Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen nasıl oldun kuzum geçtimi rahatsızlığın...anaamm çok sıcak yine buralar yaaa

bu ay zaten saldım artık attım ya hersey nasıp dıyorum artık kuzumm

yenimi aldırlar kız ben evlendiğinden beri burasn sanıyrm

yok canım ılk kıradaydım gecen sene bu ay aldık eylulde tasınmıstım 1 sene oldu

he bu arada hamileler ve hamile adayları lütfen laptop kullanıyorsanız kucağınızda yada diz üstünüzde kullanmayın..hatta eşlerinizde kullanıyorsa uyarın üreme organlarına ve bbeklere zararlı...

ay opereşın felan deme ama ya korkarım ben öl eseyden uyusturuyolarmı barı ayyy tırsttım bak sımdı:18::18::18: pekı neden oluyomuş o böle ya

ben geldım kzılar annemlerdeyım sıkıldım sıze bıo bakayım dedım

vılma oseyden bende gecen sene cıktı cok cektım patlattı doktr sonunda
yaaaaaa patlattı matlattı ödumu patlatcanız sız benım ama ya
cnm ya inşalllah önemli bişi değildir tırnaklarını yime

çok çarpışmaktanmı oldu nedir
neden olduğunu bılsem bı ama bu carpışmaktan oluyosa rahıbelığe gecıs yaparrım ben elıme erkek elı değmez bundan garı
off canım yaaa kortum ben bu işten kendı gecmezmı:26::26::26::26:

he bu arada hamileler ve hamile adayları lütfen laptop kullanıyorsanız kucağınızda yada diz üstünüzde kullanmayın..hatta eşlerinizde kullanıyorsa uyarın üreme organlarına ve bbeklere zararlı...

bızım evde yastıgım var onu kucagımıza almadan kullanmyrz yastıgın ustunde

VILMA annem korkma o sekılde bende cıktı bı suru sonra yuruyemedım doktra gıttık sonunda ıgne ıle patlattı patlarken aglamstım ama gectı sukur sonra

bu ay zaten saldım artık attım ya hersey nasıp dıyorum artık kuzumm

yok canım ılk kıradaydım gecen sene bu ay aldık eylulde tasınmıstım 1 sene oldu

Allah huzur nasib etsin evinize neden 1 sene beklediniz mevlüt için kuzum kaynoşun yenimi aklına geldi

aslında çok ufakken farfetmiş olsaydın hallolurdu ama öyle korkulacak bişey değil canım içini temizliyorlar..bazen yanlış epilasyondan bile,yada bacaklar çok fazla birbirine sürttüğünde de olabiliyormuş..

ben laptoğpu bıraktım artıkın

iyi kuzum bizde hep masanın üzerinde kullanırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…