slm kızlar actım yazmadım wc cıkamadım :26::26::26:
sevınc nereye kayboldun bak ben dayanamadım saglara gerı dondumm :92::92::92::92:
dumancım serpil zorlanıyomuş telefondan zorlanıyomuş pc geçince yazıcakmış
niyemiş sende güzelsin
nasılsın bakim
ooooo beloooşşşş hoşgeldin canımmm valla iyi ettin bunalan 3-5 gün gitsin kafasını toplasın sonra yine gelsin öyle tamamenn bırakmak yokkk
yok canım tamamen bırakmadım o ankı psıkolojı ıle gelmek ıstmedım bebk adı bıle gecsın ıstemedım genede eskıdsı gıbı takılmayacam bole ıyı
bebısın tekme atmaya mı baladı kuzum ben ayyy
canım anlıyorum seni bazen uzak kalmak gerçekten iyi geliyo bende sık sık yaptım bunu:) evet cnm bugün ilk kez böyle hissettimmAllah ım herkese nasip etsin...
ayy ınsallah saglıkla kucagınada alırsın canım cumlemıze hayırlı evlatlar versın
ben bı utumu yapayım kızlarr
ben bı utumu yapayım kızlarr
slm kızlarrrrr nasılsınızz bakalımmm....azcık durup kaçıcam....çok uykum geldi...yoruldum bugün evi temizledim 3 posta çamaşır yıkadım...ütü yaptım....ayrıca denizde çok yandığım için gece yanık ağrılarımdan uyuyamadım...benden böle ...siz anlatın bakem accıkda...
hoşgeldin cnm...kızzzz niye dikkat etmedin bak acı çekmişsin çıkmasaydın keşke güneşe... bende bugün temizlik yaptım yoruldum valla yeni geçti belimin ağrısı...
napim ama topu topu 2 gün girebilecektim ve çok beyazım kararmak istiyodum o nedenlede yattım güneşin altına wallaa napimmm....pancar gibi kızardım amasen nie yoruon kendini çok uğraşma madem ağrıyı hissettin bırak hemen sen ve bebişinden kıymetlimi.... ben bi hamiş kalim yapmıcam bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?