kızlar ben cıkıyorum
sevınc sana kola gelsın gece gorusuruz
vılma hıc uzulme ttalım ıns bebegın tutunacak sende sogan ıcsene
sevinç totona bağladığın telefondan mı giriyon yoksam hala evde misin
slz kızlar nbr hayırlı kandıller. benım moralım bozuk. bugun doktora gıttım. onuncu gunumde 12mmlık ıkı umurtam vardı. bugun ondörduncu gunum yumurtalarımdan bırı buyumemış bırıde 17-18 mm felan dedı doktor. batında yıne sıvı var tedavıye ılk başladığımda vardı sonra gectı yıne oluşmuş. doktor gene gun asırı ılışkı verdı ama bende arpa tanesı kadar umıt kalmadı bu ay.. heray uzulduğumden olsa gerek bılemıyorum cok karamsarım. gecen ay adetın 12 gunu felan 22cmdı yumurtam. catlamayacak bu ay cok bellı hıç bu kadar gec guunde bukadar kucuk cıkmadı yumurtam. bu ay sondu zaten tedavıyı felan bırakıyorum. bunyem daha fazla kaldırmıycak. doktorda bugun benı gorunce anladı zaten sıkıldın sanırım dedı sabır ısı dedı. sıkıldım dedım olursa olur olmazsa olmaz butun hayatımı mahvedıyo bu durum benım. artık ıstemıyom bebek felan
pis cadı hep benim karşımda ol sen:120::120::120::120:
sen umudunu mu kaybettinn
Halaa ewdeyim ama cepteyim kocacim geldi hazirlaniyos
Allah pisman etmesin gidiyok baken
sen umudunu mu kaybettinn
Ewet zor ikna ettik sen yoktun okumadin duymadin
fiştekleme vilmayı bizim aramızda bu mevzuuuu
evet ya kaybettım tabı artık ne bebek gormek ne bebekle ılgılı bısey duymak ıstemedım ağır depresyona gırdım:18::18:neysekı saolsun kızlar benı kendıme getırdı sımdı tekrar umudum var saolsunlar sen nerdeydın bakım basak hanım sana bu kadar ıhtıyacım varken heee bebeğine vılmaa teyzenın bebeği napıyo , nıye ınat edıyo da gelmıyo dıyemı soruyodun
yok fısek mısek doğru dıyo kız bu topığı sen acmadınmı ozaman bılcen bızım dertlerımızı yok öle bebeğini karnına koyan cekıp gıdecekse burdan bozalım bu dostluğuyıkarım bu topiği ben :18::18::18:
ben akşamları gelemiyom erken yatıyom napiyim bilsem koşmaz mıyım yarımına
senin bebekin inatçıymış accık gelcem ama biras süründürcem annemle babamı.. ama gelcem diyomuş
annem neden boşuna ağlamış depresyona girmiş
incir kürü yapsın
incir kürüyle gelcem diyomuş
kız ben incir kürüyle yumurtladım incir kürü yap
uleyyyyyyynn bu ceasareti kimden alıyonuz sizzzzzzz
hep sevinçin marifetleri
kız zıllı bakıze okumuyonmu sen benım yazdıklarımı:26::26: ben zaten basladım ıncır kurune yanındada çörek otu kuru uyguluyom bayramdan sonrada hayıt tohumu yapcam.. kocamada kecıboynuzu ıcırıyomınşallah dedığın gıbı gelır
hahahaha sarmıssın sen sevınce yazık kıza
sevinçe mi yazık bana m ı yazık
Nerelerdesiniz kizlar ben 5te basladigim islerime son wermis bulunmaktayim
Ewi sildim supurdum temizledim heryeri zaten temizdi ama simdi inceler ya kaynanos hic bisi bulamaz simdi))
Yimeklerimi salatami yptim soframi kurdum kocisi aradam gec gelcekmis ewe iftara yetisemem dio iyice sikilcam yaniiiii((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?