Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar actım yazmadım wc cıkamadım :26::26::26:

sevınc nereye kayboldun bak ben dayanamadım saglara gerı dondumm :92::92::92::92:

slm kızlar actım yazmadım wc cıkamadım :26::26::26:

sevınc nereye kayboldun bak ben dayanamadım saglara gerı dondumm :92::92::92::92:

ooooo beloooşşşş hoşgeldin canımmm valla iyi ettin bunalan 3-5 gün gitsin kafasını toplasın sonra yine gelsin öyle tamamenn bırakmak yokkk

ooooo beloooşşşş hoşgeldin canımmm valla iyi ettin bunalan 3-5 gün gitsin kafasını toplasın sonra yine gelsin öyle tamamenn bırakmak yokkk

yok canım tamamen bırakmadım o ankı psıkolojı ıle gelmek ıstmedım bebk adı bıle gecsın ıstemedım genede eskıdsı gıbı takılmayacam bole ıyı

bebısın tekme atmaya mı baladı kuzum ben ayyy

canım anlıyorum seni bazen uzak kalmak gerçekten iyi geliyo bende sık sık yaptım bunu:) evet cnm bugün ilk kez böyle hissettimm Allah ım herkese nasip etsin...

slm kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm....azcık durup kaçıcam....çok uykum geldi...yoruldum bugün evi temizledim 3 posta çamaşır yıkadım...ütü yaptım....ayrıca denizde çok yandığım için gece yanık ağrılarımdan uyuyamadım...benden böle ...siz anlatın bakem accıkda...

hoşgeldin cnm...kızzzz niye dikkat etmedin bak acı çekmişsin çıkmasaydın keşke güneşe... bende bugün temizlik yaptım yoruldum valla yeni geçti belimin ağrısı...

hoşgeldin cnm...kızzzz niye dikkat etmedin bak acı çekmişsin çıkmasaydın keşke güneşe... bende bugün temizlik yaptım yoruldum valla yeni geçti belimin ağrısı...

napim ama topu topu 2 gün girebilecektim ve çok beyazım kararmak istiyodum o nedenlede yattım güneşin altına wallaa napimmm....pancar gibi kızardım ama sen nie yoruon kendini çok uğraşma madem ağrıyı hissettin bırak hemen sen ve bebişinden kıymetlimi.... ben bi hamiş kalim yapmıcam bişi

neyse en azından bikaç günlük acının arkasından kararmış olursun cnm kız valla bende öle diyodum ama evi mok götürünce mecbur yapıyosun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…