tşkürlerini saygıyla rica ederim diyerek karşılıyorum annem iyiki varız hepimizoyüzden bu topiği çok seviyorumm...önce sarama teşekkür ediyorum....sonrada başağa ve ernayıma:)
erernay olsa tarifin kralını verirdi
evet cnm birascık safosun. bende ööleydim ama ayıldımvalla ben kızlarıyım sanmıştım...safomuyum neyim ben
tşkürlerini saygıyla rica ederim diyerek karşılıyorum annem iyiki varız hepimiz
yav Allah aşkına şımartma şu erenayı yavv sabahtan akşama kadar boğazla uğraştığı için biliyo sadece
evet cnm birascık safosun. bende ööleydim ama ayıldım
şu bıdıkı merak ettim hatun kız mı erkekmi. gerçek adı bıdıkmıkızlar ne haber nasılsınızzzz
benide bıdık aradıkayaltıya gel teyde dediiii dayanamadım gittim iki gündür görüşmemiştik çok özlemişim bıdıkımı oynaştık birazcıkkk sonrada kardşimin misafiri gelcekmişş:44::44::44: ona sarmsaklı köfte yaptık kardeşim ben veeeee bıdıkkkkkkkk çok lezetli olmuştur bıdıkta yaptı yaaaaa
kızlar ne haber nasılsınızzzz
benide bıdık aradıkayaltıya gel teyde dediiii dayanamadım gittim iki gündür görüşmemiştik çok özlemişim bıdıkımı oynaştık birazcıkkk sonrada kardşimin misafiri gelcekmişş:44::44::44: ona sarmsaklı köfte yaptık kardeşim ben veeeee bıdıkkkkkkkk çok lezetli olmuştur bıdıkta yaptı yaaaaa
ya canım bendede var akıntımda ihtihap sen neler yapıyosun gecmesi icin önericegin birsey varmıı ot falan gecen bir komsu dedi süttü kaynatıp buharına oturuyomussun ihtihap akıyomus o cok yapmıs smdi yokmus onda valla denicem bilmiyorumbenimkine gerek yok zaten iltihaptan yaralı garibim
oyüzden bu topiği çok seviyorumm...önce sarama teşekkür ediyorum....sonrada başağa ve ernayıma:)
tatlım problem kimde belli değil..benim kan değerleri temiz,ultrasonda da bişey yok..
eşiminde kan değerleri iyi ama spermiyogram testi bu ay sonu yapılcak..
eşimden de sorun yoktur inşallah..bizimki nasipsizlik gibi hissediyorum..
erernay olsa tarifin kralını verirdi
:120::120::120::120::120::120:2gün olmaycamda bırak içimden ne geliyosa söyliyim gacı:)
kızıaaaaamm erenay diyip geçme bi kumpir tarifi verdiki eşimde bende müptelası olduk
hayırdır akşama işniz mi varakşam olsada eve gitsek
ya canım bendede var akıntımda ihtihap sen neler yapıyosun gecmesi icin önericegin birsey varmıı ot falan gecen bir komsu dedi süttü kaynatıp buharına oturuyomussun ihtihap akıyomus o cok yapmıs smdi yokmus onda valla denicem bilmiyorum
vayy beeee bugunde ben yapıyım kırılganlık hiç bizim adımız yok valla unutulmusuz bee simdi cok üzüldüm en cok korkudugum sey unutulmaktı oda dolunay dedim bahrıma bastıkbalım dedim arım dedim petegim dedim genede yaranamamısız vay beeee üzüldüm simdi vallaaaa
İnşallah sorunsuz atlatırsın cnm rahatsızlığını.ben geldım kılzar masallah 500 gecmısız
ohh ne dedıkodular olmustr
yoktum gıremedım bugun dok gttım ultrasyon temız cıktı kadın dogumcu guatr sonucunu beklyroo ılac tadevısıne baslayackmısım
kankeytolara bak didişiyolarbaşak erenayla kankeytoykensen beni hç yanlız bırakmıyodunn:13:hakkını ödeyemmm
yawww aşgımm sen ne cellaleniyon:)bu bizim başaklan erenay topiği kurdu yaa ondan tişekkürlerimi sundum...
sanada teşekkür etmelliydim tabi..ozaman şimdi ediyim..bukadar tatlı,cana yakın,tuygusal bi böcük olduğun için...
başak erenayla kankeytoykensen beni hç yanlız bırakmıyodunn:13:hakkını ödeyemmm
şu bıdıkı merak ettim hatun kız mı erkekmi. gerçek adı bıdıkmı
kankeytolara bak didişiyolar
yok gözümün nuru,çekilmedim.özeldeki doktorumda 35e kadar çektirme dedi..ama devlettekiler ne dicek bilmiyorumdolunay sen rahim filmi çkldnmii
İnşallah sorunsuz atlatırsın cnm rahatsızlığını.
dolunay sen rahim filmi çkldnmii
erkek sanırsam maaşallah.adısı neeeeeeeeeavatarıma bakkkkkkkkkkkkkk
haklısıneee boşuna kankeyto olmadınız siz:)
sen pkolumuymuşun.basagım yanlız kafam karısık ne ılacı vereck sordum cvp vermdı hele guatr sonucun cıksın bı dedı ultrasyonum temız dedım pko ne dedım kafana sen takma ılk troıt bezlerın ne durumda onlara bakak dedııns subata hamıss gırerım
bıde korunayımmı bu surede belkım tutar ne bbeıs
saol tatlım bende senin hakkını ödeyemem beni doktora gitmeye sen ikna ettin iykide gitmişim allah razı olsunn senden benim dualarımla insallah bebegne kavusursun cok dua aldın kuzum benden tamam affettim seni ama beni hatırlamama kızdım yanii ben hatırlanmıcak karımıyım yani aaaaaa
sarmısaklı küfte nasıl oluyoo yeter bacıı??
sadece sarmısak mı koyuyonuz?tadı nassı?oooooff iyice acıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?