Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırrlı cumalar canımm
kolay gelsin şööle güzel bi bayram tatili yap
inşallahh hamileyimdir ama değilsemde inşallah büyük bi sorun çıkmazz
hadi allah işlerine kolaylık versin
sağolasın canım inşallah hamişsindir.

mlxy iyi tatiller şimdiden:) kirazeros sen de insallahhhhhhhh hamilesindir. Ve insallah ben de hepimiz de..
teşekkürler canım sana da
o zaman tekrar bir oku kac defa melek annem ses ver yazmisim
Herkesin derdi ben
Iyi yolculuklar

ne kızıyon bana sevinç seviyom ben seni bak okadar kişiden bi sen özlemedinmi beni diidim

ne kızıyon bana sevinç seviyom ben seni bak okadar kişiden bi sen özlemedinmi beni diidim

sen bu sevinç karısına yüz verme bebem ya
bu arada hayırlı cumalar hepinize bebeler

Bu arada hayırlı cumalar hepinize bebeler
yaw ben hepinizi çok seviyorum ama sevinci başka seviyorum ondan çok pozitif enerji alıyorum.
Mesela sen de çok eğlencelisin
slm hatunlar nasilsiniz

mxly cnmmm iyi tatiller sanada

pasamm nasil oldun kuzuuuu
sağol canım annemler ile kardeşlerim orda onları bi göreyim bayramın 1.günü akşamı döneceğiz kayınvalidem burda öyle yani pek tatil sayılmaz

Kızlar bu gün ben tüm yeğenlere bayramlık bişiler aldım (eşimin yeğenlerine de aldım ayırmadım onları da zaten hiç ayırmam çocukları) hem çok eğlendim hem hüzünlendim kurban olduğum allahım kendi çocuklarıma da almayı kısmet etsin

Slm hatunlar nasilsiniz

Mxly cnmmm iyi tatiller sanada

Pasamm nasil oldun kuzuuuu
canım çok şükrü iyiyim eşimle sorunları hallettim en önemlisi wc sorunun hallettim şurubu saat 4 içtim dün öylen anca sabah çıkabildim oda huyumu biliyourm sıkışana kadar girmedim wc ye millet iki dakikada şişli yapıyor ban kalsa yok birşey
kız sen o sevinç karısını sevme kaka o beni sev
canım birgün bizede allahım nasip edicek işşallah benim büyük ablamın çocukları var durumu yok onlara çok bayramlık yoladım ayakkabılarına kadar rabbim işşallah öteki tarafta karşılıhgımızı veirri canım nede mutlu olmuşlardırgeçen annemi doktora götürdüm 2 çukulata vardı çantamda minübüsten indik eve dogur yola çıktık yürüyoruz sonra çukulataları çocuklara verdi ay nasıl sevindiler çocuklar mutlu olunca bende oluyorum bebem yaaht ettim eger sag saglim bebegimi kucagıma alıyım işşallah bir çocugu tepeden tırnaga giydiricem dedim işşallahta yapıcam rabbim vericekki bizde lütüflanalım bebem elimizdenbirşey gelmiyo malesef

Olsun annenin yanina gidiyorsun ya 1gun bile olsa ne guzel hasret giderin doya doya
Tatlim bnden nasil bi enerji aliyon yada hic enerji weremiyommu

Pasammm bende senin gibi agliyorum hergunn we tuwalet olayi tamamn psikolojik kac dr gezdim elini bile surmedn yolluyorlar bni git psiyatriste diee we bnim 2001yilinda basladi hala dewam ediyor ara ara

inşallah düşündüğün gibi bi süprz yaparsın dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

18 daireniz mi olcak ahdi inşallah birinide bana verrisin dimi

---------------

kız tam benim kafdansın haa. adetleriin bayrama gelmesini bende bu yüzden çok isterdim

------------

çok üstüme geliyo paşamsenşuna bişiler sööle hiç hamile mamile dinlemiyo ben onu yemek annei yaparak şereflendirdim mutlu ettimama onun yaptıklarına baakk

kaka sevinç

bende seni sewiyom canim benim..
bu arada hayırlı cumalar hepinize bebeler

kiskananlar catlasinnnn
amin canim tez zamanda insallah...
yoooo

valla sev,nç laptopta yapmştm değişikliği masaüstünde değişiyo olaylar

ufak atda civcivler yisin

hayrını görbelli herşeyin var klimanda var tepesü delük arabanda sevimli kaynoşundahepsi senin olsn
Kaynosu sana versek :101: sendeki yetmez bunuda al :101:
ben çoktan çıkmştım bi kerem cadı karı
:101::101:
kaka sizsiiiiz
ben cikolata kaymakli ekmek kadayifiyim

kendime hamiş kıyafeti yaptım tişört önüne kurdela bağladım hoş oldu kocam kızmazsa tişörtünü görünce resmimi çeker koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…