Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm buaralar giriyorum fırsat buldukça aslında ben daha önce başlamıştım epilasyona ama hamile kalabilirim diye erteledim kalmayınca bitireyim bari o kadar para verdim çöpe gitmesin yazık devam edeyim

a)kocam beni kızdırmak için neti kesecek oluyor bende internet cafaye giderim sonrada ilk iş kendi adıma bağlatırım diyom
b)kocam istemesede o yokken yine girerim zaten 13 saat evde yok nasıl vakit geçecek
c)topikde kavga etmem ama edersem o kişiyle muhabbet etmem.... diğerlerinin yeri benim için paha biçilemez onlardan vazgeçmem
d) ve e) anca kk kapanırsa giremem
bana sormadın ama bende cevaplamak istedim

sağol canım benim

selamlar
eranay
başak
gamzelal
yeşil
sara
zeynep
pelin
belinay
cewo
pınar
dolunay
aygül
karanfilce
myhos
hatice
zmg
karacal
kardelen
yeter
sesa24
seray
hatice
hur
eda33
ve bütün topik ahalisi hepinize selamlar
yeni gelenlerede selamlar nasılsınız
gününüz mutlu geçsin

insanlar acımasız hayatım ben hergün duyuyorum bi sürü laff daha dün duydum bi dolusunu birisi dedi senin yaşındayken 2. çocuğa hamileydim ben birisi dedi artık geçnler daha iyi gelecek için çocuk erteliyolar 1 2 sene sonrada bak olmuyorrr diye ammannn daha saysam varyaaa artık çok zoruma gitmeye başladı ama yapacak bişey yokkk ağzı olan konuşuyor işteee

cnm buaralar giriyorum fırsat buldukça aslında ben daha önce başlamıştım epilasyona ama hamile kalabilirim diye erteledim kalmayınca bitireyim bari o kadar para verdim çöpe gitmesin yazık devam edeyim
evet cnm haklısın
bu gün ve yarın akşama kadar yapılan epilasyonlar çok başarılı. ondan sööledim

başak yeni kızları ekle listeye hadii bak topik kurallarını da yazmadınnn aaa
t.k.b. yavaşladınızzz
t.k.b başka işlerle uğraşıyo o yüzden.
ben listeye ekleme yapiiyim sen kuralları açıkla.
madde madde.
t.k.b görev verdi hadiiiii kaldrı totonu annem

slm cnm ben iyiyim sen nasılsın seninde günün güzel geçsin

seviyom ben bu karıyı yaa şuna bak herkesi yazmş

cnm ben onu bilmiyodum yarına kadar yapılan epilasyonun başarılı olduğunu kim söledi onu hiç duymadımda

hoşgeldin ablacım nasılsınnnn???

topiğimize yeni gelen sevgili hatunlarımız
size topik kurallarını anlatmaktan gurur duyarız
1-topiğimize gelip listemize kaydını yaptırmış sevgili müdavimlerimiz hergün topiğe uğrayıp "ce"demek zorundadır
2-eğer uğrayamayacaksa mazeretini bildirmek zorundadır.
3-eğer siteye girip 3 gün topiğimize uğramayan olursa uyarı,7 gün uğramazsa listeden çıkarılma cezası alır
4-bu uygulamamız başarıyla devam etmekte olup bu zamana kadar hiç pişman olunmamıştır.
5-topiğe uğranıldığında bana selam verilmiyor diye alınganlık yapmak yasak olup, muhabbete bodoslama dalınmalıdır.
6-istek öneri ve şikayetlerinizi t.k.b. ileterek istediğiniz uygulamaları topiğimizde görebilirsiniz

saygılarla.....
t.k.b. onay kurulu!!!

selam hemşerim hoşgeldin nasılsın...

başak unuttuğum bişii varmı annem kurallardaaaa
maonya napmış bi araştır bakiim o bayağıdır uğramadı topiğeeeee
kerdelende kaçgündür yok ama o hamiş ya zaten gelmesi sakıncalı bakalım girmişmi bi araştır t.k.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…