Karilar kaynosumla balkonfa cay iciyoozzz catlayin
nıye catlayak gelınce böyle olmada :111::111::111::111::111::111::111:
ben akşamları gelemiyom erken yatıyom napiyim bilsem koşmaz mıyım yarımına
senin bebekin inatçıymış accık gelcem ama biras süründürcem annemle babamı.. ama gelcem diyomuş
annem neden boşuna ağlamış depresyona girmiş
incir kürü yapsın
incir kürüyle gelcem diyomuş
kız ben incir kürüyle yumurtladım incir kürü yap
kız kabızmısın yoksa sende ben gıbıben silere küüsm kaç saatir bekledim kimse gelmedibirazda kendimi naza çekiyim degilmi saat 4 müshil ilacı içtim anacım daha ne gelen ne gdien yok yaw
sevinç karısı bu arada nede çok seviyormuşsun kaynananı be afiyet bal şeker olsun bensizmi götürdün kız ızgaralı
başak canım ben 24 yaşındayım ama yumurtlamamda zayıflık var her ay 1 tane yumurtluyorumbanada şu incir kürünü yazabilirmisin birde 82 kiloyum azcıkta kilom var bana maydonoz suyu yap dediler zayıflamak için soğan ve inciri dumuştum ama bilmiyorum yapmasını.bir zahmet verirmisin tarifi
ben silere küüsm kaç saatir bekledim kimse gelmedibirazda kendimi naza çekiyim degilmi saat 4 müshil ilacı içtim anacım daha ne gelen ne gdien yok yaw
sevinç karısı bu arada nede çok seviyormuşsun kaynananı be afiyet bal şeker olsun bensizmi götürdün kız ızgaralı
Herkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim... Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...
canım içimdekiduygularımı yazmışsın aynene sen gibiyim bende RABBİM TEZ ZAMANDA DUALARIMIZI GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ KABUL ETSİN İNŞALLAH evet çok zor evet sabır gerekiyo herkes üzülme diyo ama üzülmemek elde dğil seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
kız kabızmısın yoksa sende ben gıbı
canım bır tane yumurtluyosan neden yumurtlamamda zayıflık var dedın anlamadım. zaten sağlıklı bır kadın ayda bır tane yumurta yapar.. bazı kadınlar genetıkte bır durum olarak bırden fazla yumurtlayabılırlermış. am bır tane yumurtan oluyosa sende yumurtlama sorunu yok. bendede her ay bı tane yumurta oluyo cunku.. bakma doktor yumurta coğaltıcı ılaç kullandırdı ıkı ay ama bende bır ıse yaramadı ben yıne normal bır tane yumurtlamaya devam ettım. ama ıncır kuru yap tabı zararı olmaz bak vereyım tarıfını bende ıcıyom cunku.. bır kılo ıcme suyuna( kesınlıkle cesme suyu olmaz klorlu olmayacak) ve su kaynıyo olacak ocakta onun ıcıne yıkadığın 15-16 tane kuru ıncırı atıp 20 dk. kısık ateste kaynatacan yırmı dk sonra suzecen ocaktan alıp.. ve yemeklerden 15 dk. once ıcıcen.. ınsallah sıfa olur
sen anca kaynananla sevişirsin benle sevişmezsin beydaglı nerde kızlar ya görünmüyo özleidm kuzuyuheee cok sevisiyok
canım bebek ölzemim okadar çokki ne sen sor ne ben söylüyüm 3 evladımı koklayamadan topraga verdim benHerkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim... Sana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacık bir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim...İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum seni bebeğim..Herkes senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim...
canım içimdekiduygularımı yazmışsın aynene sen gibiyim bende RABBİM TEZ ZAMANDA DUALARIMIZI GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ KABUL ETSİN İNŞALLAH evet çok zor evet sabır gerekiyo herkes üzülme diyo ama üzülmemek elde dğil seni çok iyi anlıyorum arkadaşımrabim hepimize nasip etsin işşallah anneligi
Heee annemmben silere küüsm kaç saatir bekledim kimse gelmedibirazda kendimi naza çekiyim degilmi saat 4 müshil ilacı içtim anacım daha ne gelen ne gdien yok yaw
olmaz olurmu klima bende olacak onda olmayacakgit baken iş yapmaktan net e girmeye fırsat bulabilcen mi:120::120::120::120::120rda klima da yoktur şimdi sen alışkın değilsin
neyse tutmıyak seni sanruflu arabanın tepesinden baka baka git:86:
yok fısek mısek doğru dıyo kız bu topığı sen acmadınmı ozaman bılcen bızım dertlerımızı yok öle bebeğini karnına koyan cekıp gıdecekse burdan bozalım bu dostluğuyıkarım bu topiği ben :18::18::18:
uleyyyyyyynn bu ceasareti kimden alıyonuz sizzzzzzz
hep sevinçin marifetleri
:101: :101: :101:maymuş surat
heee yazik bana :101:hahahaha sarmıssın sen sevınce yazık kıza
bana :101::101:sevinçe mi yazık bana m ı yazık
ıkınızıde caya davet edıyom gelın yolun bırbırınızıde bızde kurtulalım.. söz taraf tutmıycam ayırmıycamda
Belos nire kacti :101:
senbeloşu boşver beni sev onu sevme eşiyle çatışmaya girmicekmiydi kız o
ondan yoktur yane beni beyenmiyosan gidiyim ben
sevinç ben onun gibi verimli olamıyourm diyemi beni sevmiyosun sen beni aşk olsunbenim gibisini çok zor bulursun haberin olsun bende gidiyorum
seni sewiyomda sen satici karisin kocamla romantik gece gecirecem diyip
kacabilirsin araniz duzeldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?