Cnm bende incir, çörek otu bal tarçın, keçiboynuzu kuru yaptın. Keciboynuzunu eşime iciriyom mirin kirin ediyo ama iciyo. Birde hayit tohumu aldım ama ona bayramdan sonra basliycam ins. Sen kullandıktan kac ay sonra gebe kaldın.. allah tamamına erdirisin..bu arada kiruklik var bende bayram üstü hasta olcam galiba
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmm
sevinç hoşgeldin canım nası geçti yemek kaynoş bişi yapmadı dimi sana
sorma elinde çiçeklerle geldi gene romantik takılalım dedi ama yemem dün okadar romantşk takıldımkşi sevincimden agladımbu gün yemez çay istedi demledim hadi birlikte çay içelim diyo ne yapsam acaba sizleri satarmıyım kı eşime söz vermiştim sabahtan yoksa ben sizleri kimseye degişmem kocam dahi olsa aman sus duymasın böe dedigimi gene romantik takılırız neme lazım
geldım kzılar azıcık işimmm vardı
sevınc ohh kaynosun sana ıyı bakmıs
bızde balkonda yıdık cok esıyodu ıcerı kactık ymekden sonra ne olmus kaynosun balkonu buyukse benımde buyukkk kocaman :82::82::82::82:
hoş geldın canımmmm
sevınc kız nıye konusmuyon
Hosgeldin hayatimkızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmm
hoş geldın canımmmm
sevınc kız nıye konusmuyon
canım ne yapalım kociş geldi ona hizmet yapıyoz allahtan yasklıyımda onuda hizmet yaparsak ne olurdu benim yerime sevinç karısı belinay yapsın kı zbelinay çatışmaya girdinizmi bugün bebek içiniyi akşamlar hanımlar naapıyonuz nasılınız iyimisiniz?
kız dumadınmı sevinç karısı kaynoşuyla sevişiyomuş balkonda bizlere nispet yapıyo hatunsevinç hoşgeldin canım nası geçti yemek kaynoş bişi yapmadı dimi sana
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmm
bende bir balkon var hem yeşillik var hemde viyadügü var iıklanmış bir şekilde ohh semaferide yakınca gelme keyfime
canım ne yapalım kociş geldi ona hizmet yapıyoz allahtan yasklıyımda onuda hizmet yaparsak ne olurdu benim yerime sevinç karısı belinay yapsın kı zbelinay çatışmaya girdinizmi bugün bebek için
kız dumadınmı sevinç karısı kaynoşuyla sevişiyomuş balkonda bizlere nispet yapıyo hatun
hoş geldin ebbem kızım ne yapıyo isim buldunmu doktor ne dedi sülene kadarlık oldun sen aspirini günde kaç tane alıyosun bebem
hoşbuldum
napıyosunuz???
Hosgeldin hayatim
Kiz camasir katliyom bir yandanda
canım ne yapalım kociş geldi ona hizmet yapıyoz allahtan yasklıyımda onuda hizmet yaparsak ne olurdu benim yerime sevinç karısı belinay yapsın kı zbelinay çatışmaya girdinizmi bugün bebek için
kız dumadınmı sevinç karısı kaynoşuyla sevişiyomuş balkonda bizlere nispet yapıyo hatun
hoş geldin ebbem kızım ne yapıyo isim buldunmu doktor ne dedi sülene kadarlık oldun sen aspirini günde kaç tane alıyosun bebem
bengisu adını sölede ekleyim kız seniii facede
iyim kuzummm sen ne yapıyosun yarınmı sızın ızınler baslıyo bebısını bayramlık aldınızmı
katlada kocan bekler senı
girdık canım dunde gırmıstık 2 gun gıremeyecez dıye gırdık
ben onermıstım eklemedınızmı
evet canım yarın çok fena bigün olcak eşek gibi çalışcam ama sonra yuppiiiiiiiiiii 4 gün yatış:)) bayramlık almadık bebikimle ilk tatilimize gidiyoruz inşallah yarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?