daha bekleselermiş erkenmiş,tövbe,tövbe..bu mevlut esım ıcın canım askerden gelınce yapacaz demısler 2 sen bıttı ogun kararlastryolardı dınlemedım hem evde nasıplernı
işte aşağı yukarı
bitek gözlerini kestiremiyos resnklimi değilmi
ben cıkıyorum canlar allah emanet olun hayırlı aksamlar
daha bekleselermiş erkenmiş,tövbe,tövbe..
kız bana yutkun gözlerim yeşill
ben cıkıyorum canlar allah emanet olun hayırlı aksamlar
o ne demek:44::44::44:
çiçeklerim bende çıkıyorum limon alıp gelcem hem banada yürüyüş olur tıngır mıngır markete doğru gidiyim
beydağlı kuzum yarın seni beklemiyoruz çünkü senin temzlik günün biliyorum
Cok beklersin kocis hersry senin icin askim diyooorrrhade maşallahh atağa geçti senin koca
yakında karıyı da değiştirmesin dikkat et
elhamdurillah iyi canım korkma karnım açtı ondan çarpıntım oldu dedi birde başı agrımış brn biraz araştırdımda tineri o yaparmış:18::18:bu tinerle işleri olanlar ne yaparki acaba
kız bunu kocası acaba kaç model
bend eokadar laf didim ama beni alıntı almaya tenellzül bile etmemiş haspam
kız sen bize bir ders versene bebem bakalım nasıl oluyo adamı kandırmak benim kocişim işe gitti gene yanlızım
olurmu dersin
ben yokum ya kimse sallamamis ewet annem tekme ooooo arkasida gelirrr..Kızlar ben çıkıyorum..ayrıca aşkolsun sizeee küstümm okuyup esgeçtiniz sordum o kadar acaba hissettiğim şey tekmemi diye ama kimse cevap vermediKüstüm çıkıyom ben akşama kadarda gelmem..
Sen oyle zannetbneden olmasın ayol bence sevinç dikkat etsin kendine adam tek tek yeniliker yapıyo hayatında
ev taşımayaıda ben uydurdumyakında onuda yaparsında ses vermezsin bize sadece sevince anlatırsın
biliyom beebk fikri bunaltıyo burdan uzak durmak rahatlatacak belki seniama o sevinç karısı hep hava atıyo
beloş şööle yaptı beloş böööle yaptı bitek beni seviyo bida gelmicek diye
kıskançmıCok beklersin kocis hersry senin icin askim diyooorrr
kiskanc karilarr
ben yokum ya kimse sallamamis ewet annem tekme ooooo arkasida gelirrr..
Sen oyle zannet
abboww kuru iftiraaa
merhaba kızlaaaar
Haiskocmm gitme kankacimmm kal birazdahaa
Miden bulaniyomus ya aklima ustune gormus olma ihtimalin geldi gulum
nerde kanka bozuntusu seni yeni evin hayırlı olsun canımm nasılsın baya yorulmuşsun söleyeydin yardıma gelirdik neseki iş bitmişşşşş :)))kız o göbekten bende de çıktıydı ama sabaha iniyo o göbiştabi yinede belli olmaz ne diim..kıyafetler karnını sıkmasın diye rahat giyin diyolar...
bağlantım gitti kızlar yaaa, aaaa hem kocişim yok hem bağlantım ne kötü oldum bian:18:
sevinç gelmiş hoşgelmiş seviiinnnçççç
sus suss getirme beni oraya zilli yeni evin hayırlı olsun tekrar güle güle eskit emiii yok kız ben seni satmam sen yokken anca nazım geçiooo
o kadar arastirdim troitini
de getttt
Atiyom seni kankaliktan
hayirpazara gittim
isimiz vardi zaaaar
canım nie buraya kadar olsunnn bende de öle ikinci çizgi çıktı hamiş sandım elim ayağım titredi kanda çıkmadı oluooo bazen ama bidahaki aya hazırla dedikleri gibi bakl bengisuda hamiş kaldı benimde ssk oldu çok şükür gidip muayene olcazzz allahım gönlünden geçeni kabul etsinn en kısa zamanda sen dikkat etmeye bakkhersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
sende hemen meydanı boş bul emiiii deli karııı oğluşuna mı güvenionn heee bende onaa kız doğurcam kızını istemeye gelios dersin ama
sevinç kankana bak sen yokken stmış seni
bunların kankalığı bu kadar işte
slm canımmm hoşgeldinnn çok uzun süre ayrı kaldıkkk özlettin kendini bende pek giemiom ama olsun kaybolma artıkın biyere
selamlar herkese
perşembe akşamı eve döndüm ama anca fırsat buldum
yol yorgunluğundan dün kendimi sağa sola attım pek bi iş yapamadım bugünde evi süpürüp silecem sonra görüşürüz hepinizi çok öpüyorum
sevinçmiş
sevincin şimdi akıl hocasına ihtiyacı var kocası bütün evi yeniledikten sonra karıyıda yenilicek haberi yok
3 gunluk kuslukten snra barıstık ama ben hala kocaya bole bakıyom
oda bısey dıecem dıyo odu kopuyo evde yapılacak ıs olsada bende yaptrsam sevıcn gıbı
oohhhhh hayırlı uğurlu olsun yakışır sewincime...kız dur bari madem parkeler yapılacak onun üzerinded çarpışsınlr...
kaynoşu duymuşmuki acep:26:
sewinci mi değiştirecekmiş sıkar biraz
tabe SIKARRRRR size bir suru havadislerim var mutfagi toplayip gelecem kaybolmayin
gecikirsemmerak etmeyin mutlaka gelicem
bu yorgunlugun ustunede nasil olursa artik
tabe SIKARRRRR size bir suru havadislerim var mutfagi toplayip gelecem kaybolmayin
gecikirsemmerak etmeyin mutlaka gelicem
bu yorgunlugun ustunede nasil olursa artik
Hadiskomm kankam basaka inat seni cok sewiyomgelecem bekleyin
kiz pasa karisi borclarimi odemeye baslicam annem ancak bekle gelecem
oho seni borçlarım bitmez bebem senin yataktan bir ay çıkmaman lazımHadiskomm kankam basaka inat seni cok sewiyomgelecem bekleyin
kiz pasa karisi borclarimi odemeye baslicam annem ancak bekle gelecem
şimdi ne geldin ne gidiyon lenben çıkıom oöpüldünüzzz görüşürüzzz kızlar
güzellerrr
Cok beklersin kocis hersry senin icin askim diyooorrr
kiskanc karilarr
ben yokum ya kimse sallamamis ewet annem tekme ooooo arkasida gelirrr..
Sen oyle zannet
abboww kuru iftiraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?