Menu veriyom
ezogelin corba
yogurt kebabi
patlican salata
ayran
uzum seftali
cay ve kaave
Bu arada dun korunmayi biraktikmeraklilarina duyurulur
:18:
kızlar ben geldim geçmişe gidemedim çok çene çalmışınızişlerim bitti sayıyım dinleyin vallahi bacım ne yapayım 11.30 kalktım önce yatagımı topladım sonra mutfaktaki makineyi boşalttım geri doldur meyva yıka ocagı sil pirinç lapasını koy pişir altını kapadım oturma odasını düzelltim şöyle paşanın kafesini temizledim canları açtım havalansın diye yemek odasını düzelltiim sil süpür toz al tuvaletleri yıka beyazları nevresimleri yıkamıştım onları katla dolaba yerleştir havluları degiştir duş al cicilerimi giyindim eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım işimi bitirdim akşama yemegim var eşim gelrise pazara gidicem yeşilligim bitmiş saçlarımda halen havlu sarılı çeksin biraz suyunu didimde birazdan kahvaltımı yapıcam ay pardan pirinç lapamı yicem benden bu kadar ileri yaptıktan sonra pc açıyorum önce açınca işler yapılmıyo işlerimi bittim rahatım siiznim
akşamada aynı yemek var çorba fasülye pilav o kaaa yanına cacık yaparım galiba eşimlede pazara gidicez erken gelirse sizler ne yaptınız
Insallah hayirlisihadi bakalım allahım senden haıyrlı haberler duymayı nasip etsin
yemek annesi şımardı sanki ööle hissediyom
kocamin cenesi yuzune :99:bırakcan tabii yoksam listeden atıyodum seni az kalsın
korunmayı niye bıraktığını sööle
kocanın ısraralrı üzerine mi
yoksam listeden atılma korkusuylamı
hayırlı uğurlu olsun
kızlarr kocişim aradı
jip bulmuşş,bizim arabayla takas oluyomuşş
bakalım beğenirsem takas edicem dedi kocişimm
hayırlısı dedimm
eğer akşama ben hamiş çıkarsam kesin alır o jipi
daha güvenliymişş
filanmış,fişmanmışşş
durumlar nasılkol kola pazara gitiğinize göre
Insallah hayirlisi
kocamin cenesi yuzune :99:
atarsan at listeden
ayyy insallah rastgele canim
kızlarr kocişim aradı
jip bulmuşş,bizim arabayla takas oluyomuşş
bakalım beğenirsem takas edicem dedi kocişimm
hayırlısı dedimm
eğer akşama ben hamiş çıkarsam kesin alır o jipi
daha güvenliymişş
filanmış,fişmanmışşş
hayırlısı sevinççim yaaa
hiç zamanı değil şimdikk
gerçi hamileysem problem olmaz aama
değilsem arabayı satacağız tedavi içinn
bakalım allah ne gösterecekkk
hakkımızda hayırlsııı
Insallah hayirlisi
kocamin cenesi yuzune :99:
atarsan at listeden
ayyy insallah rastgele canim
hadi bakakta görek
yalnız şu dikkatimi çekiyor topikteki bütün hatunlaer doktor randevularını akşam 6ya alıyor
eroş bugün 6ya almış
duman geçenlerde 6ya almştı
hacer gçenlerde 6ya almştı
neden hep 6ya alıyosunuzmeraktan çatlıyak diyemi
Ya senin gozlerin gormuyor yada okudugunu anlamiyon
kari esim erken gelirse pazara gitcuk diyooo
Benim kankami hic merak eden yok bak kustu gelmiyor:99:
rabbim mayanı bek tuttsun bebem benim hadi bismillah diyelim eşimde dün diyorki eylülde hastalan bizde başlayalım diyorBu arada dun korunmayi biraktikmeraklilarina duyurulur
canım yaparsın şak abir yanada bebem ya önce kalkıyodum pc açıyodum ha şimdi yapıcam vs diyosun çakılı kalıyosun burda ama yapınca benim gibi rahat oturuyosunçalışkan hatunn,ben daha elimi sürmedimm
kayınannemler bendeydii,şimdik onları yolculadımm
birazdan kalkıp işe girişeceğimm
akşama da doktora gideceğimmm
kız kocişimle daha gitmedim erken gelrise gidicem bu arada aramız çok iyi bebem bir ihaleye girdi eger olursa bütün borçlarım biticek ve kafam rahat bebege vesile olucemdurumlar nasılkol kola pazara gitiğinize göre
hiç o açıdan düşünmemiştimmmRizkiyla gelir insallah
belli olmaz kankammatarım tepe taklak düşersn ha
eroş bugün haberi kaçta veririsn bize o na göre geliyim
şimdi çıkıyom biras iş yapıyım. akşam kaçta haber etcen
:99::99: gidiyommmmmmmme tamam işte araları iyid emekkki pazara gittiklerine göre dedim ne varalzaymırlı karı illa uğraşcak benle git işini yap
seemiyo o bizi neden gelmiyo
rabbim mayanı bek tuttsun bebem benim hadi bismillah diyelim eşimde dün diyorki eylülde hastalan bizde başlayalım diyor
canım yaparsın şak abir yanada bebem ya önce kalkıyodum pc açıyodum ha şimdi yapıcam vs diyosun çakılı kalıyosun burda ama yapınca benim gibi rahat oturuyosun
kız kocişimle daha gitmedim erken gelrise gidicem bu arada aramız çok iyi bebem bir ihaleye girdi eger olursa bütün borçlarım biticek ve kafam rahat bebege vesile olucemne olur dua edinde olsun bu mubarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?