napiim kız ilk gün kociş nöbetçiydi evdeydim bende tüm gün
2.gün 2 kapı gezebildik kocişin abisinin bi arkadaşı var evi bize o bulduydu onlay babasıgildelermiş oraya gittik bahçeli falandı evleri gelirken böğürtlen yedim falan diye anlatırken karadutuda söylediydim varmış burdada diye kadında sağolsun gitmiş toplamış bana ağaca çıkıpyidim bi güzel böğürtlende yidim ogün bol bol küçük küçüktüler ama yolla doluydu neyse sütte koydular 5 kiloya yakın gelince kaynattım hemen akşam soğuyuncada attım dolaba
3.günde 2 kişiye gidebildik anca gelen giden oldu biras hele bi seferde 3 aile birden geldiydi biz bayanlar mutfakta oturduk ev savaş alanı gibiydi kuruyemişde çıkardıydım hay çıkarmaz olaymışım ev bi battıı çocuklar sağolsun fındıkları kırcaz diye salonu mutfağı batırışlar neysem onlar gitti hemen bulaşıkları toparladık kocişle o taşıdı ben suya tuttum makineye dizdim sonra baktım kociş batan yerleri süpürüyo mutfağıda çektirttim sağolsun yardım ediyo canım benim yaa yerim onuuuööyle yaani durumlar şimdide kocişim yemeğe geliyomuş gidemde bişiiler hazırlayam bende yiyemedim daha öğlen kalkınca neyse ben kaçtıım vınnn..
aman canım ozaman çok dikkat et sevinç çok güzel anlatmış bencede kesinlikle evi süpürme makineyle eğilip kalkma şurda az kaldı bak ayaklarını yükseğe uzat yat bence drun sana bişey demedi mi ? yorma kendini diye falan :44:
sevinç süpersin canımseni ayrıca topiğin gebelik koçuda yapabilir başakcım
ama baya bi bilgin var maşallah
naapiyiniz hanımlaa nassınıııız?
Slm kizlarr nasilsiniz
3 aylık bebgı benden kıskandı ya sevdım dıye allah ım ya hatasını anladı dun gece den berı ozur ustune ozur bı kahvaltısı hazılrdım onune koydum o bulasıkları yıkıyo cevız kırıp bana yedırıyo sarılıyo opuyo ama bana kadra bagrmasından snra konusmam
aferin kocişee daha çok başlarda adamcağız çekeceği var senin elinden . çok güzel kullan bu naz zamanını
aa evet görmüştüm ama bu site olup olmadığına bakmamıştım
geçmişi .ıçımla okuyunca bööle oluyo zaar:2:
:18::18::2::2: :2::2::18::18::2::44::44::44::2::2::2: :2::2::2::2:
:18::18::18::18::18::18::2::2::2::2::2:
huyu ööle onun abzen kimseyi beğenmezbenide beğenmiyo zaman zaman
kız şımartma şu hatunu vallla topiği ele geçircek sonra hepimizide kapıya koycak
cnm doktorum 1 ay önce randevuya gittiğimde söölemişti "beebğin eşi aşağıda,i bu şimdilik normal bi durum fakat ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması gerekiyor, her kontrolde bana hatırlat" demişti
tekrar kontrole gitmedim. haftaya gidicem. eşi yukarı çıktımı bilmiyorum
selam kıslarrrrrrrrr.
geçmişi okudum cevapladım
şimdi accık iş yapıyım kendimi yormadan yatakımı bilem toğplamadım. sonra yine gelirim öptüm sizleriiiiiii
kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor
aa evet görmüştüm ama bu site olup olmadığına bakmamıştım
geçmişi .ıçımla okuyunca bööle oluyo zaar:2:
selam kıslarrrrrrrrr.
geçmişi okudum cevapladım
şimdi accık iş yapıyım kendimi yormadan yatakımı bilem toğplamadım. sonra yine gelirim öptüm sizleriiiiiii
Hosgeldin hayatimmm gecmis olsun hemsom esinede Allah sifa versin hersey cok guzel olsun
sağol toprağımmm yarın adanadayız kısmetese balcalıdaaa inşş her şey yolunda gider
Cnm basakcim yazdiklarini sil gulum
Ozelden anlatirim sana
Sende cok dikkat et cnm birak toplama bi yeri bebisinden onmlimi
hıı hııı fırsat bulmuşken iyice nazlanıyom vallaa zaten ne desem yapıyodu sağolsun şimdik hepten yapıyoooson zamanlarda evi ona süpürtüp tozları bilem aldırdım misafir gelceği zamanlarda özellikle benim mutfakta işim olunca o yapıyo o işleride sağolsun ha bide bulaşık makinasınıd artık beraber boşaltıyoz ben yukarıya dolaplara fazla uzanmayayım diye ay canm kocişim yaa sağolsun kız dün oturttum böreğin yarısınıda ona sardırttım hattaa gösterdim nasıl yapılacağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?