Deli 7+0 da 7+6 ya kadar olan donem 8. gebelik haftasi oluyo degistirme
gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe burdan baksana
kızlar karnımı kim görse "aa neden bu kadar aşağıda daha çok erkeeennnn" diye şaşırıyo
karnım aşağıdaymış. nolcak şimdi ne demek bu erkenmi doğurcam:18:daha 7 ayı doldurmadık bile.
zaten doktor da son kontrolde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söölemişti. yukarı çıkması gerekiyor, demişti
bide bu akıntılar erken doğum belirtileri sanırım:18:
hediyeleri hazırlayın hatunlar yükte hafif pahada ağır, çeyrek yarım cumhuriyet veya bilezik gibibişiler:2::2::2::2:
yarın birgün doğurursam "ay aceleye geldi hediye alamadık" demeyin
canım ben de pek heyecan yok çünkü benim tüpler tıkalı yani hamiş kalmak mucize ama yüce rabbimin hikmetinden sual olmaz sen inşallah hamişsindir.merhaba mlxy:) bizim adet tarihine az kaldı:) nasıl var mı heyecan? benim 24 ü:)
aman boş ver canım biz alırız bebişe o manyak kaynoşun almazsa almasın. inşallah kısmet olur da gelirsiniz canım çok güsel burasıcnm alsaydım eminim çok güzel olcaklardı ama kaynoşun k.kartında limit yokmuş:2:inşalah bebiş doğmadan alırız
çanakkalede benimde akrabam var bi gün olur bende gelirimsenide beklerim yeğenini görmeye inaşllahh
Hosgeldin cnm bir yandan is yapiyom hayatim ellerine saglik hemen geliim bacim yardimaben geldim kızlar ne var ne yok 6 günler orucuma başladım 10 borcum var ettimi sana 16 gün sizler ne yaptınız bayramlarda anlatın bakalım sevinç karısı alta görüyom seni nepiyon benim ev işlerim yok dün 16 şişe melemenlik koydum kaldı 14 şişe menüdede mercimek çorbası zeytinyaglı taze fasülye yemegi sebzeli bulgur cacık şam baba tatlısı salata var eşim gelmiyom derse sadece salata ve çorba yapıcem kendime sende neler var akşama ütümde var sevabına gelde ütümü yap bacım ya
sevinç karısı beni beyenmedi ya çıktı gitti topikten
hiçbirşey için geç değil.geç döllenme de olabilirbenim 2.bebeğim 2 ayımı bitirmeme üç gün kala kendini gösterdi ve kalp atışları da vardı tesadüfi gördü doktor 2. bebeğimi o bebeğimde benim minik oğlumdu :)
güvenle kullanabilirsin.sakın ha sakın ihmal etme.kulak iltihabı şakaya gelmez .
canım süt yoğurt beyaz peynir vs diğer süt ürünlerini tüketmiyorsan, sadece 6 bardak ayran yeterli oluyormuş. yani hem süt , yoğurt peynir hemde 6 bardak ayran içmen gerekmez.
valla kuzum kocaman bi bardağa doldurup dolrurup içiyorum ayranı hergün. 6 bardaka ulaşamdım dahaama haşlanmış yumurta falan yiyorumya umarım yeterli oluyodur
sen neler yapıyosun kız dağın eteğinde bayram nasıll
aman canım ozaman çok dikkat et sevinç çok güzel anlatmış bencede kesinlikle evi süpürme makineyle eğilip kalkma şurda az kaldı bak ayaklarını yükseğe uzat yat bence drun sana bişey demedi mi ? yorma kendini diye falan :44:kızlar karnımı kim görse "aa neden bu kadar aşağıda daha çok erkeeennnn" diye şaşırıyo
karnım aşağıdaymış. nolcak şimdi ne demek bu erkenmi doğurcam:18:daha 7 ayı doldurmadık bile.
zaten doktor da son kontrolde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söölemişti. yukarı çıkması gerekiyor, demişti
bide bu akıntılar erken doğum belirtileri sanırım:18:
hediyeleri hazırlayın hatunlar yükte hafif pahada ağır, çeyrek yarım cumhuriyet veya bilezik gibibişiler:2::2::2::2:
yarın birgün doğurursam "ay aceleye geldi hediye alamadık" demeyin
sevinç süpersin canımSonra niye soylemedin diye bana cemkirme
bebek gercekten asagidaysa cok dikkat edeceksin.
oyle cok yuruyus felan yokkkesi asagidaysa dahada dikkatttt
bebek ayagi ile felan esi zedeleyebiliyo ani kanamalara sebebp olur
bolbol uzan dinlen yerleri makinayla supurme sakin
belden egilerek is yapma buraz yorulduysan hemen dinlen
bu konuyu banz soylemedin yoksam uyarirdim
alis veris islerine hiz kazandir ufak bir canta hazirla koy kenara ne olur ne olmaz
bebek hareketlerine dikkat et bebek sadece birseyi cok begenirse
oyle cok hareketli olmaz strese girdigi zaman yada cok hoslanmadigi zamanlardada
seni uyarir kocisle kacamak yapmabir sikayetin olursada soyle
ne sakliyon koctan
herkese merhaba buarada kızlarnasılsınız ?
ben hala mersindeyim c. tesi döncem kısmetse şuan annemdeyim ama kociş hadi annemlere gidelim diye baskı yapıyor banaüffff kaynanama gitmek istemiyoruuuuuummmmm börülceyi görmek istemiyorummmmmm ama mecbur götürcek beniii üff üfff
Gunaydin hatunlarrr
Hadii kalkin uyaninn
Belinayy cnm sakin fewri dawranma gulumm bukadar yaklsmiskenn insallah hersey duzelmistir
Basak kaynosuna ne uyuyorsunda okadar yuruyorsun sen bakimmm dikkat ett cnmm
ufff yaaaaa offffff
gozun gormez oldu senin okuduklarinida anlamiyon kanepe yikayacam dedim hali degilustelik 2 yildir veliyim zaten
onda bu azim varken goturur
yok oyle bisiiii
kizzzz dikkat et aman haaaa bi daha o kadar yol yurume Allah korusun seni korkutmak istemem ama dikkat et diyorum..
Bak bakalim bengiye onermemismiyim
Gecmisi okumayanlar isime karismayin...
henuz alzaymira yakalanmadim..
bulur cikaririm
Sonra niye soylemedin diye bana cemkirme
bebek gercekten asagidaysa cok dikkat edeceksin.
oyle cok yuruyus felan yokkkesi asagidaysa dahada dikkatttt
bebek ayagi ile felan esi zedeleyebiliyo ani kanamalara sebebp olur
bolbol uzan dinlen yerleri makinayla supurme sakin
belden egilerek is yapma buraz yorulduysan hemen dinlen
bu konuyu banz soylemedin yoksam uyarirdim
alis veris islerine hiz kazandir ufak bir canta hazirla koy kenara ne olur ne olmaz
bebek hareketlerine dikkat et bebek sadece birseyi cok begenirse
oyle cok hareketli olmaz strese girdigi zaman yada cok hoslanmadigi zamanlardada
seni uyarir kocisle kacamak yapmabir sikayetin olursada soyle
ne sakliyon koctan
ben geldim kızlar ne var ne yok 6 günler orucuma başladım 10 borcum var ettimi sana 16 gün sizler ne yaptınız bayramlarda anlatın bakalım sevinç karısı alta görüyom seni nepiyon benim ev işlerim yok dün 16 şişe melemenlik koydum kaldı 14 şişe menüdede mercimek çorbası zeytinyaglı taze fasülye yemegi sebzeli bulgur cacık şam baba tatlısı salata var eşim gelmiyom derse sadece salata ve çorba yapıcem kendime sende neler var akşama ütümde var sevabına gelde ütümü yap bacım ya
canım sevinç çokgüzel anlatmış konuyu eşi önde olursa dogum başlar bol yat dinlen 3 litre su iç ilaçlatrını iç ,,,,,,,,,,,,,,
egilip dogrulma yoksa bebnim gibi dogum yaparsınbana doktor bebegin eşi öne gelmiş yapıcak birşey yok demişti rahimimde açılmıştı hazla hareket etme eşin işleri yapsın sakın iş yapma 7 aylık olan akadar dayan ne kaldı 7 ayına bizlerin lafınıda kulagına küpe yap sonra son pişmanlık fayda etmez
sevinç karısı beni beyenmedi ya çıktı gitti topikten
aman boş ver canım biz alırız bebişe o manyak kaynoşun almazsa almasın. inşallah kısmet olur da gelirsiniz canım çok güsel burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?