Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kiruklikmiii ay ilahi yaa kuzum ben eşime 1-2 ay falan ara ara içirdim keçi boynuzu pekmezini sen kürünü sabah akşam içircen günde iki kez bide kahvaltıda yedirtiyodum be ona o pekmezi tahinle arıştırıp valla bende öyle yiyodum çok güzel oluyodu valla incir kürü bende çok işe yaramadı tek yarayışı adetimle berabe başladığım için adetimin güzelce gelmesine neden oluyodu söktürüyodu kanı anlıycaan yoksa damla damla az oluyodu benimki soğan kürüde hem adetime iyi geldiydi hemde o ay daha yumurtam güzel gelişti 20 milimdi ve çatlatma iğneside vurunup hamile kaldım sağol canım inşallah bakalım yaa ha bu arada kahvaltıdada polenli bal yiyoduk biz fındığı bademi cevizide eksik etmeyin haa akşam meyveyle yiyoz genelde biz olsun canım adetinle berabe başlarsın sende kürüne incir kürü ilk 21 gün yapılıyo soğanda ilk 15 gün

geldım kzılar azıcık işimmm vardı

sevınc ohh kaynosun sana ıyı bakmıs

bızde balkonda yıdık cok esıyodu ıcerı kactık ymekden sonra ne olmus kaynosun balkonu buyukse benımde buyukkk kocaman :82::82::82::82:

bende bir balkon var hem yeşillik var hemde viyadügü var iıklanmış bir şekilde ohh semaferide yakınca gelme keyfime

sevinç hoşgeldin canım nası geçti yemek kaynoş bişi yapmadı dimi sana
inanmazsin ama cok iyi gecti kanim kurban kesmis bir suru et verdi bana
kiz pasa super karisin haaa senin burcun ne ikizlermi kovami

carpistinmi bende carpisacam

iyi akşamlar hanımlar naapıyonuz nasılınız iyimisiniz?
canım ne yapalım kociş geldi ona hizmet yapıyoz allahtan yasklıyımda onuda hizmet yaparsak ne olurdu benim yerime sevinç karısı belinay yapsın kı zbelinay çatışmaya girdinizmi bugün bebek için
sevinç hoşgeldin canım nası geçti yemek kaynoş bişi yapmadı dimi sana
kız dumadınmı sevinç karısı kaynoşuyla sevişiyomuş balkonda bizlere nispet yapıyo hatun
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmmmmmm

hoş geldin ebbem kızım ne yapıyo isim buldunmu doktor ne dedi sülene kadarlık oldun sen aspirini günde kaç tane alıyosun bebem

kızımınn hala bi ismi yok:18: dr bişey demedi çok oldu gideli kız iyi maşallah herşey.. asprin günde 1 tane cik alıyorum

hoşbuldum

napıyosunuz???

iyim kuzummm sen ne yapıyosun yarınmı sızın ızınler baslıyo bebısını bayramlık aldınızmı

Hosgeldin hayatim

Kiz camasir katliyom bir yandanda

katlada kocan bekler senı

girdık canım dunde gırmıstık 2 gun gıremeyecez dıye gırdık

evet canım yarın çok fena bigün olcak eşek gibi çalışcam ama sonra yuppiiiiiiiiiii 4 gün yatış:)) bayramlık almadık bebikimle ilk tatilimize gidiyoruz inşallah yarınn

kıslar ben bayram da istanbula geliyorum hepicinizin büyüğüyüm gelip elimi öpersiniz artık tek tek

bende o hizmetleri atlattımda yattı şimdi kocişim erken kalkcaz sabah erken gitcekmişiz ilacımı içtim uykum gelir gelmez bende yatcam kaçmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…