Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim iki gune atlatirsin ben atlattim once kafayi yidim gecti

Ayyy cok guzel onu biliyom alin gule gule giyin... uzulme artikkk

uzulmuyom zatı sınırlenıyorum hakkızlık yapıyolar ya aman neyse gece gece

ayy alcz tatıle gıderken gıycez de sevıcn ya benım bıkını ustunu cok sevıyom altını sevıyomda bu sene sıgmıyom ıcıne tak alt alsam sırıtır mı :26::26::26::26::26:

ya cok yorgundum kaynanamlardaydım gıtım yemek saatına kadar yattım aklıma gelmedı

yemek yedıkden sonra geldı toktum olmaz dıye ıcmedım gece ıcerım artık bı defadan ne olur kı :44:

olsun canım içte yeterki tok iç benimde unutupta tokken içtiğim olmuştu bi kaç kez bişii olmuyo yaani şekil a da görüldüğü gibi bidaa içmemezlik yapma sen genede canım len tam çıkıyodum merviş yakaladı çok şaşırdı vallaa hamişolduğuma onla konuşyoz şimdik :26:

ewiniz yok herhaldeee bayramun ilk gunu gitsen yeter
ewde yatin yuvarlanin gezin salla

cuma aksamı ınemyı dusunuyorum cumartesı dok gıdecem ya sabah burdan zor olur yada cuma annmelerde kalak nıye orda kalıyoz kı sonucda bayramda annamlerı gormeyecem :26::26:

cumartesı orda kalırım pazarda evıme donerım benım planım bu kaynanamın planı 3 gun boz orda kalmamız hatta arefade 4 gunnnnnnnnnnn

bende olmaz dıye ıcmedım neyse bıda ıcerım kuzum nerde mervıs bende ozledım bu raya gelmıyo nerdeyse ben pesıne geleyım

Belos annem hic siritmaz kotonda cok guzel kombinler var indirime girmiss al bencee ayy cok uykum var bana musaade yatacam
iyi geceler optum..

he git hatta bir hafta orda kalin

Belos annem hic siritmaz kotonda cok guzel kombinler var indirime girmiss al bencee ayy cok uykum var bana musaade yatacam
iyi geceler optum..

ya bunun ustu cok guzel gecen alt baktım bulamadım kotona gıtmem ıcın avm gıtmem lazım:26::26: neyse uydurrum ıns

iyi geceler canım benım

ya cok yorgundum kaynanamlardaydım gıtım yemek saatına kadar yattım aklıma gelmedı

yemek yedıkden sonra geldı toktum olmaz dıye ıcmedım gece ıcerım artık bı defadan ne olur kı :44:

evet cnm arada seytan kacıyo ıcımıze neysekı normale dondum dedığın gıbı sıfa olur ınş.. bu kurlerı aranızda deneyen oldumu acaba hıç:26::26::26::26:

hangilerini diyon canım ben soğanla incir kürünü yaptım kocişede her fırsatta keçi boynuzu pekmezi falan içirdiydim sayı azdı sınırdaydıda ama yetti çok şükür

Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin

Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin

sanane deseydın ya yasım hesabını sanamı verecem

ya hıc anlayılı ınsanlar yok

amaaa bak sen şu edepsiz gelinee

kızlar ya haberlerde izledınızmı 28 gunluk bebek öldü cıkattıgı sutu gerı yutmuş

hadi yaa ah canım beniim kıyamam ona yaa ailesi kimbilir nasıl mahvolmuştur kusmuşmu naapmış emdkten sonra yaa keşke kafasını yan çevirselermişte öyle yatırsalarmış bebişi o zaman dışa gidebiliyo hiç diilse kusmuğu falan bu arada ailesi nerdeymiş acaba o arada :26:

annesı uyumus canım emdıgını gerı cıkarım yutmus oda cıgere gıtmıs hastanae bısey bulamamışlar baba ile anne nasıl cok kouydu agladım haberı ızlerken

annesı uyumus canım emdıgını gerı cıkarım yutmus oda cıgere gıtmıs hastanae bısey bulamamışlar baba ile anne nasıl cok kouydu agladım haberı ızlerken

ay ben iyiki izlememişim ozaman yaa deseneee iki saat susamazdımda hiç dayanam öyle şeylere oy kuzum yaa bilmiyomuymuş bebişin başı yan çevrilir yatarken unuttu galiba kadıncağız yazık ama yaa kötü oldum bak şimdi

bılemeıstır belkı bılmıyorum anan baba kotuydu ben cok korkuyorum ya rabbım haıylı evlat versın uzun ömurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…