Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sonra niye soylemedin diye bana cemkirme
bebek gercekten asagidaysa cok dikkat edeceksin.
oyle cok yuruyus felan yokkk esi asagidaysa dahada dikkatttt
bebek ayagi ile felan esi zedeleyebiliyo ani kanamalara sebebp olur
bolbol uzan dinlen yerleri makinayla supurme sakin
belden egilerek is yapma buraz yorulduysan hemen dinlen

bu konuyu banz soylemedin yoksam uyarirdim
alis veris islerine hiz kazandir ufak bir canta hazirla koy kenara ne olur ne olmaz
bebek hareketlerine dikkat et bebek sadece birseyi cok begenirse
oyle cok hareketli olmaz strese girdigi zaman yada cok hoslanmadigi zamanlardada
seni uyarir kocisle kacamak yapma bir sikayetin olursada soyle
ne sakliyon koctan

ben geldim kızlar ne var ne yok 6 günler orucuma başladım 10 borcum var ettimi sana 16 gün sizler ne yaptınız bayramlarda anlatın bakalım sevinç karısı alta görüyom seni nepiyonbenim ev işlerim yok dün 16 şişe melemenlik koydum kaldı 14 şişe menüdede mercimek çorbası zeytinyaglı taze fasülye yemegi sebzeli bulgur cacık şam baba tatlısı salata var eşim gelmiyom derse sadece salata ve çorba yapıcem kendime sende neler var akşama ütümde var sevabına gelde ütümü yap bacım ya

canım sevinç çokgüzel anlatmış konuyu eşi önde olursa dogum başlar bol yat dinlen 3 litre su iç ilaçlatrını iç ,,,,,,,,,,,,,,
egilip dogrulma yoksa bebnim gibi dogum yaparsın bana doktor bebegin eşi öne gelmiş yapıcak birşey yok demişti rahimimde açılmıştı hazla hareket etme eşin işleri yapsın sakın iş yapma 7 aylık olan akadar dayan ne kaldı 7 ayına bizlerin lafınıda kulagına küpe yap sonra son pişmanlık fayda etmez

merhaba mlxy:) bizim adet tarihine az kaldı:) nasıl var mı heyecan? benim 24 ü:)
canım ben de pek heyecan yok çünkü benim tüpler tıkalı yani hamiş kalmak mucize ama yüce rabbimin hikmetinden sual olmaz sen inşallah hamişsindir.

aman boş ver canım biz alırız bebişe o manyak kaynoşun almazsa almasın. inşallah kısmet olur da gelirsiniz canım çok güsel burası

Hosgeldin cnm bir yandan is yapiyom hayatim ellerine saglik hemen geliim bacim yardima
dolma yaptim ben patlican biber kabak sehriye corbasi ve salata ayran
sevinç karısı beni beyenmedi ya çıktı gitti topikten

Kiz yok is yapiyom annem camasir seriyidum kk atmis beni
isimin basina donuyom ben basaki merak ettimdi

sahimiiii demek 2. ayında göründü taa küçük falanmıydı acabaa öbüründende daha sonra göründüü :26::26: tek yumurta ikizimi canım seninkiler oy maaşallah yaa ne güzel biri kız diğeri erkek oh 1 seferdede çıktılar beraber büyürler artık ne güzel darısı tüm ikiz isteyenlere inşallah

napiim kız ilk gün kociş nöbetçiydi evdeydim bende tüm gün
2.gün 2 kapı gezebildik kocişin abisinin bi arkadaşı var evi bize o bulduydu onlay babasıgildelermiş oraya gittik bahçeli falandı evleri gelirken böğürtlen yedim falan diye anlatırken karadutuda söylediydim varmış burdada diye kadında sağolsun gitmiş toplamış bana ağaca çıkıp yidim bi güzel böğürtlende yidim ogün bol bol küçük küçüktüler ama yolla doluydu neyse sütte koydular 5 kiloya yakın gelince kaynattım hemen akşam soğuyuncada attım dolaba
3.günde 2 kişiye gidebildik anca gelen giden oldu biras hele bi seferde 3 aile birden geldiydi biz bayanlar mutfakta oturduk ev savaş alanı gibiydi kuruyemişde çıkardıydım hay çıkarmaz olaymışım ev bi battıı çocuklar sağolsun fındıkları kırcaz diye salonu mutfağı batırışlar neysem onlar gitti hemen bulaşıkları toparladık kocişle o taşıdı ben suya tuttum makineye dizdim sonra baktım kociş batan yerleri süpürüyo mutfağıda çektirttim sağolsun yardım ediyo canım benim yaa yerim onuuu ööyle yaani durumlar şimdide kocişim yemeğe geliyomuş gidemde bişiiler hazırlayam bende yiyemedim daha öğlen kalkınca neyse ben kaçtıım vınnn..

aman canım ozaman çok dikkat et sevinç çok güzel anlatmış bencede kesinlikle evi süpürme makineyle eğilip kalkma şurda az kaldı bak ayaklarını yükseğe uzat yat bence drun sana bişey demedi mi ? yorma kendini diye falan :44:
sevinç süpersin canım seni ayrıca topiğin gebelik koçuda yapabilir başakcım
ama baya bi bilgin var maşallah

herkese merhaba buarada kızlar nasılsınız ?
ben hala mersindeyim c. tesi döncem kısmetse şuan annemdeyim ama kociş hadi annemlere gidelim diye baskı yapıyor bana üffff kaynanama gitmek istemiyoruuuuuummmmm börülceyi görmek istemiyorummmmmm ama mecbur götürcek beniii üff üfff

yapma yeşilcim kocişin seni ne zaman istesen mersine götürüyo maaşallah kırma onu onunda ailesi var napcan

Gunaydin hatunlarrr
Hadii kalkin uyaninn
Belinayy cnm sakin fewri dawranma gulumm bukadar yaklsmiskenn insallah hersey duzelmistir
Basak kaynosuna ne uyuyorsunda okadar yuruyorsun sen bakimmm dikkat ett cnmm

ahh cnm benim öyle ısrarcı biri ki yıldıma rtık onun ısrarlarından. kurtulmak için isteğini kabul ediyorum artık

sen kanepeyi silmişken halıyıda siliyim dicen o yüzden halı dedim
---------------
:18::18::2::2::2:

Bak bakalim bengiye onermemismiyim
Gecmisi okumayanlar isime karismayin...
henuz alzaymira yakalanmadim..
bulur cikaririm

aa evet görmüştüm ama bu site olup olmadığına bakmamıştım

geçmişi .ıçımla okuyunca bööle oluyo zaar:2:

:18::18::2::2::2::2::18::18::2::44::44::44::2::2::2::2::2::2::2:

Allah kabul etsin borçlarınıda cnmmm hemen başaldınmı tutmaya maaşalah

ben olsam kışıo beklerdim

:18::18::18::18::18::18::2::2::2::2::2:

aman boş ver canım biz alırız bebişe o manyak kaynoşun almazsa almasın. inşallah kısmet olur da gelirsiniz canım çok güsel burası

ahh sağol cnmm eminim alırdın

benm dayımlarda ist.da oturuyolardı yılarca burda süründüler. saçma salak evlere dünyanın kirasını ödediler

en sonunda çanakkeleye gittiler yayla gibi bir eve taşınmşlar hemde burdaki k.ç kadar evlerinin yarı fiyatına

ne çoks evinmiştik. güzel bi yer olduğu belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…