Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gamzelal ne yapıyon sen başka topiklerde gördüm valla seni
sen ki benim ilk misafirimdin neden ihmal ediyorsun biziiiiiiiiiii

merhaba kızlar nasılsınızz??
BAŞAKCIMM walla ben her topiciği geziyom yalan yok ama burası benim için apayrıı ÖZELLL........ sizlerden wazgeçemem kuzularımm.....:)
ama şimdiyi sorarsan sayfayı açmışım farketmedim artık el alışkanlığıı olmuşş otomatik olarak açıyorum ama açıp içeri gitmişim bi geldim topicikteyimm aaa die şaırdımmm :)
ben haftaiçi ahşap boyama we 3boyutlu resim kurslarına gidiyorum da o sebeple ancak akşam üstü geliyorum ewe hbriniz olsun ...beni merak ederseniz ki eğer :)

öptüm hepiciiinizii.........

iyidir canım:)sonunda akşamı ettik:)ufaktan kaçıyım ben....

iyi akşamlar dilerim hepinizeee

merhaba kızlar nasılsınız

tamam canım ama akşam oldumu arar seni gözlerimiz ona göre:)

gittiğin kurslar ne güzel yaa....arada eserlerininde resimlerini gönder bize oluymuuuu çok öpüyorummmm
Allaha emanet olun kızlar...

Başağım erenayım ve Pınarımmmmm ikigün yokumm kuzularımmm kendinize iyi bakınn

tabi canım eklerim ...:)
öptüm seni iyi tatillerrrrr..............

kızlar pat diye çıktım çünki pat diye misafir geldiiii

Son düzenleme:
inş canım ya bebişimiz olsunda hic vaktımız kalmasın onada razıyım...

selam canım hoşgeldin...ben uslu uslu duruyorum valla bişey demedigim iyi olmuş acıyıda hic sevmem

bebek yapmanın nedenli zor olduğunuda biliyorum artık...

başka bebekleri kucağıma almak istemiyorum..zarar verecem gibi hislere kapılıyorum..
bilmem belkide bebekleere küstüm...ben hiç anne olmadımki...
sende anne olucan inşallah Allah ın izniyle..
en böyyük benim bikeremm

kaçlısın şekerim[/QUOTE]
74
ya bi hangimz büyüktür olayı almış başını gidiyoo

kızıaam önemli olan büyüklüğümüz değil işlevimiz

amiinnnnnnnn.....
bende hiç yaşımı göstermem 30 yaşında en fazla gösteriyom benimde yumurtalıklarımda sorun yok dedi toktor bakalımm...
kızlar ben cıkıyorum yemek yapcem sonra görüşürüz...
ne yemağı yaptın kızzz?

canım bikaç kişinin yorumuna aynı mesajda cevaplıyosunuz ya onu diyorum

canım bikaç kişinin yorumuna aynı mesajda cevaplıyosunuz ya onu diyorum

alıntı yapacağın mesajın altındaki alıntıyla cevaplanın yanında bir tane daha kare var sağda ona tıklıyosun kaç tane mesaj alıntı yapmak istiyorsan aynı şekilde sağdaki kutuya işaretliyosun en son konuya cevap vere tıklayınca oluyor bir dene

kızlaaaarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım. 2 günde ne çok konuşmuşsunuz okuyamıcam hepsini

Tşkklr kabul ettiğin için canım arkadaşım

tatlım cvp biraz geç oldu kusura bakma. teşekküre hiiiç gerek yok canım benim

çok sağol canım benimde sorduğum buydu iştee

canim benim kizim izin vermiyo ne zaman girsem oyun ac diyo o yatinca giriyorum oda siz yoksunuz benim cadi cvp icin tskurler canim

günaydın şekerlerrrrr...iyi hafta sonları diliyorum hepinizee...uyuyun bakalımmm ohhhh ne güzelllllllll....

iyiyim canımmmm sen nasılsınn??geldik işte yine iş yine iş offfff akşamları iyi kaynatıyorsunuz ama ...süpersiniz yaaa..maaşallah
sorma ya nasıl sohbet var nasıl maaşallah
nazar değmesin çok çeneli hatunlarımız.
bazı hatunlar bugün izinli.
ben de c.tesi çalışıyorum maalesef.
senin de tam gün mü bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…