erkek sanırsam maaşallah.adısı neeeeeeeee
haklısın
sen pkolumuymuşun.
bak toktor pkoya kafanı takma dmiş demekki bana da o yüzden bişi dememişti toktorum.
hee korunda bebiş olsun.
basagım yanlız kafam karısık ne ılacı vereck sordum cvp vermdı hele guatr sonucun cıksın bı dedı ultrasyonum temız dedım pko ne dedım kafana sen takma ılk troıt bezlerın ne durumda onlara bakak dedııns subata hamıss gırerım
bıde korunayımmı bu surede belkım tutar ne bbeıs
basagım yanlız kafam karısık ne ılacı vereck sordum cvp vermdı hele guatr sonucun cıksın bı dedı ultrasyonum temız dedım pko ne dedım kafana sen takma ılk troıt bezlerın ne durumda onlara bakak dedııns subata hamıss gırerım
bıde korunayımmı bu surede belkım tutar ne bbeıs
canım köftelik bulguru sıcak su ile ıslıyorsun soğuk su ile bir fincan kadar irmik isliyorsun yarım saat kadar bekletiyorsun tuz yeteri kadar un çok az salça ile yoğuruyorsun (köfte hamuru yoğuruyorsun yani (istersen yumurtada koyabilirisn 1 tane )canım fındık büyüklüğğnde yuvalıyorsun oratsına bastırıp çukurlaştırıyorsunnn
bu köfteleri haşlıyorsunnnn
başak bir kapta biraz fazla olacak yağ kavuruyorsunnn biraz salça koyuyorsunnnnn üzerine rendelenmiş dometesi ekliyorsunnn bu sos 10.15 dk pişiyor ve üzerine bolca rendelenmiş sarmsak ekliyorsun 10 dk daha pişiriyorsun köftenin suyunu süzüyorsun (süzgeçten geçiriyorsun )bu sosu ekliyorsunnn yanında turp turşu ve kırmızı lahana salatasıyla ikarm ediyorsunnn
inşallahhhhhhhhhhhhhh .....
troid de bebişin gelmesini engelliyomuş ama ilacını aldıktan sonra bi problem olmuyomuş:44:
aşk olsun hatun bi kaç gün gelmiyon diye listeden mi silcez.neyse kızlar benım mısafrlerım gelıyo sonra gorusur
haa bu aralar yokum benı bı lısteden sılın
n hadı optum kızlar
aşk olsun hatun bi kaç gün gelmiyon diye listeden mi silcez.
sen topikin kurallarını bilmiyon galiba. annem
aşk olsun hatun bi kaç gün gelmiyon diye listeden mi silcez.
sen topikin kurallarını bilmiyon galiba. annem
ne gülüyon kız cadı ne zaman gördün sildiğimiziaaaa hiç silermiyiz ...
demin bişey deyip kaçtın ya şu fatma ana eli otu nasıl kullanılıyo bilmiyomusun
demin bişey deyip kaçtın ya şu fatma ana eli otu nasıl kullanılıyo bilmiyomusun
tarif için teşekkür ederim canım...daha önce duymamıştım..
bi deneyek bakalımmm....
MERYEM ANA ELİ OTU
canım bir kapta ıslıyormuşsunnn 3.4 günnn sonra günde 2 3 defa içiyormuşsunn( bu ot suda 1.2 gün bekleyince açılıyormuş el gibi oluyormuş ) ama nette bir bak istersen yinede
MERYEM ANA ELİ OTU
canım bir kapta ıslıyormuşsunnn 3.4 günnn sonra günde 2 3 defa içiyormuşsunn( bu ot suda 1.2 gün bekleyince açılıyormuş el gibi oluyormuş ) ama nette bir bak istersen yinede
belki haşlanıp suyu içiliyodur??:44::44::44:
ben de veriyom arada iyi oluyo.başakk bak bende error verdimmm yuppii
ben de veriyom arada iyi oluyo.
bari alıntıyısilipte error vereydin eyydiiii
pınarımmm pelinimmmm birazdan gitçem kızlar konuşsanızaaaaaaaaa
Hayat bazen birini seçer
Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer
Pelin'in bir stili var
Mesela aşık olmaz
Biz hepimiz buluşuruz
Pelin'in vakti olmaz
Bak Pelin'e Pelin'e
Mor bana gitmez Pelin'e gider
O beni sevmez Pelin'i sever
Kader bana gülmez
Pelin'e güler
Pelin'e Pelin'e
Kimse beni çekmez
Pelin'i çeker
Bak Pelin'e Pelin'e
Bak Pelin'e Pelin'e
Hayat bazen birini seçer
Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer
Pelin'in aşkı şuymuş
Dünyada bulunmaz
Pelin'in fikri buymus Pelin'le yarışılmaz
Bak Pelin'e Pelin'e...
kuzum bende cıkıyorum hafta sonu tatili iyi gecmesi dilegiyle herkesi öpüyorumiyi aksamlarr ben artık hafta sonu giremem pazartesi görüsmek üzere saglıcakla kalın kafanıza tokadan baska birsey takmayın güzel güzel yumurtlayın kızlarrr önümüzdeki hafta kırmızı kart görmemiz umuduyla güle gülee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?