sağolasın canım inşallah hamişsindir.hayırrlı cumalar canımm
kolay gelsin şööle güzel bi bayram tatili yap
inşallahh hamileyimdir ama değilsemde inşallah büyük bi sorun çıkmazz
hadi allah işlerine kolaylık versin
teşekkürler canım sana damlxy iyi tatiller şimdiden:) kirazeros sen de insallahhhhhhhh hamilesindir. Ve insallah ben de hepimiz de..
o zaman tekrar bir oku kac defa melek annem ses ver yazmisim
Herkesin derdi ben
Iyi yolculuklar
sağolasın canım inşallah hamişsindir.
teşekkürler canım sana da
ne kızıyon bana sevinç seviyom ben seni bak okadar kişiden bi sen özlemedinmi beni diidim
yaw ben hepinizi çok seviyorum ama sevinci başka seviyorum ondan çok pozitif enerji alıyorum.sen bu sevinç karısına yüz verme bebem ya
Bu arada hayırlı cumalar hepinize bebeler
sağol canım annemler ile kardeşlerim orda onları bi göreyim bayramın 1.günü akşamı döneceğiz kayınvalidem burda öyle yani pek tatil sayılmazslm hatunlar nasilsiniz
mxly cnmmm iyi tatiller sanada
pasamm nasil oldun kuzuuuu
canım çok şükrü iyiyim eşimle sorunları hallettim en önemlisi wc sorunun hallettimSlm hatunlar nasilsiniz
Mxly cnmmm iyi tatiller sanada
Pasamm nasil oldun kuzuuuu
kız sen o sevinç karısını sevme kaka o beni sevyaw ben hepinizi çok seviyorum ama sevinci başka seviyorum ondan çok pozitif enerji alıyorum.
Mesela sen de çok eğlencelisin
sağol canım annemler ile kardeşlerim orda onları bi göreyim bayramın 1.günü akşamı döneceğiz kayınvalidem burda öyle yani pek tatil sayılmaz
canım birgün bizede allahım nasip edicek işşallah benim büyük ablamın çocukları var durumu yok onlara çok bayramlık yoladım ayakkabılarına kadar rabbim işşallah öteki tarafta karşılıhgımızı veirri canım nede mutlu olmuşlardırKızlar bu gün ben tüm yeğenlere bayramlık bişiler aldım (eşimin yeğenlerine de aldım ayırmadım onları da zaten hiç ayırmam çocukları) hem çok eğlendim hem hüzünlendim kurban olduğum allahım kendi çocuklarıma da almayı kısmet etsin
yaw ben hepinizi çok seviyorum ama sevinci başka seviyorum ondan çok pozitif enerji alıyorum.
sağol canım annemler ile kardeşlerim orda onları bi göreyim bayramın 1.günü akşamı döneceğiz kayınvalidem burda öyle yani pek tatil sayılmaz
e adam beni eve getirmezsee napabilirim kankaa
haa bak ne düşündümm
şimdik akşam güzel haber alırsak kyınanneme ve anneme nasıl sölicemm
gitçem yanlarına anne gel bak dicemm ultrason resmini göstercemm bu ne dicekler
torununun ilk resmi dicemmmm
nasıl fikir
kimse günümün geçtiğini bilmiyor eltimden başka
çaktırmıyorumm hiçbişi de demedimm
sormasınlar dye sürpriz olcek herkese
Ne o basak karisi listeyi gorunce morardinmi
sana kirmizi cok yakisiyooo
Camasir makinam var benim
herseyim var calistim kazandim aldim
Listeyi duzenleme tarihi bugun 14:07
ne o dilinimi yuttun cvp veremedin
amin işşallah bebem bayramdan sonra gidicek fiyat vericek işte olursa bütün borçlarım biticem 18 daire yane
çektim bebem çektim merak etme sen sen bu arada beni ekledinmi 14 ağustps 4 gün önceden geldi ilk defa neden acaba :44::44:bayrama adetliyim yaşasın en azından günaha girmiyorum gittigim yerlerde namazı kılamıyourm içime sinmiyo namaz kıyafetlerimde olmayınca işim komigi hep bayramlara geliyo adetlerim
kız hamile kadının üstüne gitme yazıkmarul göbege içinde oglum var
sağolasın canım inşallah hamişsindir.
teşekkürler canım sana da
ne kızıyon bana sevinç seviyom ben seni bak okadar kişiden bi sen özlemedinmi beni diidim
sen bu sevinç karısına yüz verme bebem ya
bu arada hayırlı cumalar hepinize bebeler
kiskananlar catlasinnnnyaw ben hepinizi çok seviyorum ama sevinci başka seviyorum ondan çok pozitif enerji alıyorum.
amin canim tez zamanda insallah...Kızlar bu gün ben tüm yeğenlere bayramlık bişiler aldım (eşimin yeğenlerine de aldım ayırmadım onları da zaten hiç ayırmam çocukları) hem çok eğlendim hem hüzünlendim kurban olduğum allahım kendi çocuklarıma da almayı kısmet etsin
yoooo
valla sev,nç laptopta yapmştm değişikliği masaüstünde değişiyo olaylar
Ben gidiyom pasa karisi basak senin olsun
ben sizin gibi bos gezenin bos kalfasi diilim
isim gucum varrr
bende seni sewiyom canim benim..
kiskananlar catlasinnnn
amin canim tez zamanda insallah...
ufak atda civcivler yisin
Kaynosu sana versek :101: sendeki yetmez bunuda al :101:hayrını görbelli herşeyin var klimanda var tepesü delük arabanda sevimli kaynoşunda hepsi senin olsn
:101::101:ben çoktan çıkmştım bi kerem cadı karı
18 daireniz mi olcak ahdi inşallah birinide bana verrisin dimi
---------------
kız tam benim kafdansın haa. adetleriin bayrama gelmesini bende bu yüzden çok isterdim
------------
çok üstüme geliyo paşamsenşuna bişiler sööle hiç hamile mamile dinlemiyo ben onu yemek annei yaparak şereflendirdim mutlu ettim ama onun yaptıklarına baakk
kaka sevinç
Kaynosu sana versek :101: sendeki yetmez bunuda al :101:
:101::101:
kaka sizsiiiiz
ben cikolata kaymakli ekmek kadayifiyim
öğlen kalkarsan işin bitmez benim gibi 6.30da kalk
aha da gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?