ayy bebek şekerini yapmayı hiç düşünmedim hazır alcaktım ama malzemesi nerde satılır bilmemki dur iyiki sööledin hem banada uğraş olurşeker satan yerler malzeme de satarmıs ence:44:
laaaaa laaaaa polyyyyyyyyy hiç görüşemiyoruz hayatımms en napıyosun gece variyasında sın sende dimi:44:
Ewet satar ambalajcilarda da oluyooo
evet canım görüşemiyoruz bizim evde durumlar biraz karışıkta..bide cumartesiden salı gününe kadar evde doğru düzgün hiç olmadım..sahurda anca geldik..börülce pazar gününden beri bizde:/ eşiyle sorunları var..dünde evi temizledim biraz benimkide gelince hiç giremedim..sizden uzak kaldım anlican..bayramdan sonraya kadar böle gider heralde
aman Allah bozmasın aralarını barışsınlar inşallah yoksam o da senin başına kalır
o zaman belki bişiler değişir ne bilim mucize olur kocan ayrılmak ister evdenozaman olan kacamla bana olur ailecek eski günlerdeki gibi otururlar..
Biz burda catlayak eros konu okuyooo
Eros hayirli haberlerle gel insallahhhh
sevinç kolay gelsinacaba diyorum bende camlara el atsam mı belki yaklaşık 1 ay önce silmştm . arada da çekçekle kontrol altında tuttum pek kirli değiller ama
eroş hamile samnırım içime ööle geliyo
aşımı oldum geldmbana bakan hemşire gelmemiş bugün başkası yaptı aşımı hiçte ilgilenmedi hiçte tartıl filan demedi
tekrar ne zman gelcem diye sordunm. hemşiren seni arar dedi. başka ne varki niye gidic em
Eros hadi hayirli haberi patlatttt
Biz burda catlayak eros konu okuyooo
kızlar iyi dileklerinize inşallah diyorumm
ama daha doktora gitmediğim için bişey patlatamıyorumm
ama balonunuz varsa patlatabilirimmmmm
kızlar iyi dileklerinize inşallah diyorumm
ama daha doktora gitmediğim için bişey patlatamıyorumm
ama balonunuz varsa patlatabilirimmmmm
az kalsın altıma yapcaktım senin yüzünden
iki saatir ne okuyon geçmişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?