Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

okudum bikaç sayfa, canım bu iğne zamanı kötü olmuş ama belkide ikinizinde bu konu yüzünden sinirleri bozuktur..inşallah en kısa zamanda toparlarsınız, öyle acele kararlar verme sakın lütfen olurmu, aynı evde olun gerekirse konuşmayın ama bi süre görüşmemek filan o sevgililerin yapacağı şey, siz bi ailesiniz olur böyle tatsızlıklar,düzelir inş.bu arada sen düşünmezken kazara gelir bebişin...

evet cnm her zaman olduğu gibi bu sıradışı günde bilem evde oturuyom teşekkür ederim cnm geçmş olsun dileğin için. :2:

Merhaba kızlar nassılsınız bakim

sevinç hoş geldin canım
başak neler aldın bakim bebişe eminim çok güzellerdir.
Belinaycım öle fevri hareket etme gülüm biraz sakinleşince pişman olacağın şeyler yapma canım

başak canım ayrıca ben hep geliyorum istanbula bir daha ki gelişim de inşallah hem belki bebiş te olur onu görmeye gelirim.

Karilar heskese selamlar kus yuvaya dondu
guzel bir bayram gecirdik hepinizide ozledim
basaki bile
nasil oldu kari en son acillikti..
fırt fırt gezmekten usandın sonunda sanırsam
özlemişmiş
nasıl olduğumu gör bu saatte hortladımyatamıyom. gözüm başım ağrıyo:2:
sağol cnm benim:2:Ege me bişi olsun istemem ama dişlerimin tüm gece ağrıdığında fırt fırt oynadı sıpa sevindimi ne
he kız yırtım ama valla alcaktım menüyü falan kafamda uyarlamıştım. tam o gün rahatsızlandım

kaynooş çarşıya davet edince bebeğe bişiler alcaz sandım
"kredi kartımda limit olsa bebeğe bişiler bakardık" dedibaşka zaman bakcaz .inşallah bebek doğmadan bakarız

Son düzenleme:

gizzz gitmedinmi dayigile paket yuklemedim tele bilerek yoksam elimden dusmuyoo bol bol gezdim sefam olsun..

benden ogren baskasina sat

ne aldiniz gelince yaz
napiyim sen önermedin bengiye siteyi ben önerdim kız öğrensin çok güzel bi sitetamam senden öğrendik inkarmı ediyos
--------------------------------

dayıgile degitmedim , halimi gören kaynoş teklif bilem etmedi
bebeğe de bişi almadıkkartında limit yokmuşkaynoşun bi işi vardı onu hallettik.ben eve gidek diye beklerken
"hadi gel seni bi arkdaşa götürcem" dedi
"yok ben eve gidiyim daha bi iş yapmadım zati halim yok" dedim
"çokdurmuycaz bi bayramlaşıp çıkcaz" dedi
"hemen çıkıcaz mı"diye sordum tekrar
"bi bayramlaşıp çıkcaz" dedi ısrarla.
arkadaşına gittik..yemek yedikkk..çay içtikk..tatlı yedik.. meyve yedikk..amwayın planını dinledik...ürün tanıtımını izledikk...bi bayramlaşıp çıktık
ilacımıda almamıştım yanıma ben fenalaşmaya başladım gözüm başım akıyo" hadi kaynoş gidek" diyom
"tamam tamam şimdi çıkıyoz" diyove finall dolmuşla gittiğimiz yerden yürüyerek dönüyoruz. kaynoş: yürüyelim başak sana da iyi gelir yürüyüş, diyo.
zaten sabaktan beri geziyoz, bu yürüyüşe ne gerek varsa
akşam kocam anasına dediki: çok yormuşun başakı,

Son düzenleme:

yzlık halı ne oluyo kız:2::2:

makineyle halımı yunurtemiz olmaz pis karı:2:
veli sevinç

cnm alsaydım eminim çok güzel olcaklardı ama kaynoşun k.kartında limit yokmuş:2:inşalah bebiş doğmadan alırız
çanakkalede benimde akrabam var bi gün olur bende gelirimsenide beklerim yeğenini görmeye inaşllahh

kızlar karnımı kim görse "aa neden bu kadar aşağıda daha çok erkeeennnn" diye şaşırıyo

karnım aşağıdaymış. nolcak şimdi ne demek bu erkenmi doğurcam:18:daha 7 ayı doldurmadık bile.

zaten doktor da son kontrolde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söölemişti. yukarı çıkması gerekiyor, demişti

bide bu akıntılar erken doğum belirtileri sanırım:18:

hediyeleri hazırlayın hatunlar yükte hafif pahada ağır, çeyrek yarım cumhuriyet veya bilezik gibibişiler:2::2::2::2:

yarın birgün doğurursam "ay aceleye geldi hediye alamadık" demeyin

Son düzenleme:
Gunaydin hatunlarrr
Hadii kalkin uyaninn
Belinayy cnm sakin fewri dawranma gulumm bukadar yaklsmiskenn insallah hersey duzelmistir
Basak kaynosuna ne uyuyorsunda okadar yuruyorsun sen bakimmm dikkat ett cnmm

bende cıkıyorum kızlar ben bı sure kk gelmeyecem benı merak etmeyın hepınız cok opuyorum
ufff yaaaaa offffff
makineyle halımı yunurtemiz olmaz pis karı:2:
veli sevinç
gozun gormez oldu senin okuduklarinida anlamiyon kanepe yikayacam dedim hali degil ustelik 2 yildir veliyim zaten
sen dalga geç:2:bi daha gidermiyim acaba
onda bu azim varken goturur
eğer ööle bişi varsa tespit et tepetaklat ediyim onları:2:
yok oyle bisiiii

kizzzz dikkat et aman haaaa bi daha o kadar yol yurume Allah korusun seni korkutmak istemem ama dikkat et diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…