ayyyyyyyyyyyyyyy iyice sinir oldum wallaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman allahımmmm sen bu cahillere akıl fikirr werrr...........
sende onlara inat çok mutlu oll sylenenleri duyunca ağızlarının payını kibarca wer sinir et onları ...........
aynen aynı taktiği yap insanın ciğeri nasıl yakılırmış anlasınlarrinan benimde aklıma hep bu geliyor eger eşimde kusur çıkarsa kafalarını yerden kaldırmıcam bukadar ezdiler beni ikicift lafım olacak onlara beni evlendiğime pişman ediyorlar bazen.eşimi sevmesem katlanılmazda....seviyorum işte... hep derlerdi aile çok önemli diye de ben duymazdım hiç seviyorum ailesini napım derdim de eee yaşamadan öğrenilmiyormuş. bebeğin olmamasına üzüldüm tatlım ama şanslısınki sana birşey diyen yok.benimkiler olsa oooooo sana neler etmişlerdi kim bilir
inşallah tez zamanda gelir de sana hepsini unutturur canım benim.
çok bekletmez inşallah bebeğin
takma kuzum takma ne derlerse desinlerrr
ooo başakın dediği olmasa o ne ööle kedi gibiiiiii
boşver geç olsun hayırlısı olsunn
off kuzu sen bugün karamsarsın birazzzz sanırsammm
aynen aynı taktiği yap insanın ciğeri nasıl yakılırmış anlasınlarr
işte sadece eşinle evlenmiyon evlenirken ailesiylede evleniyosunn,
önce ciğerin yanıyo sonra kabuk bağlyoo tecrübe buna deniliyoo
üzülme bana ben herşeyin hayırlısı diyenlerdenim daha 24 yaşındayım önümde uzun yıllar var
bana bişey diyen yok halime bin şükür
ama eğer deselerdi eğer seninki gibi olsaydı büyük sözüme tövbe diyim önceeee
bana ettiklerini burunlarından sümük gibi getirirdim valla sil sil peçete yetmezdiii
aaa benden çok mu istiyolarrrr,
benden çok mu üzülüyolarr
canlarına okurdum ama iyilikle ince ince iğne gibii
ya rabbim sana şükür böle insanlarla karşılaştırmadınn
zeynep naberrrrr nasılsın annemmm
aynen aynı taktiği yap insanın ciğeri nasıl yakılırmış anlasınlarr
işte sadece eşinle evlenmiyon evlenirken ailesiylede evleniyosunn,
önce ciğerin yanıyo sonra kabuk bağlyoo tecrübe buna deniliyoo
üzülme bana ben herşeyin hayırlısı diyenlerdenim daha 24 yaşındayım önümde uzun yıllar var
bana bişey diyen yok halime bin şükür
ama eğer deselerdi eğer seninki gibi olsaydı büyük sözüme tövbe diyim önceeee
bana ettiklerini burunlarından sümük gibi getirirdim valla sil sil peçete yetmezdiii
aaa benden çok mu istiyolarrrr,
benden çok mu üzülüyolarr
canlarına okurdum ama iyilikle ince ince iğne gibii
ya rabbim sana şükür böle insanlarla karşılaştırmadınn
allah bana sabır versin inşallahh hep böyle dua ediyorum.umarım bebeğim gelir biran önce umarım hepimizin bebeği gelir... herşeye inat çatır çatır peş peşe doğurruz çocuklarımızı bu seferde çok doguruyoruz diye adımız çıkar insallahhhhhh
inşallahhh cnmm ....
benimde kesin arkamdan konuşuyorlarr kesinn....
yüzüme karşı biişey diemiyolarr birazda olsa çekiniyolar bbenden sanırımm...çünkü ben pat die cwp weririmm biliyolarrr .....çok açık sözlüyümdür ben....
inşallahh cnmmmm tek dileğim bu...........
benim 4 sene öncesinde başladı bu felaketlerimm 5.seneye giricemm ......
yani ben 5 senedir hep böleyim .....
yaşam bağım kesildii kanadı kırık yaşıyorum işte ....şuan bitek kocama sarıldım ...
allahım ewliliğimi mucizewi bi şekilde gerçekleştirdii...hiç ewlilik yokken aklımda bi anda ewlendimm ....
şimdi bi mucize daha bekliyorum allahımmmm ..benden bi can yarattt ya rabbimmm ....
hm gezmeye miiii benim için de gezz zeyneppiyiyim tatlım sen nasılsın dışarı çıkacaktım gitmeden bi bakayım dedim
gün gelir devran döner sıra bana da gelir elbet.kimse bilmez düşünmez işte karşımdaki ne düşünür böyle söylersem üzülür mü kırılır mı aman ne bilim işte.allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
slm zeynepcim nereye gidicen bakalımslm nasılsınız
hm gezmeye miiii benim için de gezz zeynepp
iyiiyiz valla ne olsun işteeeee
aminn aminn amiiiiiiiiiiin
slm zeynepcim nereye gidicen bakalım
Sevgili arkadaşlar; hamilelik sürecimizde bir sürü sorunlarla karşılaşıyoruz.
Her ay "acaba bu ay regl olacak mıyım" telaşı sarıyor ve bunu yalnızca yaşayan biliyor.
Ama biz bu süreci stres yaparak, tırnaklarımızı kemirerek geçirmeye karşıyız.
Elimizden geldiğince neşeyle geçirmek istiyoruz ve birbirimize destek olarak güçlü kalmak istiyoruz.
Siz de bizimle bu yolda gülerek eğlenerek yürümek istiyorsanız buyurun aramıza!...
BU DA BİZİM LİSTEMİZ
ERENAYEFE: 24 yaşında, 6 yıllık evli, ev hatunu, 2006 yılında erken doğumla 20 haftalık bebeğini kaybetti, kayınannesi harika, kocası mükemmel ötesi, yumurtlayamıyor...***
BASAKSS: 24 yaşında, 2.5 yıllık evli, maalesef iş hatunu, yumurtlayamıyor...***
41ZEYNEP: 31 yaşında, 10 yıllık evli, 2002 den bu yana çalışmalar yapıyor, başarısız 3 aşılama 1 tüp denemesi var, yumurtlayamıyor ama bir gün başaracak...
GAMZELAL: 25 yaşında, 1 yıllık evli, evlendi evleneli çalışmalar yapıyor...***
BELİNAYSU: 21 yaşında, 1.5 yıllık evli, aktif olarak eylül ayında çalışmalara başladı ve son gaz devam ediyor...***
YEŞİL33: 27 yaşında, 3 yıllık evli, 2011 ağustos ayında bir düşük yaşadı...***
NAZEMİR: 36 yaşında, 14 yıldır resmi 7 yıldır da aktif olarak evli, eşiyle kaçarak koşarak evlendi,ev hatunu, 2005 yılında bir düşük yaşadı, 2006 yılında dış gebelik olayı var, 2011 ocak ayında tüp bebeğe başladı o da bizden yani yumurtlayamıyor...***
YETEEER: 36 yaşında,8 yıllık evli, bebek istiyor ama sıpa gelmiyor...***
SESA24: 25 yaşında, 3 yıllık evli, öğretmen, 2 kez düşük yaşadı, 2011 ocak tan bu yana çalışmalar yapıyor...
EDA33: 26 yaşında, 3.5 yıllık evli, iş hatunu, 2 kez düşük yaşadı, şu an 32 haftalık hamile, umudumuz annesinin karnında...
KARDELEN5233: 33 yaşında, 4 yıllık evli, umudu yokken doğal yolla gebe kaldı, pozitif idrar testini hediye paketi yapmak yerine kocasına peçeye sarıp verdi...***
CEWO: 26 yaşında, 2.5 yıllık evli, 9 aydır çalışmalar sürüyor, pkolu...***
SARA_28: 37 yaşında 3,5 yıllık evli,memur,bi defa düşük yaşadı şimdi bebeğinin yeniden gelmesini bekliyor.***
PINARGRKN: 23 yaşında, 1.5 yıllık evli, iş hatunu, 2011 temmuzdan bu yana çalışmalar yapıyor...***
PELİN67: 30 yaşında, 2.5 yıllık evli,ev hatunu,bir düşük bir de dış gebelik olayı var, çalışmalara son sürat hız verildi...***
SERAY0307: 29 yaşında, 1 yıllık evlı, ıs hatunu, 2011 ağustos ta 21 haftalık erken dogumla bebeğını kaybettı, 2011 ekimde çalışmalar tekrar başladı...***
DOLUNAY: 32 yasında, 3 yıllık evlı, ıs hatunu, 2 yıldır calısmalar yapıyor tık yok...***
KARANFİLCE: 25 yaşında, 2 yıllık evli, 1 yıldır bebek istiyor, düzgün yumurtluyor ama yol engelli, spermler tembel...***
HATİCEEE: 23 yaşında, 6 yıllık evli, 1 kızı var, 3 yıldır yeni bir çocuk için çalışmalar yapıyor, 2010 yılında bir düşük olayı var, yumurtluyamıyor...
ZMG: 22 yaşında, 4 yıllık evli, 2009 den bu yana bebekini arıyor...
KARACAL:33 yaşında,8 yıllık evli, 7 yaşında bir tosbası var, cillop gibi tiroid hastası, 4 aydır çalışmalar yapıyorlar, doğadan otlar çöpler yemeye başladı...***
MYHOS: 25 yaşında, 14 aylık evli, çalışmalara yeni başlandı ve son hız devam etmekte...***
AYGÜN2008: 37 yaşında, ...yıllık evli, 1 adet 14 yaşında aslan gibi oğlu var, 2011 ekim de 2. bebek için çalışmalara başladı...***
HURR: 32 yaşında, 12 yıllık evli, biz 1 adet bulamazken onun 2 adet oğluşu var, iğne ile korunma sürecindeydi, bırakalı 6 ay olmasına rağmen tık yok, nedeni belirsiz...***
yok cnm be gezmeye değil mecburiyetten çıkacam epilasyon randevum var ona gidip gelecem
merhaba bende yazmak istedim
2002 yılında evlendim 4 yıl korundum korunmayı bıraktıkdan 5ay sonra hamile kaldım Allah bağışlasın 6 yaşında bir oğlum var
2008 yılında sparil le hamile kaldım ama doğum anında kızımı ahirete uğurladım ve doğuma bağlı hipertansiyon oluştu.
ama şimdi aralık ayında korunmayı bıraktım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum...
:125:ah çikolata ahh
bak yine çabucak bittin
napıcam ben senle
bak alınıyom sana
tam tadını çıkarıcam pat diye bitiyonnnnnn..
kızlar napıcam ben bu çikolataylaaa...
iyi bakalım canım git. bizi ihmal etme ama.naber cnm hamile kalacağım yok benim yarım kalan epilasyonum var onun için bari bunu bitireyim dedim o yüzden dışarı çıkacam tatlım
hoşgeldinnmerhaba bende yazmak istedim
2002 yılında evlendim 4 yıl korundum korunmayı bıraktıkdan 5ay sonra hamile kaldım Allah bağışlasın 6 yaşında bir oğlum var
2008 yılında sparil le hamile kaldım ama doğum anında kızımı ahirete uğurladım ve doğuma bağlı hipertansiyon oluştu.
ama şimdi aralık ayında korunmayı bıraktım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum...
hoş geldin iyiki geldin buyur cnmmerhaba bende yazmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?