Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aferin kocişee daha çok başlarda adamcağız çekeceği var senin elinden . çok güzel kullan bu naz zamanını

kız şımartma şu hatunu vallla topiği ele geçircek sonra hepimizide kapıya koycak

cnm doktorum 1 ay önce randevuya gittiğimde söölemişti "beebğin eşi aşağıda,i bu şimdilik normal bi durum fakat ilerleyen zamanlarda yukarı çıkması gerekiyor, her kontrolde bana hatırlat" demişti

tekrar kontrole gitmedim. haftaya gidicem. eşi yukarı çıktımı bilmiyorum

nee 3 aylık bebedenmi kıskanıyooooo allah allaaah nedenkiii ilginimi kıskandı acabaa? kız belkimde ona ilgini görünce bebik olunca benlen ilgilenmez bu diye öyle yapmıştııır :26::26: büyütmeyin canımyaa bak ne gzel özürde dilemiş keşkem barışsaydınızda kaçırmasaydınız o günüü hem belkim daha geçmemiştir kuzum ne biliyon bugün deneyin siz kesinlikle ee yumoş 24 saat yaşıyo nede olsaa nezaman çatlıycaa ne belliii :26::26:

aferin kocişee daha çok başlarda adamcağız çekeceği var senin elinden . çok güzel kullan bu naz zamanını

hıı hııı fırsat bulmuşken iyice nazlanıyom vallaa zaten ne desem yapıyodu sağolsun şimdik hepten yapıyooo son zamanlarda evi ona süpürtüp tozları bilem aldırdım misafir gelceği zamanlarda özellikle benim mutfakta işim olunca o yapıyo o işleride sağolsun ha bide bulaşık makinasınıd artık beraber boşaltıyoz ben yukarıya dolaplara fazla uzanmayayım diye ay canm kocişim yaa sağolsun kız dün oturttum böreğin yarısınıda ona sardırttım hattaa gösterdim nasıl yapılacağında

aa evet görmüştüm ama bu site olup olmadığına bakmamıştım

geçmişi .ıçımla okuyunca bööle oluyo zaar:2:
sanada ayni siteyi ben onerdigime gore
:18::18::2::2::2::2::18::18::2::44::44::44::2::2::2::2::2::2::2:

:18::18::18::18::18::18::2::2::2::2::2:

huyu ööle onun abzen kimseyi beğenmez benide beğenmiyo zaman zaman

selam kıslarrrrrrrrr.

geçmişi okudum cevapladım

şimdi accık iş yapıyım kendimi yormadan yatakımı bilem toğplamadım. sonra yine gelirim öptüm sizleriiiiiii

birgun is yapayim derken carrtt diye doguracan ama ne zaman

kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor

selam kıslarrrrrrrrr.

geçmişi okudum cevapladım

şimdi accık iş yapıyım kendimi yormadan yatakımı bilem toğplamadım. sonra yine gelirim öptüm sizleriiiiiii

benimde doktoy amcalaya bebikimi dötüyüp ilaç yazdıymam lazım progestanım bittiydi bayramda alamadıta :26: didip yazdırcam ordan arkidişe geçcem oturcaz siparişlerimde gelmiş hem onları alcam öe yaani hadi hoşçakalııın

sevinç bittimi işler

sen bilirsin ben bu h2o mop mu alayım yoksa fakirinkindenmi alıyım karar veremedim

vay maaşalah kocaya bak benimki hayttta o kadar yardımcı olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…