Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben cıkıyorum

sevınc sana kola gelsın gece gorusuruz

vılma hıc uzulme ttalım ıns bebegın tutunacak sende sogan ıcsene

canım soğan kuru ne ıhtıyacım oludğunu düşünmüyorum sanırım o pkoda ıse yarıyor ama cok sukur benım yumurtlamayla ılgılı bır sorunum yok.. allah mecbur bırakmasın pek mıdem kaldırmaz benım o kuru ya ben sımdılık cörek otu ıncır ve hayıt tohumunu kullanacam bı kaç ay bakalım sonuc alabılcekmıyım

sen umudunu mu kaybettinn

Halaa ewdeyim ama cepteyim kocacim geldi hazirlaniyos
Allah pisman etmesin gidiyok baken

git baken iş yapmaktan net e girmeye fırsat bulabilcen mi:120::120::120::120::120rda klima da yoktur şimdi sen alışkın değilsin

neyse tutmıyak seni sanruflu arabanın tepesinden baka baka git:86:

sen umudunu mu kaybettinn

evet ya kaybettım tabı artık ne bebek gormek ne bebekle ılgılı bısey duymak ıstemedım ağır depresyona gırdım:18::18: neysekı saolsun kızlar benı kendıme getırdı sımdı tekrar umudum var saolsunlar sen nerdeydın bakım basak hanım sana bu kadar ıhtıyacım varken heee bebeğine vılmaa teyzenın bebeği napıyo , nıye ınat edıyo da gelmıyo dıyemı soruyodun

fiştekleme vilmayı bizim aramızda bu mevzuuuu

yok fısek mısek doğru dıyo kız bu topığı sen acmadınmı ozaman bılcen bızım dertlerımızı yok öle bebeğini karnına koyan cekıp gıdecekse burdan bozalım bu dostluğu yıkarım bu topiği ben:18::18::18:

ben akşamları gelemiyom erken yatıyom napiyim bilsem koşmaz mıyım yarımına

senin bebekin inatçıymış accık gelcem ama biras süründürcem annemle babamı.. ama gelcem diyomuş

annem neden boşuna ağlamış depresyona girmiş

incir kürü yapsın

incir kürüyle gelcem diyomuş

kız ben incir kürüyle yumurtladım incir kürü yap

uleyyyyyyynn bu ceasareti kimden alıyonuz sizzzzzzz

hep sevinçin marifetleri

kız zıllı bakıze okumuyonmu sen benım yazdıklarımı:26::26: ben zaten basladım ıncır kurune yanındada çörek otu kuru uyguluyom bayramdan sonrada hayıt tohumu yapcam.. kocamada kecıboynuzu ıcırıyom ınşallah dedığın gıbı gelır

tamam işte gelcekmş incir kürüyleinşallahhhhh

selamlar güzellikler...nasılsınız..ben çok yorgunum birsürü iş yaptım..daha yeni oturdum çok susadım...:
geçmişe hiç bakamıcam var mı önemli bişey

Nerelerdesiniz kizlar ben 5te basladigim islerime son wermis bulunmaktayim
Ewi sildim supurdum temizledim heryeri zaten temizdi ama simdi inceler ya kaynanos hic bisi bulamaz simdi ))
Yimeklerimi salatami yptim soframi kurdum kocisi aradam gec gelcekmis ewe iftara yetisemem dio iyice sikilcam yaniiiii((

Son düzenleme:

canım nede vaki geçirisin sen şimdi:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…