Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neden soluna uzanılıyokiii? :26::26: ha bu arada 2-3 hafta önceki tahlil sonuçlayımıda yazayım sen yorumla 15-16 lökosit,silme bakteri ve 14-15 epiltel hücesi görüldü yazıyodu rapotun sonunda ha bide kan testlerimde
TSH 6.34 çıktı,
Folat 25
Serbest T3 3.38
Serbest T4 0.94
Ha bide indirekt combs test sonucuda negetif diyo bizde kan uyuşmazlığı varda acaba çocukumun kanı bana çekmişte ondanmı negatif yaani bebikimle aramızda kan uyuşmazlığı yokmu?
ayrıca guatr riskimmi var değerlerim yüksek diye sanki hemşire öle bişii didiydi oyüzden bazı testlerimi bidaa yaptılardı daha alamdım sonucu arayıpta bi hastaneyi :26::26: bunlardır sorum hamiş koçu hanım bunların cevabını istiyorum. ayrıca okadarda su içiyom hayla iltihap hayla iltihap idrar hep kokulu özelliklede sabahları bayaa belirgin ilaçta kullanmakta istemiyom dahada içmem lazım anlaşılan suyu oof oofffff :18::18:

Ilk verdiginde bu ay tek tarih dimistiii ne killi karisin sen :120:

aynaya en son ni zaman baktin

olurmu kizzzz delu belki kendiliginden tuttu

anasi kilikli nolacak

kıllı karımıyımsenin tüylerayın 8inden beri hiçmi baş vermediaccık olsun çıkıyo işte
------
aynaya baktım kocam bana toton brezilyalıların totosu gibi oldu deyip duruyo
--------
anası kılıklı evet

neeey beloştamı bizi teyk ettiiii ühü işte yaa hamişde kalacaadı o en kısa zamanda içime öyle doğuyodu niye bizi teyk ettii şimdiiii :84:

Kari belos kafasini dinlemek istiyor bende ok didim biraz rahat biraksak sanirim iyi olacak ama toparlaninca gelecem didi
senin eros gibi kayip deeel

benim eroş hamiş kaldı hala kayıp vay babaan anaan kemüüne rezil ediyo beni karı

Kiz kari nikolayin sag salim dogum haberini aldikmi giiii listede dogurdu yaziyooo haber gelmediki karim hem benim kirmizilar 20 sinde geldi duzelt bat 22 eylul

almadık ama almak istiyoruz bende o yüzden ööle yazdmsenin regl her ay 2gün gecikmlimi geliyo yumurtlamanda sorun var o vakit

hıı hıııı ne güzel demişsin hepimis dostuz kaydeşiz iyi kötü heyşeyimisi paylaşıcaaz tabi yeri gelcek birbirimize destek olucaaz yeri gelicek didişiceez öyle ayrılmak vaymı ama yaa olmuyoki böleee

yarin randevun kacta

canımın istediği saatte kaçta gidersemben devleet gitmiyom özele gidiyom canım istediği gün istediği saatte gidip m uayene oluyomkocam sabaktan gidek dediyarın izinli kendisi o yüzden beraber gitcez inşlllah

ayy sen olmasan kimle uğraşcm ben ayolvalla stresimi alıyon sen benim

bu akşam börülceye sinir oldum sinirimi boşaltcak rahatlıycak yer arıyordum bu gece sana sararmam şartt yani başka türlü rahatlayıp uyuyamazdım. keşke sende online olaydın

ayy topikimiz iyiki var yaaaaaa vallahii rahatlatıyo burası beniii

benim eroş hamiş kaldı hala kayıp vay babaan anaan kemüüne rezil ediyo beni karı

naapiyin gıı öööle geçmişi okuyup okuyup yazıyozmu naapıyoz bizde bi selam veremedik birbirimize yeni gördüm bende seni şimdi ne ara geldiiin neyse hoş geldin canım bende 12ye geliyodu yattığım 1di kalktığım ne kaa çok uyumuşum dimiii of yaa nooolcak enim bu durumuum

seivnç bak sana ne dicem sabakleyin bu mesajıma itina ile cevap ver

börülceye ööle sinir oluyorum ki onun gıcıklığına napsam diye düşünüyorum.
hani olişimin beşiğini börülce alcakmış ya goyaa:120:
bu ev hediyesi olarak bişi almadı ya bize, aklınca hem ev hediyesi hemde çocuğu aradan çıkartcak

ama ben onun bu planını suya düşürcem. gidiyim beşiki ben alıyım hemen.
böylelikle bebeğe bişi alamamış olsun
ve zaten ev hediyeside almadı, o yüzden bebeğe başka bişi almak zorundaheralde çalçaput alacak değil

onun bu düşünceini elinden alıcam bebeğime beşiki ben alcam. börülce kalcak öölee

evet evet bunu yapıcamve Allah nasip edipte o günleri bana gösterirse yeğenini doyasıya sevemicek

sevmesini istemediğimi dolaylı yollardan belli etcem evet kötüyüm biliyorummmmm

ama çok pis sinir oluyorum karı ya yaaaaaaaa

ben sana yazdım görmedinmi. sende uykusuzlukmu var nedenki

bilmiyomki canım naapıyo acabaa? :26::26: bu saate uyumuştur canım heralde yaa :26: sen naapıyon nasılsın kız? :26:

önceden bizle takılırken 4e kadar oturuyodunuz birliktebzen ebnde katılıyodum ne günlerdikız accıkiçimi dökmeye geldim sinirlerim tepemdeydi uyku tutmadı neyseki şimdi rahatladım uykucum geldi gidip yatsam iyi olcak.sende sütünü içtiysen ykun gelir hadi yatak

evet yaa ne günlerdi bee kocişlerimizn nöbetten gelmesini sabaha kadar sohbet ederek beklediğimizi hatıırlarım özledim kuzumlada sohbet etmeyi yaa çok şaşırdı oda hamiş kaldığımı öğrenince başka bi topikte bulduda beni eylülde oda tüp bebeğe başlıycakmış inşallah bu sefer olur yaa oda çok çekti canım benim yaa inşallah yüzü güler artık

Kiz kari nikolayin sag salim dogum haberini aldikmi giiii listede dogurdu yaziyooo haber gelmediki karim hem benim kirmizilar 20 sinde geldi duzelt bat 22 eylul

aa sahimii batın tamda benim doğum günümde kıııı inşallah o gün güzel haberler alırsın sende canım yaa beraber kutlama yaparık artıkın ondan sonraa yuppiii inşallah bu ay gelir yiğenimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…