Canim iki gune atlatirsinben atlattim once kafayi yidim gecti
Ayyy cok guzel onu biliyom alin gule gule giyin... uzulme artikkk
ya cok yorgundum kaynanamlardaydım gıtım yemek saatına kadar yattım aklıma gelmedı
yemek yedıkden sonra geldı toktum olmaz dıye ıcmedımgece ıcerım artık bı defadan ne olur kı :44:
ewiniz yok herhaldeee bayramun ilk gunu gitsen yeter
ewde yatin yuvarlanin gezinsalla
olsun canım içte yeterki tok iç benimde unutupta tokken içtiğim olmuştu bi kaç kez bişii olmuyo yaani şekil a da görüldüğü gibi bidaa içmemezlik yapma sen genede canımlen tam çıkıyodum merviş yakaladı çok şaşırdı vallaa hamişolduğuma onla konuşyoz şimdik :26:
cuma aksamı ınemyı dusunuyorum cumartesı dok gıdecem ya sabah burdan zor olur yada cuma annmelerde kalak nıye orda kalıyoz kı sonucda bayramda annamlerı gormeyecem :26::26:
cumartesı orda kalırım pazarda evıme donerım benım planım bu kaynanamın planı 3 gun boz orda kalmamızhatta arefade 4 gunnnnnnnnnnn
Belos annem hic siritmaz kotonda cok guzel kombinler var indirime girmiss al bencee ayy cok uykum var bana musaade yatacam
iyi geceler optum..
ya cok yorgundum kaynanamlardaydım gıtım yemek saatına kadar yattım aklıma gelmedı
yemek yedıkden sonra geldı toktum olmaz dıye ıcmedımgece ıcerım artık bı defadan ne olur kı :44:
evet cnm arada seytan kacıyo ıcımızeneysekı normale dondum dedığın gıbı sıfa olur ınş.. bu kurlerı aranızda deneyen oldumu acaba hıç:26::26::26::26:
he git hatta bir hafta orda kalin
Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin
bende olmaz dıye ıcmedım neyse bıda ıcerım kuzum nerde mervıs bende ozledım bu raya gelmıyo nerdeyse ben pesıne geleyım
valla "Mart 2013 de ilk kez anne olacaklarrrr :)" topiğinde yakaladı beni oraya yazarkende ordayız şimdi başak duymasın bu arada
Kizlar kardesimin eside hamile yeniden3,5aylikmis ikizi oluyomus hemde kizlari ama pek inanmiyorum bn
Bide bana anlatilo bllandira bllandira hadi sizde ypin dio yok dedim biz dusunmuyoruzz yasiniz geciyo gec klmayin dio bide gelin
kızlar ya haberlerde izledınızmı 28 gunluk bebek öldü cıkattıgı sutu gerı yutmuş
hadi yaa ah canım beniim kıyamam ona yaa ailesi kimbilir nasıl mahvolmuşturkusmuşmu naapmış emdkten sonra yaa keşke kafasını yan çevirselermişte öyle yatırsalarmış bebişi o zaman dışa gidebiliyo hiç diilse kusmuğu falan bu arada ailesi nerdeymiş acaba o arada :26:
annesı uyumus canım emdıgını gerı cıkarım yutmus oda cıgere gıtmıs hastanae bısey bulamamışlar baba ile anne nasıl cok kouydu agladım haberı ızlerken
ay ben iyiki izlememişim ozaman yaa deseneee iki saat susamazdımda hiç dayanam öyle şeylere oy kuzum yaa bilmiyomuymuş bebişin başı yan çevrilir yatarkenunuttu galiba kadıncağız yazık ama yaa kötü oldum bak şimdi
bılemeıstır belkı bılmıyorum anan baba kotuydu ben cok korkuyorum ya rabbım haıylı evlat versın uzun ömurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?