Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çiçeklerim bende çıkıyorum limon alıp gelcem hem banada yürüyüş olur tıngır mıngır markete doğru gidiyim

beydağlı kuzum yarın seni beklemiyoruz çünkü senin temzlik günün biliyorum

o ne demek:44::44::44:

bizim buralarda benzemesini istediğin kişiye bakıp yutkunursa ona benzer derler ,tevatür yani büyükler eskiden söylerlermiş..bende sana ondan didim gözlerime yutkun diye tabiki görmeden olmazmış öyle diyorlar...

mesela benim anacığım bana hamile oldunu öğrenir öğrenmez,çok güzel renkli gözlü bir bebek kartı almış baş ucuna koyup hergün ona bakıp yutkunmuş,ailede bir tek benim ve kızkardeşimin gözü renkli başka yoktevatur ama gerçek olmuş işte...

tamam canım git bakalım tıngır,mıngır bende çıkıyorum..geldi benim kocacım,yarın erken bitirirsem işimi uğrarım.....onlar beni bitirirse gelemem

hade maşallahh atağa geçti senin koca

yakında karıyı da değiştirmesin dikkat et
Cok beklersin kocis hersry senin icin askim diyooorrr
kiskanc karilarr
Kızlar ben çıkıyorum..ayrıca aşkolsun sizeee küstümm okuyup esgeçtiniz sordum o kadar acaba hissettiğim şey tekmemi diye ama kimse cevap vermedi Küstüm çıkıyom ben akşama kadarda gelmem..
ben yokum ya kimse sallamamis ewet annem tekme ooooo arkasida gelirrr..
bneden olmasın ayol bence sevinç dikkat etsin kendine adam tek tek yeniliker yapıyo hayatında
Sen oyle zannet

abboww kuru iftiraaa

kiskanc karilarr

Sen oyle zannet

abboww kuru iftiraaa
kıskançmıaşk olsun senden bu lafı beklemzdim söylesene abimi nasıl kandırıyosun banada teknik verde bende eşime yapam eşim aradı geliyomuş otobüs bekliyomuş ezan okunuyo burda namazımı kılıyım gelirim birazdangitme bir yere gebertirim bu arada kutladınızmı kız halıyı avizeyi merak ettim
merhaba kızlaaaar

sanada canım ne var ne yok görüşmeyeli namazımı kılıyım geliyorum birazdan bekleyin beni anacım

Haiskocmm gitme kankacimmm kal birazdahaa
Miden bulaniyomus ya aklima ustune gormus olma ihtimalin geldi gulum

canım benimmm yokkk üstüne görsemmm bilirdim herhaldeee adet oldummm

nerde kanka bozuntusu seni yeni evin hayırlı olsun canımm nasılsın baya yorulmuşsun söleyeydin yardıma gelirdik neseki iş bitmişşşşş :)))

o kadar arastirdim troitini

de getttt

Atiyom seni kankaliktan

hayir pazara gittim

isimiz vardi zaaaar
sus suss getirme beni oraya zilli yeni evin hayırlı olsun tekrar güle güle eskit emiii yok kız ben seni satmam sen yokken anca nazım geçiooo

hersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
canım nie buraya kadar olsunnn bende de öle ikinci çizgi çıktı hamiş sandım elim ayağım titredi kanda çıkmadı oluooo bazen ama bidahaki aya hazırla dedikleri gibi bakl bengisuda hamiş kaldı benimde ssk oldu çok şükür gidip muayene olcazzz allahım gönlünden geçeni kabul etsinn en kısa zamanda sen dikkat etmeye bakk

sevinç kankana bak sen yokken stmış seni

bunların kankalığı bu kadar işte
sende hemen meydanı boş bul emiiii deli karııı oğluşuna mı güvenionn heee bende onaa kız doğurcam kızını istemeye gelios dersin ama

slm canımmm hoşgeldinnn çok uzun süre ayrı kaldıkkk özlettin kendini bende pek giemiom ama olsun kaybolma artıkın biyere

sevinçmiş

sevincin şimdi akıl hocasına ihtiyacı var kocası bütün evi yeniledikten sonra karıyıda yenilicek haberi yok

3 gunluk kuslukten snra barıstık ama ben hala kocaya bole bakıyom
oda bısey dıecem dıyo odu kopuyo evde yapılacak ıs olsada bende yaptrsam sevıcn gıbı

oohhhhh hayırlı uğurlu olsun yakışır sewincime...kız dur bari madem parkeler yapılacak onun üzerinded çarpışsınlr...

kaynoşu duymuşmuki acep:26:

sewinci mi değiştirecekmiş sıkar biraz

tabe SIKARRRRR size bir suru havadislerim var mutfagi toplayip gelecem kaybolmayin
gecikirsem merak etmeyin mutlaka gelicem
bu yorgunlugun ustunede nasil olursa artik

tabe SIKARRRRR size bir suru havadislerim var mutfagi toplayip gelecem kaybolmayin

kız sevinçççç aramızaa avizeler girdi bakıomda bak kavga ederisss yorgunluğun gider hehe gel kız ama sen geldinde ben olamayabilrii yarında misafirlerim gelcekkkk özle azıcık beniii

Hadiskomm kankam basaka inat seni cok sewiyom gelecem bekleyin
kiz pasa karisi borclarimi odemeye baslicam annem ancak bekle gelecem

kızzz valla ben inat için değil gerçketen seviom başakıda senide ama bizide görün gareee vallahiii topiki karınca istilasına uğratırımmmm

oho seni borçlarım bitmez bebem senin yataktan bir ay çıkmaman lazım çabuk gel benim yavru gelrise giremem
ben çıkıom oöpüldünüzzz görüşürüzzz kızlar
şimdi ne geldin ne gidiyon lenhem ban bir merhaba yokmu aşk olsun

ay ban güzelmi didin bunlar çirkin bebem ben güzelim sen bana güzel de bunlar kaka
kafayı yedim zaar bugün ben

kiskanc karilarr

Sen oyle zannet

abboww kuru iftiraaa

ayyy sevinçççcimm çok mutlu ettin benii demek sonunda başladı benim kuzum da tekme atmaya anası kurban olsun onaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…