaz sevınc

kocısmle borcede hemen ınmısde bakmıs nısanlısı ne gerek var demıs

Ayyy cok guzel onu biliyom alin gule gule giyin... uzulme artikkk

evet cnm arada seytan kacıyo ıcımıze neysekı normale dondum dedığın gıbı sıfa olur ınş.. bu kurlerı aranızda deneyen oldumu acaba hıç:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…