sağol bebeğim. sanal da olsa bağrıma bastım erenayı.
ama bastığım bağrım sanal değil gerçek bağır
evet bende herkesi çok seviyom. adaşımı ayrı, sara abla, nazemir kaçak gelin, dolunay pınar, seray, pelin gamzemdaha sayamadığım herkesi çok sevdim.
tabii kankaların yeri ayrı olur. kankaya yüreğin küçük bir köşesinde minder konulur, oraya oturtulur.
cnm avatarın süpermiş.
ben bu aralar yoğundum başakcım iyiyim iş güç uğraşıyorum sizlerde iyisiniz maşallah arada sırada geçmişe göz atıyorum
sara ablam nasılsınnn ohh evdeymişin bugünn bak nasıl biliyom ama...
evine iyice yerleştin mi.ben bu aralar yoğundum başakcım iyiyim iş güç uğraşıyorum sizlerde iyisiniz maşallah arada sırada geçmişe göz atıyorum
anne olunca da ölme kanka.tamamkuzum kocişime soriim bi bakalım ne dicekkk ona göre anlaşırızz
valla bazı şeyler elimizde olsa ben çoktan 3 çocuklu bi anne olmuştum belkide bu siteyi hiç farkedememiş olurdum seni bulamamış olurdum bak herşey kısmet kaderde seninle kanka olmak varmışşş
ölmem herhalde anne olmadan ölmeye niyetim yok bana kalsa daaa
aynı kafadanız zate canım benimm hep aynı şeyleri aynı anda düşünüyoz yazıyozzz ...
seni seviyom ben kanka
tamam ben ajda bardakta isterim çayımıı
sağol canım evet 1 kez hamile kaldım ama 2006 yılındaydı o zamandır bekliyozz
allah hayılısını versin diyimm
amin canım aminnyok tatlım niye yanlış anlayalım Allah muhabbetinizi hep daim etsin
bende sizi seviyorum cadılar erenayla seni hiç ayrı düşünemiyorum başakçım Allah muhabettinii hiç bozmasın tatlım siz olmasanız bu topikte olmaz
amin canım aminn
inşallah herkes bizim gibi dostluklar edinir burdaa
sara abla sen ve topiğin olmasa belki de biz başakla hiç tanışamayacaktık bu dostluğun temellerinde seninde parmağın var yaniii
sağolasın bana bööle bi kankayla ve sizler gibi dostlarla tanışma fırsatı verdinn
geçmişe göz atmana sevndm.ben bu aralar yoğundum başakcım iyiyim iş güç uğraşıyorum sizlerde iyisiniz maşallah arada sırada geçmişe göz atıyorum
bende sizi seviyorum cadılar erenayla seni hiç ayrı düşünemiyorum başakçım Allah muhabettinii hiç bozmasın tatlım siz olmasanız bu topikte olmaz
sende panik atak mı var annem?bebeğimm benim tüm bardaklarım ajda zatenn emrine amadeee :)
kıslar napıyonuzz??
bu arada benim panik atağım başladııı..........
kalbim kütküt kütküt die çarpiii...sanki heran kötü bişi olcakmış gibiii(
napim bilmiyommm
ayrı bi heyecan war pufffffffffffffff
evine iyice yerleştin mi.
yoksa hala "kalk gidek" diyen yerler var mı
anne olunca da ölme kanka.
yavrun sensiz napsın.
olmadı ben bakarım ona cici annesi olarak
bi de Allah var inkar etmiyorum zaten senin sayende hayatıma kaldığım yerden başladım:114:
tabii bende vefalıyımdır sara ablacım beni unutmayalım lütfen.vefalı erenayım benim
iyiyim bugüb başakla ilanı aşk ediyos daha da iyiyimmmmiyiyim tatlım sen nasılsın
inşallah kuzumm ölüm elimizde değilll sana emanet bırakırım yavrumu bende aklım kalmaz arkada annesini aratmazsın sennevine iyice yerleştin mi.
yoksa hala "kalk gidek" diyen yerler var mı
anne olunca da ölme kanka.
yavrun sensiz napsın.
olmadı ben bakarım ona cici annesi olarak
bi de Allah var inkar etmiyorum zaten senin sayende hayatıma kaldığım yerden başladım:114:
bebeğimm benim tüm bardaklarım ajda zatenn emrine amadeee :)
kıslar napıyonuzz??
bu arada benim panik atağım başladııı..........
kalbim kütküt kütküt die çarpiii...sanki heran kötü bişi olcakmış gibiii(
napim bilmiyommm
ayrı bi heyecan war pufffffffffffffff
yerleştim canım kalk gidek diyen yerler yok otur dinlen diyen yerler var artık
cnm hoş geldin aramıza.merhaba kızlar bir umutla hamile kalmak için elimden geleni yapmaya çalıştım doktorlarada gittim ama nafileolmadı bir türlü artık eşimin ailesi bana çocuğu olmayan gelin damgasını vurdular bu olay çok canımı yakıyor.bir topluma girdiğimizde baksana şuna ya bunun gibi çocuğun olmasaydı ne yapardın gibi örneklerde adım geçiyor artık ne acı... umarım biran önce bebeğim gelir....
tabii bende vefalıyımdır sara ablacım beni unutmayalım lütfen.
10 numara vefalı insaımdır.
üstüme vefalı tanımam
hemen de kıskanıyom yaaa nası kankaysak
:amin: :amin: :amin:inşallah kuzumm ölüm elimizde değilll sana emanet bırakırım yavrumu bende aklım kalmaz arkada annesini aratmazsın senn
umut ve aşk olduğu sürece hayat hiçbiryerde duraklmaz
sadece bazen dinlendirirrr
bence seninkide dinlenme sürecidir..
evine kavuşunca tam hız başlarsın hayatına
o zaman otur dinlen sen de
cnm hoş geldin aramıza.
çok üzüldüm durumuna ne biç,m insanlar var.
önce kendinden bahsette bakalım kaç yıllık evliymişsin yaşın kaç.
neden bebiş olmuyor.
tanıyalım seni
ok :128::128::128:kızlar ben çıkıyorum biraz evi toplayayım sonra gelirim yine
vefalı erenayım benim
canım kuzum benim üzülme hayatım bak burda hepimiz senin yaşadıklarını yaşayan ve bazılarımızzda o konuşmalara örnek verilen insanlarızzmerhaba kızlar bir umutla hamile kalmak için elimden geleni yapmaya çalıştım doktorlarada gittim ama nafileolmadı bir türlü artık eşimin ailesi bana çocuğu olmayan gelin damgasını vurdular bu olay çok canımı yakıyor.bir topluma girdiğimizde baksana şuna ya bunun gibi çocuğun olmasaydı ne yapardın gibi örneklerde adım geçiyor artık ne acı... umarım biran önce bebeğim gelir....
başak ben senin beni kıskanabilme ihtimalini sevdimmtabii bende vefalıyımdır sara ablacım beni unutmayalım lütfen.
10 numara vefalı insaımdır.
üstüme vefalı tanımam
hemen de kıskanıyom yaaa nası kankaysak
cnm hoş geldin aramıza.
çok üzüldüm durumuna ne biç,m insanlar var.
önce kendinden bahsette bakalım kaç yıllık evliymişsin yaşın kaç.
neden bebiş olmuyor.
tanıyalım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?