canım 10 temmuzmu?
10 ağustosmu?
inşallah allah hakkımızda hayırlısısnı versin
bir iki dedi ama ben bekliycem dedim
hak verdii üzülmeme dayanamıyoor
evde test yapınca daha kötü oluyom ben en azından doktor yok desede sebebini söylerr
daha kolay oluyo atlatmasıı
dün kan testi yaptıralım çok merk ediyosan dedimm
yok beraber doktordan öğrenelim dedii
onunda sütten ağzı yanınca üflüyoo bol bol
Hayırlı cumalar kızlar
ben yolculuk hazırlıkları yapıyorum. Sevinç bu arada geçmişi okudum beni hiç özlememişsin
kirazcım inşallah hamilesindir ben de öle hissediyorum.
Hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın sayfa açık ben arada bakarım size son iş günü çalışıyım biraz
Basak sana ozelden msj attim
sovdum saydim
agustos canım temmuz nerden cıkmıs
hayırrlı cumalar canımm
kolay gelsin şööle güzel bi bayram tatili yap
inşallahh hamileyimdir ama değilsemde inşallah büyük bi sorun çıkmazz
hadi allah işlerine kolaylık versin
agustos canım temmuz nerden cıkmıs
Hayırlı cumalar kızlar
ben yolculuk hazırlıkları yapıyorum. Sevinç bu arada geçmişi okudum beni hiç özlememişsin
Hepinizi öpüyorum kızlar hoşçakalın sayfa açık ben arada bakarım size son iş günü çalışıyım biraz
canım çok erken daha
bekle en azından adetine bir kaçgün kala yap test yapacaksann
çünkü şimdik çıkmaz
çıksada ilaçların etkisinden olabilir..
Hayırlı cumalar kızlar
ya ama akıntı cok az herkes şakır şakır demiş sanki:) heralde degilim eşim cok ümitli bu kez oldu diyoo keşkeeeeee olsaa..
canım çok heveslendirme kendini
daha çok erkennn hemde çokk
adetin yaklaşsın o zamna sakla
bak benim 5 gün geçtii hala bekliyomm
5 gün müüüben olsam yüz test yapmıştımmmm inşşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr
evet tatlım sevinç hiç anmadı adınııöptük bizde seniii kolay gelsinnnn
Bu arada dun korunmayi biraktikmeraklilarina duyurulur
:18:
kızlar ben geldim geçmişe gidemedim çok çene çalmışınızişlerim bitti sayıyım dinleyin vallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicem benden bu kadar ileri yaptıktan sonra pc açıyorum önce açınca işler yapılmıyo işlerimi bittim rahatım siiznim
akşamada aynı yemek var çorba fasülye pilav o kaaa yanına cacık yaparım galiba eşimlede pazara gidicez erken gelirse sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?