Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

agustos canım temmuz nerden cıkmıs

hayırrlı cumalar canımm
kolay gelsin şööle güzel bi bayram tatili yap
inşallahh hamileyimdir ama değilsemde inşallah büyük bi sorun çıkmazz
hadi allah işlerine kolaylık versin

hayırrlı cumalar canımm
kolay gelsin şööle güzel bi bayram tatili yap
inşallahh hamileyimdir ama değilsemde inşallah büyük bi sorun çıkmazz
hadi allah işlerine kolaylık versin

mlxy iyi tatiller şimdiden:) kirazeros sen de insallahhhhhhhh hamilesindir. ve insallah ben de hepimiz de..

O zaman tekrar bir oku kac defa melek annem ses ver yazmisim
herkesin derdi ben
iyi yolculuklar

canım çok erken daha
bekle en azından adetine bir kaçgün kala yap test yapacaksann
çünkü şimdik çıkmaz
çıksada ilaçların etkisinden olabilir..

ya ama akıntı cok az herkes şakır şakır demiş sanki:) heralde degilim eşim cok ümitli bu kez oldu diyoo keşkeeeeee olsaa..

Ben cikiyorum birsuru isim gucum var
sizlen ugrasamam
biri doktora gitmemis
biri daha doktordan donmemis

evet tatlım sevinç hiç anmadı adınııöptük bizde seniii kolay gelsinnnn

kızlar ben geldim geçmişe gidemedim çok çene çalmışınızişlerim bitti sayıyım dinleyinvallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicem benden bu kadar ileri yaptıktan sonra pc açıyorum önce açınca işler yapılmıyo işlerimi bittim rahatım siiznim
akşamada aynı yemek var çorba fasülye pilav o kaaa yanına cacık yaparım galiba eşimlede pazara gidicez erken gelirse sizler ne yaptınız

çalışkan hatunn,ben daha elimi sürmedimm

kayınannemler bendeydii,şimdik onları yolculadımm

birazdan kalkıp işe girişeceğimm

akşama da doktora gideceğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…