Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben silere küüsm kaç saatir bekledim kimse gelmedi birazda kendimi naza çekiyim degilmisaat 4 müshil ilacı içtim anacım daha ne gelen ne gdien yok yaw
sevinç karısı bu arada nede çok seviyormuşsun kaynananı be afiyet bal şeker olsun bensizmi götürdün kız ızgaralı

başak canım ben 24 yaşındayım ama yumurtlamamda zayıflık var her ay 1 tane yumurtluyorum banada şu incir kürünü yazabilirmisin birde 82 kiloyum azcıkta kilom var bana maydonoz suyu yap dediler zayıflamak için soğan ve inciri dumuştum ama bilmiyorum yapmasını.bir zahmet verirmisin tarifi

kız kabızmısın yoksa sende ben gıbı

canım bır tane yumurtluyosan neden yumurtlamamda zayıflık var dedın anlamadım. zaten sağlıklı bır kadın ayda bır tane yumurta yapar.. bazı kadınlar genetıkte bır durum olarak bırden fazla yumurtlayabılırlermış. am bır tane yumurtan oluyosa sende yumurtlama sorunu yok. bendede her ay bı tane yumurta oluyo cunku.. bakma doktor yumurta coğaltıcı ılaç kullandırdı ıkı ay ama bende bır ıse yaramadı ben yıne normal bır tane yumurtlamaya devam ettım. ama ıncır kuru yap tabı zararı olmaz bak vereyım tarıfını bende ıcıyom cunku.. bır kılo ıcme suyuna( kesınlıkle cesme suyu olmaz klorlu olmayacak) ve su kaynıyo olacak ocakta onun ıcıne yıkadığın 15-16 tane kuru ıncırı atıp 20 dk. kısık ateste kaynatacan yırmı dk sonra suzecen ocaktan alıp.. ve yemeklerden 15 dk. once ıcıcen.. ınsallah sıfa olur

heee cok sevisiyok

ne sen sor ne ben söylüyüm halim perişan
heee cok sevisiyok
sen anca kaynananla sevişirsin benle sevişmezsin beydaglı nerde kızlar ya görünmüyo özleidm kuzuyu

Heee annemm
git baken iş yapmaktan net e girmeye fırsat bulabilcen mi:120::120::120::120::120rda klima da yoktur şimdi sen alışkın değilsin

neyse tutmıyak seni sanruflu arabanın tepesinden baka baka git:86:
olmaz olurmu klima bende olacak onda olmayacak kari ben ewlenirken kendi ewindeki tum beyaz esyalari sifir dizdui 220 m2 ewde oturuyio bir balkonu var klima yaninda halt etmis

uleyyyyyyynn bu ceasareti kimden alıyonuz sizzzzzzz

hep sevinçin marifetleri

:101: :101: :101:
hahahaha sarmıssın sen sevınce yazık kıza
heee yazik bana :101:
sevinçe mi yazık bana m ı yazık
bana :101::101:
ıkınızıde caya davet edıyom gelın yolun bırbırınızıde bızde kurtulalım.. söz taraf tutmıycam ayırmıycamda

ben bisi yapmam hamis kariya

sevinç ben onun gibi verimli olamıyourm diyemi beni sevmiyosun sen beni aşk olsun benim gibisini çok zor bulursun haberin olsun bende gidiyorum

seni sewiyomda sen satici karisin kocamla romantik gece gecirecem diyip
kacabilirsin araniz duzeldimi

sorma elinde çiçeklerle geldi gene romantik takılalım dedi ama yemem dün okadar romantşk takıldımkşi sevincimden agladım bu gün yemez çay istedi demledim hadi birlikte çay içelim diyo ne yapsam acabasizleri satarmıyım kı eşime söz vermiştim sabahtan yoksa ben sizleri kimseye degişmem kocam dahi olsa aman sus duymasın böe dedigimi gene romantik takılırız neme lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…