vaaaay tabiki sende vefalısın ama erenay daha çok vefalı
canım kuzum benim üzülme hayatım bak burda hepimiz senin yaşadıklarını yaşayan ve bazılarımızzda o konuşmalara örnek verilen insanlarızz
olabilir u bi sağlık sorunu bunu anlamıyolar
allah vermeyincede hiçbirşey olmuyor bunu da bilmeyecek kadar inancı zayıf insanlar bunlarr
bu durum bizim hayat sınavımız allah alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin
şimdi bu moral bozukluğunu bırak veee neşelen bak hiçbirimizin çocuğu yok ama hepp neşeliyizz
kimseye bakmıyoz tadımızı kaçırmıyozzz
hayat yaşamaya değer tüm acılara rağmennn
tanıt kendini de teselli edek seniii
:
geçmişe göz atmana sevndm.
ben bile bazen göz atamıyorum. baya birikmiş oluyo
sende panik atak mı var annem?
neden olur ki
merhaba kızlar bir umutla hamile kalmak için elimden geleni yapmaya çalıştım doktorlarada gittim ama nafileolmadı bir türlü artık eşimin ailesi bana çocuğu olmayan gelin damgasını vurdular bu olay çok canımı yakıyor.bir topluma girdiğimizde baksana şuna ya bunun gibi çocuğun olmasaydı ne yapardın gibi örneklerde adım geçiyor artık ne acı... umarım biran önce bebeğim gelir....
canım yaaa daha 1 yıllık evliiiiii kıyamam.1 dediğin ne dir ki.hosbulduk tatlım.ben 1 yıllık evli olacağım pazartesi günü26 yaşındayım. eşimle evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istedik hep.doktora gittim bir ovulasyon takibi yapalım dedi 2 gün sonra gel dedi gittim hamilesin dedi adetim 10 gün gecikmişdi test yapıyorum negatif çıkıyor doktora gittim aa hamile değilmişsin başka sefere artık felan yaptı çok üzüldüm başka doktorlarada gittim bende sorun yok eşimin muayene olmasını istediler oda biraz karşı çıktı ailesi zaten "oğlumuzda sorun yoktur onun doktora gitmesine gerek yok varsa sorun sendedir" felan yapınca eşim tamam dicek olsada demedi adetlerimde sorun yok ama olmuyor bebiş malesef artık canımı sıkıyor ailesi.yani nerdeyse bi yatamadınız dicekler o aşamadayız yani
hosbulduk tatlım.ben 1 yıllık evli olacağım pazartesi günü26 yaşındayım. eşimle evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istedik hep.doktora gittim bir ovulasyon takibi yapalım dedi 2 gün sonra gel dedi gittim hamilesin dedi adetim 10 gün gecikmişdi test yapıyorum negatif çıkıyor doktora gittim aa hamile değilmişsin başka sefere artık felan yaptı çok üzüldüm başka doktorlarada gittim bende sorun yok eşimin muayene olmasını istediler oda biraz karşı çıktı ailesi zaten "oğlumuzda sorun yoktur onun doktora gitmesine gerek yok varsa sorun sendedir" felan yapınca eşim tamam dicek olsada demedi adetlerimde sorun yok ama olmuyor bebiş malesef artık canımı sıkıyor ailesi.yani nerdeyse bi yatamadınız dicekler o aşamadayız yani
yuhh yani.aslında ben çok takan biri değildim psikolojimi bozdular.nezaman görsem birini yok maydonozu kaynat otur yok şunu ye yok bunu yap yok hocalara git kendini okut muhabbetlerinden kafam allak pullak oldu...
ne yaşadın kuzum sen 25 yaşındasın daha neler gördüncanımm panik atak bende olmasında kimde olsunnnn offff offfffffff...
yaşadıklarıma rağmen allahtan bitek bu sorun kaldı bendee .....
hayattt tüm acı şeylerinii erken yaşta yaşattı banaa.....................
canım yaaa daha 1 yıllık evliiiiii kıyamam.1 dediğin ne dir ki.
çok garip insanlar var.
aslında 1 yıl çocuk olması için çok kısa bir zaman olmasına ve sorun edecek hiç bir şey bulunmamasına rağmen,
eşinin ailesi sana bunları hissettirmiş.
eşin anlayış göstermiyor mu sana?
ailesinden habersiz testini yaptırabilir.
hosbulduk tatlım.ben 1 yıllık evli olacağım pazartesi günü26 yaşındayım. eşimle evlendiğimizden beri hiç korunmadık bebek istedik hep.doktora gittim bir ovulasyon takibi yapalım dedi 2 gün sonra gel dedi gittim hamilesin dedi adetim 10 gün gecikmişdi test yapıyorum negatif çıkıyor doktora gittim aa hamile değilmişsin başka sefere artık felan yaptı çok üzüldüm başka doktorlarada gittim bende sorun yok eşimin muayene olmasını istediler oda biraz karşı çıktı ailesi zaten "oğlumuzda sorun yoktur onun doktora gitmesine gerek yok varsa sorun sendedir" felan yapınca eşim tamam dicek olsada demedi adetlerimde sorun yok ama olmuyor bebiş malesef artık canımı sıkıyor ailesi.yani nerdeyse bi yatamadınız dicekler o aşamadayız yani
aslında ben çok takan biri değildim psikolojimi bozdular.nezaman görsem birini yok maydonozu kaynat otur yok şunu ye yok bunu yap yok hocalara git kendini okut muhabbetlerinden kafam allak pullak oldu...
1 yılda 2. hamileelik.eşim hep yanımda beni teselli etmek için ugraşıyor sağolsunkonuştum onunla artık ikna olma yolunda doktora gidicez beraber söz verdi caymazsa tabi :44: oda üzülüyor buduruma ama ne gelirki elden millet doğurmuş çatır çatır onlara göre ben doğuramıyorum en basiti görümcem 1 yılda 2 hamileliğini yaşıyor 3 aylık bebeği.istemiyoruz çocuk desemde anlatamıyorum malesef
yuhh yani.
1 yıl olmadı diye hocaya mı gitcekmişsin
nasıl bir aileye gelin gittin sen annem.
erenay senin 6 yıldır olmuyo çocuğun
kendini çöpe at kurtul bari. bu nasıl bir düşünce tarzı yaaaaaaa
niye atıcam kuzum aaa kocam memnun bendenerenay senin 6 yıldır olmuyo çocuğun
ayyyy gıcıklaraa bak yaaaa sana laf atıcaklarına ilk önce oğullarına baksınlarr ya sorun ondaysaa şap die oturur işte ozamannn....
sinir oldummm şimdi bakkkk gıcıklarrrrrr..........
yuhh yani.
1 yıl olmadı diye hocaya mı gitcekmişsin
nasıl bir aileye gelin gittin sen annem.
erenay senin 6 yıldır olmuyo çocuğun
ne yaşadın kuzum sen 25 yaşındasın daha neler gördün
sen aynı evdemi oturuyosun onlarla canım.eşimi severek evlendim ben çok sevdik birbirimizi aileler arasında çok fark var benim ailem daha erken derken onun ailesi çocugumun olmadığını söylüyor herkeze.görümcem 3 aylık hamile bir araya geldikmi kaynanamda o hamile şimdi yemek yapamaz bulaşık yıkıyamaz evi süpüremez senin çocuğun olmuyor ya kalk sen yap muhabbetleri yapıyorlar
ah be ah be cahillikkkkk....
ya niye insan hiç kndinde kusur aramazzz
ayrıca üzülme bebeğim 1 yıl kısa bi süre aslında ama üstünde bu kadar baskı varsa çok zordur durumun
allah o doktoruda bildiği gibi yapsınn,
eşin eninde sonunda muayene olacak çaresi yok ya sorun onda çıkarsa nasıl yüzün bakıcak eşin ve ailesii
insan bu kadar düşüncesiz olurmu
bak ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok ne eşim ne ailesi tek bir kelime etmemiştir allahın verdiği dert bu kimseye
söz sölemek düşmezz
üzülme kuzum allah sabır versin sana idare et bebeğin gelir yakında inşallah sende o zaman elletmezsin bebeğini onlara... bakalım nasıl oluyomuşş
inşallah tez zamanda gelir de sana hepsini unutturur canım benim.ne sen sor ne ben söl,m......
ÖLÜM...AYRILIK ...ACI ....HASRETLİKK......DAHA NE OLSUNNN........
işte oyüzden bebişimi daha çok istiyorum bana bu yolda yoldaş olucak tek kişi o olucakk ......... benden bi can ........
takma kuzum takma ne derlerse desinlerrreşimi severek evlendim ben çok sevdik birbirimizi aileler arasında çok fark var benim ailem daha erken derken onun ailesi çocugumun olmadığını söylüyor herkeze.görümcem 3 aylık hamile bir araya geldikmi kaynanamda o hamile şimdi yemek yapamaz bulaşık yıkıyamaz evi süpüremez senin çocuğun olmuyor ya kalk sen yap muhabbetleri yapıyorlar
ne sen sor ne ben söl,m......
ÖLÜM...AYRILIK ...ACI ....HASRETLİKK......DAHA NE OLSUNNN........
işte oyüzden bebişimi daha çok istiyorum bana bu yolda yoldaş olucak tek kişi o olucakk ......... benden bi can ........
sen aynı evdemi oturuyosun onlarla canım.
çalışmıyorsan işe gir kurtul bu muhabbetlerden
eşimi severek evlendim ben çok sevdik birbirimizi aileler arasında çok fark var benim ailem daha erken derken onun ailesi çocugumun olmadığını söylüyor herkeze.görümcem 3 aylık hamile bir araya geldikmi kaynanamda o hamile şimdi yemek yapamaz bulaşık yıkıyamaz evi süpüremez senin çocuğun olmuyor ya kalk sen yap muhabbetleri yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?