bende cıkıyorum kızlar ben bı sure kk gelmeyecem benı merak etmeyın hepınız cok opuyorum
Merhaba kizlar n:03::03::03:
Nasilsiniz hepiniz geziyonz herhal
Basak haricc cnnmmm gecmis olsun sanada
Bende 2gundur geziyorum istanbuldaydim baya gazdik kocisle cok eglendik bugun ewdeyim simdilik bukadar kahvalti etcm kocmla ekmek almaya yolladim onu bkliyrm
Opuyorum hepiniziiii
[
ben bu tür başlıkları gördüğümde dua edip çıkan bir üyeyim :):):) ve her zamanda dua edeceğim inş .
MRHB KIZLAR NASILSINIZ NETTE SORUN VAR GİREMEDİMMM sadece 3 topiğe yazabildimmm
Karilar heskese selamlar kus yuvaya dondu
guzel bir bayram gecirdik hepinizide ozledim
basaki bile
nasil oldu kari en son acillikti..
sağol cnm benimselamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...
BAŞAK canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve egeye....bu arada kaynoşu iftara çağırmaktan yırttın yine veeeeeeeeeeeee birde bebişe bişeyler almaya gittiniz heee
napiyim sen önermedin bengiye siteyi ben önerdim kız öğrensin çok güzel bi site
gizzz gitmedinmi dayigilepaket yuklemedim tele bilerek yoksam elimden dusmuyoo bol bol gezdim sefam olsun..
benden ogren baskasina sat
ne aldiniz gelince yaz
bu ay erkenden geliyorum bir dahaki ay hiç gelmicem demek istiyolar dikkat etBasak karisi benim 28 ags gelmesi gereken kirmizilar bayramin 2. gunu sabah geldi8 gun once
niye o kadar erken geldilerki kızyoksa bu bir işaretmi
sağol canım benimzaten annem böyle diye artık bayramlar bile tatsız...
demek ki çok sewdi baksana saat kaç oldu gelmedi yemeğide birlikte yediler belki..benimki de eltimle birlikte geldi bayramda ikiside yazlık halıyla klimayı görünce suratlar önce böylesonrada yazlık halımın aynısından hemde aynı deseni istiyolar utanmadan ne kadar sinirlendim ama bellli etmemeye çalıştım..
alsınlarda bari başka desenini alsınlar yaaa..
Uff beydagli yarinda itibaren bir suru isim var yaz ara temizligi yapacam komsudan hali yikamayi alip
koltuk ve kanepeleri yikayacam
tum camlar silinecek perdeler yikanacak duvar ve kapilar silunecek kistan once ewi bir kaynatacam
havalar guzel gidiyor ramazanda bitti okul acilmadan halletmeliyim oglum ilkokula basliyor :53.
cok isim var coookkk
Hayirlisi hayatimmm Ben cok dua ediyom sanada annenede Allahim sifanizi versin.
Basak karisi daha carsidan donmedi zaaar kaynosunu cook sewdi zaaar
sevinc ve belinay kız siz face ten yazışıyosunuz dimi..nerdesiniz yokam şimdiye kadar çoktan cevap yazardınız
Merhaba kızlar nassılsınız bakim
sevinç hoş geldin canım
başak neler aldın bakim bebişe eminim çok güzellerdir.
Belinaycım öle fevri hareket etme gülüm biraz sakinleşince pişman olacağın şeyler yapma canım
başak canım ayrıca ben hep geliyorum istanbula bir daha ki gelişim de inşallah hem belki bebiş te olur onu görmeye gelirim.
bende cıkıyorum kızlar ben bı sure kk gelmeyecem benı merak etmeyın hepınız cok opuyorum
gozun gormez oldu senin okuduklarinida anlamiyon kanepe yikayacam dedim hali degilmakineyle halımı yunur temiz olmaz pis karı:2:
veli sevinç
sen dalga geç:2:bi daha gidermiyim acaba
eğer ööle bişi varsa tespit et tepetaklat ediyim onları:2:
kızlar karnımı kim görse "aa neden bu kadar aşağıda daha çok erkeeennnn" diye şaşırıyo
karnım aşağıdaymış. nolcak şimdi ne demek bu erkenmi doğurcam:18:daha 7 ayı doldurmadık bile.
zaten doktor da son kontrolde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söölemişti. yukarı çıkması gerekiyor, demişti
bide bu akıntılar erken doğum belirtileri sanırım:18:
hediyeleri hazırlayın hatunlar yükte hafif pahada ağır, çeyrek yarım cumhuriyet veya bilezik gibibişiler:2::2::2::2:
yarın birgün doğurursam "ay aceleye geldi hediye alamadık" demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?