Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende sizi seviyorum cadılar erenayla seni hiç ayrı düşünemiyorum başakçım Allah muhabettinii hiç bozmasın tatlım siz olmasanız bu topikte olmaz

ben bu aralar yoğundum başakcım iyiyim iş güç uğraşıyorum sizlerde iyisiniz maşallah arada sırada geçmişe göz atıyorum
evine iyice yerleştin mi.
yoksa hala "kalk gidek" diyen yerler var mı

anne olunca da ölme kanka.
yavrun sensiz napsın.
olmadı ben bakarım ona cici annesi olarak

bi de Allah var inkar etmiyorum zaten senin sayende hayatıma kaldığım yerden başladım

Son düzenleme:
tamam ben ajda bardakta isterim çayımıı

sağol canım evet 1 kez hamile kaldım ama 2006 yılındaydı o zamandır bekliyozz
allah hayılısını versin diyimm

bebeğimm benim tüm bardaklarım ajda zatenn emrine amadeee :)

kıslar napıyonuzz??
bu arada benim panik atağım başladııı..........
kalbim kütküt kütküt die çarpiii...sanki heran kötü bişi olcakmış gibiii (
napim bilmiyommm
ayrı bi heyecan war pufffffffffffffff

yok tatlım niye yanlış anlayalım Allah muhabbetinizi hep daim etsin
amin canım aminn
inşallah herkes bizim gibi dostluklar edinir burdaa
bende sizi seviyorum cadılar erenayla seni hiç ayrı düşünemiyorum başakçım Allah muhabettinii hiç bozmasın tatlım siz olmasanız bu topikte olmaz

sara abla sen ve topiğin olmasa belki de biz başakla hiç tanışamayacaktık bu dostluğun temellerinde seninde parmağın var yaniii
sağolasın bana bööle bi kankayla ve sizler gibi dostlarla tanışma fırsatı verdinn

vefalı erenayım benim

ben bu aralar yoğundum başakcım iyiyim iş güç uğraşıyorum sizlerde iyisiniz maşallah arada sırada geçmişe göz atıyorum
geçmişe göz atmana sevndm.
ben bile bazen göz atamıyorum. baya birikmiş oluyo

sende panik atak mı var annem?
neden olur ki

yerleştim canım kalk gidek diyen yerler yok otur dinlen diyen yerler var artık

merhaba kızlar bir umutla hamile kalmak için elimden geleni yapmaya çalıştım doktorlarada gittim ama nafile olmadı bir türlü artık eşimin ailesi bana çocuğu olmayan gelin damgasını vurdular bu olay çok canımı yakıyor.bir topluma girdiğimizde baksana şuna ya bunun gibi çocuğun olmasaydı ne yapardın gibi örneklerde adım geçiyor artık ne acı... umarım biran önce bebeğim gelir....

iyiyim tatlım sen nasılsın
iyiyim bugüb başakla ilanı aşk ediyos daha da iyiyimmmm
sen tatil günündesin galiba ohh dinlen mis gibiiii
inşallah kuzumm ölüm elimizde değilll sana emanet bırakırım yavrumu bende aklım kalmaz arkada annesini aratmazsın senn
umut ve aşk olduğu sürece hayat hiçbiryerde duraklmaz
sadece bazen dinlendirirrr
bence seninkide dinlenme sürecidir..
evine kavuşunca tam hız başlarsın hayatına

tamam geliyom atladım arabama hele tarif et eviniiiii
ya bu bebek bekleme olayı yüzünden bende bi ara panikatak olcaktım kapıdan döndüm şükürr

yerleştim canım kalk gidek diyen yerler yok otur dinlen diyen yerler var artık

o zaman otur dinlen sen de

cnm hoş geldin aramıza.
çok üzüldüm durumuna ne biç,m insanlar var.
önce kendinden bahsette bakalım kaç yıllık evliymişsin yaşın kaç.
neden bebiş olmuyor.
tanıyalım seni

:amin: :amin: :amin:

öyle yapıyom canım merak etme

vefalı erenayım benim

canım kuzum benim üzülme hayatım bak burda hepimiz senin yaşadıklarını yaşayan ve bazılarımızzda o konuşmalara örnek verilen insanlarızz
olabilir u bi sağlık sorunu bunu anlamıyolar
allah vermeyincede hiçbirşey olmuyor bunu da bilmeyecek kadar inancı zayıf insanlar bunlarr
bu durum bizim hayat sınavımız allah alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin

şimdi bu moral bozukluğunu bırak veee neşelen bak hiçbirimizin çocuğu yok ama hepp neşeliyizz
kimseye bakmıyoz tadımızı kaçırmıyozzz
hayat yaşamaya değer tüm acılara rağmennn
tanıt kendini de teselli edek seniii

tabii bende vefalıyımdır sara ablacım beni unutmayalım lütfen.
10 numara vefalı insaımdır.
üstüme vefalı tanımam

hemen de kıskanıyom yaaa nası kankaysak
başak ben senin beni kıskanabilme ihtimalini sevdimm

cnm hoş geldin aramıza.
çok üzüldüm durumuna ne biç,m insanlar var.
önce kendinden bahsette bakalım kaç yıllık evliymişsin yaşın kaç.
neden bebiş olmuyor.
tanıyalım seni

hosbulduk tatlım.ben 1 yıllık evli olacağım pazartesi günü 26 yaşındayım. eşimle evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istedik hep.doktora gittim bir ovulasyon takibi yapalım dedi 2 gün sonra gel dedi gittim hamilesin dedi adetim 10 gün gecikmişdi test yapıyorum negatif çıkıyor doktora gittim aa hamile değilmişsin başka sefere artık felan yaptı çok üzüldüm başka doktorlarada gittim bende sorun yok eşimin muayene olmasını istediler oda biraz karşı çıktı ailesi zaten "oğlumuzda sorun yoktur onun doktora gitmesine gerek yok varsa sorun sendedir" felan yapınca eşim tamam dicek olsada demedi adetlerimde sorun yok ama olmuyor bebiş malesef artık canımı sıkıyor ailesi.yani nerdeyse bi yatamadınız dicekler o aşamadayız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…