Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aslında ben çok takan biri değildim psikolojimi bozdular.nezaman görsem birini yok maydonozu kaynat otur yok şunu ye yok bunu yap yok hocalara git kendini okut muhabbetlerinden kafam allak pullak oldu...

geçmişe göz atmana sevndm.
ben bile bazen göz atamıyorum. baya birikmiş oluyo

sende panik atak mı var annem?
neden olur ki

canımm panik atak bende olmasında kimde olsunnnn offff offfffffff...
yaşadıklarıma rağmen allahtan bitek bu sorun kaldı bendee .....
hayattt tüm acı şeylerinii erken yaşta yaşattı banaa .....................

cnm hoşgeldinnnn
allahh yardımcımız olsunnn .....nasıl insan bunlar yaaa .......bizlere bu gözle bakanlar dilerim rabbimden bizlerden beter olurlarrr .....aminnn .......... allahtan başka sığınıcak hiç kimsemiz yokk ........herşeyi allaha hawale et ........elbet bütün kötüler bedelini ödeyecekk....

canım yaaa daha 1 yıllık evliiiiii kıyamam.1 dediğin ne dir ki.
çok garip insanlar var.
aslında 1 yıl çocuk olması için çok kısa bir zaman olmasına ve sorun edecek hiç bir şey bulunmamasına rağmen,
eşinin ailesi sana bunları hissettirmiş.
eşin anlayış göstermiyor mu sana?
ailesinden habersiz testini yaptırabilir.

Son düzenleme:

ah be ah be cahillikkkkk....
ya niye insan hiç kndinde kusur aramazzz
ayrıca üzülme bebeğim 1 yıl kısa bi süre aslında ama üstünde bu kadar baskı varsa çok zordur durumun
allah o doktoruda bildiği gibi yapsınn,
eşin eninde sonunda muayene olacak çaresi yok ya sorun onda çıkarsa nasıl yüzün bakıcak eşin ve ailesii
insan bu kadar düşüncesiz olurmu
bak ben 7 yıllık evliyim çocuğum yok ne eşim ne ailesi tek bir kelime etmemiştir allahın verdiği dert bu kimseye
söz sölemek düşmezz
üzülme kuzum allah sabır versin sana idare et bebeğin gelir yakında inşallah sende o zaman elletmezsin bebeğini onlara... bakalım nasıl oluyomuşş

aslında ben çok takan biri değildim psikolojimi bozdular.nezaman görsem birini yok maydonozu kaynat otur yok şunu ye yok bunu yap yok hocalara git kendini okut muhabbetlerinden kafam allak pullak oldu...
yuhh yani.
1 yıl olmadı diye hocaya mı gitcekmişsin

nasıl bir aileye gelin gittin sen annem.

erenay senin 6 yıldır olmuyo çocuğun
kendini çöpe at kurtul bari. bu nasıl bir düşünce tarzı yaaaaaaa
canımm panik atak bende olmasında kimde olsunnnn offff offfffffff...
yaşadıklarıma rağmen allahtan bitek bu sorun kaldı bendee .....
hayattt tüm acı şeylerinii erken yaşta yaşattı banaa .....................
ne yaşadın kuzum sen 25 yaşındasın daha neler gördün

eşim hep yanımda beni teselli etmek için ugraşıyor sağolsun konuştum onunla artık ikna olma yolunda doktora gidicez beraber söz verdi caymazsa tabi :44: oda üzülüyor buduruma ama ne gelirki elden millet doğurmuş çatır çatır onlara göre ben doğuramıyorum en basiti görümcem 1 yılda 2 hamileliğini yaşıyor 3 aylık bebeği.istemiyoruz çocuk desemde anlatamıyorum malesef

ayyyy gıcıklaraa bak yaaaa sana laf atıcaklarına ilk önce oğullarına baksınlarr ya sorun ondaysaa şap die oturur işte ozamannn....
sinir oldummm şimdi bakkkk gıcıklarrrrrr..........

dinleme kimseyi he he de geç kuzum sen boşver zamanla geçecek inşallah geçecek zaman olana kadar sen hamiş olursun

başak ekle annem bu hatunu listeye bide topik kurallarını bildir sayın tkb

1 yılda 2. hamileelik.
pehh marifet sanki

çok saçma kedi gibi doğurunca nooluyo yanii.

yuhh yani.
1 yıl olmadı diye hocaya mı gitcekmişsin

nasıl bir aileye gelin gittin sen annem.

eşimi severek evlendim ben çok sevdik birbirimizi aileler arasında çok fark var benim ailem daha erken derken onun ailesi çocugumun olmadığını söylüyor herkeze.görümcem 3 aylık hamile bir araya geldikmi kaynanamda o hamile şimdi yemek yapamaz bulaşık yıkıyamaz evi süpüremez senin çocuğun olmuyor ya kalk sen yap muhabbetleri yapıyorlar

niye atıcam kuzum aaa kocam memnun benden
olmazsa olmaz napiim ben den çokmu istiyolar çocuğumun olmasını
saldım çayıraaaa mevlam kayıraaaaaa
allaha emanetimmmm

ayyyy gıcıklaraa bak yaaaa sana laf atıcaklarına ilk önce oğullarına baksınlarr ya sorun ondaysaa şap die oturur işte ozamannn....
sinir oldummm şimdi bakkkk gıcıklarrrrrr..........

sana katılıyorummm

ne sen sor ne ben söl,m......
ÖLÜM...AYRILIK ...ACI ....HASRETLİKK......DAHA NE OLSUNNN........

işte oyüzden bebişimi daha çok istiyorum bana bu yolda yoldaş olucak tek kişi o olucakk ......... benden bi can ........

sen aynı evdemi oturuyosun onlarla canım.
çalışmıyorsan işe gir kurtul bu muhabbetlerden

inan benimde aklıma hep bu geliyor eger eşimde kusur çıkarsa kafalarını yerden kaldırmıcam bukadar ezdiler beni ikicift lafım olacak onlara beni evlendiğime pişman ediyorlar bazen.eşimi sevmesem katlanılmazda....seviyorum işte... hep derlerdi aile çok önemli diye de ben duymazdım hiç seviyorum ailesini napım derdim de eee yaşamadan öğrenilmiyormuş. bebeğin olmamasına üzüldüm tatlım ama şanslısınki sana birşey diyen yok.benimkiler olsa oooooo sana neler etmişlerdi kim bilir

ne sen sor ne ben söl,m......
ÖLÜM...AYRILIK ...ACI ....HASRETLİKK......DAHA NE OLSUNNN........

işte oyüzden bebişimi daha çok istiyorum bana bu yolda yoldaş olucak tek kişi o olucakk ......... benden bi can ........
inşallah tez zamanda gelir de sana hepsini unutturur canım benim.
çok bekletmez inşallah bebeğin

takma kuzum takma ne derlerse desinlerrr
ooo başakın dediği olmasa o ne ööle kedi gibiiiiii
boşver geç olsun hayırlısı olsunn

off kuzu sen bugün karamsarsın birazzzz sanırsammm

sen aynı evdemi oturuyosun onlarla canım.
çalışmıyorsan işe gir kurtul bu muhabbetlerden

aynı evde değiliz ama yürüme 5 dk evlerimiz ben gitmesem kaynanam bende kesin. işe girmek istiyorum ama eşim pek istemiyor yinede başvuru yapıyorum belli yerlere bende aynı düşünüyorum çalısırsam kurtulurum hiç değilse görmek zorunda kalmam kimseyi

ayyyyyyyyyyyyyyy iyice sinir oldum wallaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman allahımmmm sen bu cahillere akıl fikirr werrr...........
sende onlara inat çok mutlu oll sylenenleri duyunca ağızlarının payını kibarca wer sinir et onları ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…