sana zahmet al kendinle ban agelde seni misafir edeyim
kız sevinç karısı duymasın vallahi marullu göbegine bakmaz döver seni
sana zahmet al kendinle ban agelde seni misafir edeyim
kız sevinç karısı duymasın vallahi marullu göbegine bakmaz döver seni
sen nasıl oldun kuzum geçtimi rahatsızlığın...anaamm çok sıcak yine buralar yaaa
he yasıcaklar geri geldi
sağol anam daha iyiym ama beynim akıyo hala o geçmedi bitek
iftira değil kuzum bu gidişata göre tahmin
beloşcum bebek fikrini kafanda attığında herşey daha kolay oacak emin ol, ben kafamdan attım son ay 2 kes çarpıştım hiç yatmadan kalktım
üstüne üstelik idrar söktürücü içtim
Allah yeterki ol desin gerisi boş
yenimi aldırlar kız ben evlendiğinden beri burasn sanıyrm
bakrlar yiwrum benimkide benimkinin aynı deseninden istiyor hemde hem kaynoş hem eltoş
kacsı degiştiricek dedinyaniye koysan nolurdu:44:
azıcık ugraşsan varya gelrisin bebem be nen iyisi kapalı çarşıya gidiyimde alıyım yoksa bir yerlerim şişecekbekle geliyom bebeğimkız keşke gelebilsem ama nirdeeee
yok bişi yapmaz. önce çocuüğğu doğurmmaı bekliyo o ondan sonra dövcek
ay opereşın felan deme ama ya korkarım ben öl eseyden uyusturuyolarmı barı ayyy tırsttım bak sımdı:18::18::18: pekı neden oluyomuş o böle yacanım bartolin apsesi oranda sivilce gibi bişeyin apse yapması şişmesi gibi bişey.ameliyatla gideriliyo,ufak bi ameliyat...ben olmadım ama vaji tedavisi olmuştum, orda dr raporuma bartolin apsesi yazdı vajinusmus yazamıycağı için..bende sormuştum ben noldum şimdi diye:)) eğer ondan şüpheleniyosan ihmal etme,küçük bi operasyonla halledilir..
yaaaaaa patlattı matlattı ödumu patlatcanız sız benım ama ya
ben geldım kzılar annemlerdeyım sıkıldım sıze bıo bakayım dedım
vılma oseyden bende gecen sene cıktı cok cektım patlattı doktr sonunda
neden olduğunu bılsem bıcnm ya inşalllah önemli bişi değildir tırnaklarını yime
çok çarpışmaktanmı oldu nedir
off canım yaaa kortum ben bu işten kendı gecmezmı:26::26::26::26:canım geçmiş olsun bende miyom var miyom böyle olmaz..seninki daha çok hal dilinde kan çıbanına benziyor onu genelde uyuşturup içini temizliyorlar benim kız kardeşimde olmuştu..sağlık ocağında ebe halletmişti..
anan yisin seniiineyse dikkat et...kız avatarın ne güzel olmuş inşallah egede böyle datlu olurrr..
he bu arada hamileler ve hamile adayları lütfen laptop kullanıyorsanız kucağınızda yada diz üstünüzde kullanmayın..hatta eşlerinizde kullanıyorsa uyarın üreme organlarına ve bbeklere zararlı...
bu ay zaten saldım artık attım ya hersey nasıp dıyorum artık kuzumm
yok canım ılk kıradaydım gecen sene bu ay aldık eylulde tasınmıstım 1 sene oldu
ay opereşın felan deme ama ya korkarım ben öl eseyden uyusturuyolarmı barı ayyy tırsttım bak sımdı:18::18::18: pekı neden oluyomuş o böle ya
yaaaaaa patlattı matlattı ödumu patlatcanız sız benım ama ya
neden olduğunu bılsem bıama bu carpışmaktan oluyosa rahıbelığe gecıs yaparrım ben elıme erkek elı değmez bundan garı
off canım yaaa kortum ben bu işten kendı gecmezmı:26::26::26::26:
he bu arada hamileler ve hamile adayları lütfen laptop kullanıyorsanız kucağınızda yada diz üstünüzde kullanmayın..hatta eşlerinizde kullanıyorsa uyarın üreme organlarına ve bbeklere zararlı...
Allah huzur nasib etsin evinize neden 1 sene beklediniz mevlüt için kuzum kaynoşun yenimi aklına geldi
he kız çok datlu..görüştünmü egeyle aynısımı
bızım evde yastıgım var onu kucagımıza almadan kullanmyrz yastıgın ustunde
VILMA annem korkma o sekılde bende cıktı bı suru sonra yuruyemedım doktra gıttık sonunda ıgne ıle patlattı patlarken aglamstım ama gectı sukur sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?