Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oyüzden bu topiği çok seviyorumm...önce sarama teşekkür ediyorum....sonrada başağa ve ernayıma:)

erernay olsa tarifin kralını verirdi
tşkürlerini saygıyla rica ederim diyerek karşılıyorum annem iyiki varız hepimiz

yav Allah aşkına şımartma şu erenayı yavv sabahtan akşama kadar boğazla uğraştığı için biliyo sadece
valla ben kızlarıyım sanmıştım...safomuyum neyim ben
evet cnm birascık safosun. bende ööleydim ama ayıldım

kızlar ne haber nasılsınızzzz
benide bıdık aradı kayaltıya gel teyde dediiii dayanamadım gittim iki gündür görüşmemiştik çok özlemişim bıdıkımı oynaştık birazcıkkk sonrada kardşimin misafiri gelcekmişş:44::44::44: ona sarmsaklı köfte yaptık kardeşim ben veeeee bıdıkkkkkkkk çok lezetli olmuştur bıdıkta yaptı yaaaaa

2gün olmaycamda bırak içimden ne geliyosa söyliyim gacı:)

kızıaaaaamm erenay diyip geçme bi kumpir tarifi verdiki eşimde bende müptelası olduk

şu bıdıkı merak ettim hatun kız mı erkekmi. gerçek adı bıdıkmı

sarmısaklı küfte nasıl oluyoo yeter bacıı??
sadece sarmısak mı koyuyonuz?tadı nassı?oooooff iyice acıktımmm

benimkine gerek yok zaten iltihaptan yaralı garibim
ya canım bendede var akıntımda ihtihap sen neler yapıyosun gecmesi icin önericegin birsey varmıı ot falan gecen bir komsu dedi süttü kaynatıp buharına oturuyomussun ihtihap akıyomus o cok yapmıs smdi yokmus onda valla denicem bilmiyorum

vayy beeee bugunde ben yapıyım kırılganlık hiç bizim adımız yok valla unutulmusuz bee simdi cok üzüldüm en cok korkudugum sey unutulmaktı oda dolunay dedim bahrıma bastık balım dedim arım dedim petegim dedim genede yaranamamısız vay beeee üzüldüm simdi vallaaaa

2gün olmaycamda bırak içimden ne geliyosa söyliyim gacı:)

kızıaaaaamm erenay diyip geçme bi kumpir tarifi verdiki eşimde bende müptelası olduk
:120::120::120::120::120::120:

sıradan bildiğin ev kumpiri işte.
gözleri görmeyen ninem de yapsa mükemmel olur

ben geldım kılzar masallah 500 gecmısız
ohh ne dedıkodular olmustr
yoktum gıremedım bugun dok gttım ultrasyon temız cıktı kadın dogumcu guatr sonucunu beklyroo ılac tadevısıne baslayackmısım

yawww aşgımm sen ne cellaleniyon:)bu bizim başaklan erenay topiği kurdu yaa ondan tişekkürlerimi sundum...

sanada teşekkür etmelliydim tabi..ozaman şimdi ediyim..bukadar tatlı,cana yakın,tuygusal bi böcük olduğun için...

başak erenayla kankeytoyken sen beni hç yanlız bırakmıyodunn:13:hakkını ödeyemmm

ben geldım kılzar masallah 500 gecmısız
ohh ne dedıkodular olmustr
yoktum gıremedım bugun dok gttım ultrasyon temız cıktı kadın dogumcu guatr sonucunu beklyroo ılac tadevısıne baslayackmısım
İnşallah sorunsuz atlatırsın cnm rahatsızlığını.

dolunay sen rahim filmi çkldnmii

saol tatlım bende senin hakkını ödeyemem beni doktora gitmeye sen ikna ettin iykide gitmişim allah razı olsunn senden benim dualarımla insallah bebegne kavusursun cok dua aldın kuzum benden tamam affettim seni ama beni hatırlamama kızdım yanii ben hatırlanmıcak karımıyım yani aaaaaa

eee boşuna kankeyto olmadınız siz:)

kankeytolara bak didişiyolar

yok gözümün nuru,çekilmedim.özeldeki doktorumda 35e kadar çektirme dedi..ama devlettekiler ne dicek bilmiyorum

eşimin sonuçlarınıda alınca gidicez devlet hastanesine hakkımızda dosya açılcakmış...ona göre bi yol izlicez dedi gudubet doktor..

Son düzenleme:
İnşallah sorunsuz atlatırsın cnm rahatsızlığını.

basagım yanlız kafam karısık ne ılacı vereck sordum cvp vermdı hele guatr sonucun cıksın bı dedı ultrasyonum temız dedım pko ne dedım kafana sen takma ılk troıt bezlerın ne durumda onlara bakak dedı ıns subata hamıss gırerım

bıde korunayımmı bu surede belkım tutar ne bbeıs

erkek sanırsam maaşallah.adısı neeeeeeeee
eee boşuna kankeyto olmadınız siz:)
haklısın
sen pkolumuymuşun.
bak toktor pkoya kafanı takma dmiş demekki bana da o yüzden bişi dememişti toktorum.
hee korunda bebiş olsun.

Allah senden derazı olsun bitanemm....moral kaynağımm benimmmm....
inşallahh duaların tutar aşkımm..bende hepimiz için dua ediyorummm..bugün cuma yaa belki tutar yaa içimde bir his var:)

yetercimmm Allah bağıışlasın Bıdığı:)inşallah hepimizin böyle süpper tatlı bıdıkları olur

sarmısaklı küfte nasıl oluyoo yeter bacıı??
sadece sarmısak mı koyuyonuz?tadı nassı?oooooff iyice acıktımmm

canım köftelik bulguru sıcak su ile ıslıyorsun soğuk su ile bir fincan kadar irmik isliyorsun yarım saat kadar bekletiyorsun tuz yeteri kadar un çok az salça ile yoğuruyorsun (köfte hamuru yoğuruyorsun yani (istersen yumurtada koyabilirisn 1 tane )canım fındık büyüklüğğnde yuvalıyorsun oratsına bastırıp çukurlaştırıyorsunnn
bu köfteleri haşlıyorsunnnn
başak bir kapta biraz fazla olacak yağ kavuruyorsunnn biraz salça koyuyorsunnnnn üzerine rendelenmiş dometesi ekliyorsunnn bu sos 10.15 dk pişiyor ve üzerine bolca rendelenmiş sarmsak ekliyorsun 10 dk daha pişiriyorsun köftenin suyunu süzüyorsun (süzgeçten geçiriyorsun )bu sosu ekliyorsunnn yanında turp turşu ve kırmızı lahana salatasıyla ikarm ediyorsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…