Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyse en azından bikaç günlük acının arkasından kararmış olursun cnm kız valla bende öle diyodum ama evi mok götürünce mecbur yapıyosun:)

bencede yarın dahada rahatlarım düne göre iiyim bugün sonrada kararırım artık ...yaptırmazki benimki kesin...ilk hamileliğimde yerimde durmuodum kızıodu...bu sefer döver sanırım...bende oturamamki kıçımın üstünde sıkılırımmm wallaaa....hiç bişe bulamayim pasta yaparım...

pastada güzel fikir aman valla temizlik sen yapmıyosan illaki yapan biri bulunur..bende anneme kıyamadım o tek başına yapıyodu yoksa zorlamam kendimi neyse oldu artık:)

merhaba kızlarrr...

benden size demesii bu sabah ben yine test yaptım 1-2 saat sonra silik 2. cizgi cıktı. üstünden 1 saat sonra adet oldum.. yani demek ki zaman gecince cıkan 2. cizgiyee inanmıyoruzzzz

seray slm canım..
valla bn evde pinekliyorum anlatcak bişecikim yok

bende pineklerim inşallah bundan sonra ...zor görünüo ama yarın gezmeye gitcem....salı hataya gitcem...cuma kayınbabamı doktora götürcem...c.tesi eşimin kuzeni ameliyat olcak yine hastaneye gitcem....gerisi Allah kerim ....ayyyyy seviom ama yinede gezmeyiii

merhaba kızlarrr...

benden size demesii bu sabah ben yine test yaptım 1-2 saat sonra silik 2. cizgi cıktı. üstünden 1 saat sonra adet oldum.. yani demek ki zaman gecince cıkan 2. cizgiyee inanmıyoruzzzz

canım tabikide en sağlıklısı hemen çıkan çizgi, ama bu testler herkesde farklı etki yaratıyo yaa hayırlısı olsun...

canım tabikide en sağlıklısı hemen çıkan çizgi, ama bu testler herkesde farklı etki yaratıyo yaa hayırlısı olsun...

yalnız adet kanamasını görünce beynimden vurulmusa döndüm cok ümitlenmiştim. zırladım kaç saat. eşim yazık benle konusma bile yaptı canım.. "cocuk önemli degil senle ben iyiyiz" diye

klomen igne falan oldum ilk kez umutluydum ya.. :2:

canım yaa üzülüyo tabi eşlerimizde bizim bu hallerimize... ne kadar zamandır deniyosun bilmiyorum ama en hayırlı olacağı anda gelsin bebişin, herşey bizim için..

seni cok iyi anlıyorum ttalım ben de ılk kloma ve ıgnede doktr cok umutlu konustu cunku bende gorunurde sorun yok kesın dıyodum ana bı baktım kırmızı kartı yedım

bu ıkıncı bunda calısamadık 3 ben baslamayacam tedavısız bekleyecem klomen ıgne vurulunca ınsan daha cok umutlanıyo ve reglım gelınce cok zoruma gıdıyo

ben hep hamile kalınca eşime nasıl söylerim diye hayal kuruyom

ben de söylesem ne mutlu olur yaaa tahmin edebiliyorum ..

sizde de oluyo mu bilmem ama bu ara herkes ya hamile ya ufak bebekli.. benim sanki hiç olamıcakmıs gibi geliyo üzülüyorum. bugun migrosa gittik tam 5 bebek vardı minik ve asırı sevinlii

bana bakın ben nekadar relaksım desemde inanmayın bi an önce hayırlısıyla olsun istiyorumm..hele aşılamam tutmayınca deliye dönmüştüm

ayy tabiki öyleee sevinmezlermi hiçç ama ben hamileyim diye sölemek istemiyorum nebilim değişik bişey yapmak istiyorumm :// düşüncem var bakalım helebi hamile kalayımm

canım yaa üzülüyo tabi eşlerimizde bizim bu hallerimize... ne kadar zamandır deniyosun bilmiyorum ama en hayırlı olacağı anda gelsin bebişin, herşey bizim için..

8 aydan beri deniyoruz canım.. hiç bu kadar uzun sürecegini düsünmezdim.. benle baslayan hemen herkes hamile.. birinden haberim yok aramaya korkuyom hamiledir dieee :26:

canım ben de bu kez bakalım ne dicek doktor. yumurtan cok büyümüş demişti acaba ondan mı olmadı diye düsünüyorum. 24 cmmiş.. senin kontroller nasıl oluyo igneden sonra cagırmıs mıydı?

bu arada amasra işi noldu sizin?

ayy tabiki öyleee sevinmezlermi hiçç ama ben hamileyim diye sölemek istemiyorum nebilim değişik bişey yapmak istiyorumm :// düşüncem var bakalım helebi hamile kalayımm

ben dayanamam yaaaa. ama nasıl kutlarız bilmiyom eşim saniye de herkesi arar sanırım:) ALlah ım en yakın zamanda bize o günleri göster

o hepimize oluyo cnm merak etme:) ben kürtaja girerken kızın biri doğuma hazırlanıyodu,sonra kafam dağılsım diye gezmeye gittim kafam daha kötü olmuştu her yer bebek doluydu iş yerindede burnumun dibinde hamile bi kız vardı,algıda seçicilik işte biz hep onları görmek istediğimizden öyle görüyoruz...

8 aydan beri deniyoruz canım.. hiç bu kadar uzun sürecegini düsünmezdim.. benle baslayan hemen herkes hamile.. birinden haberim yok aramaya korkuyom hamiledir dieee :26:

deli yaa bende 3-5 yıl deniyosun sandım:) evet uzun bi süre ama imkansız diilsiniz en kötüsünü düşünelim pko varsa bile bikaç ay içinde kalacaksın demektir... canım gerçekten hayırrlısını iste... bak ben kolay hamile kalıyodum 1 sene içinde 3 kez bebeğimi kaybettim, gerçekten suan diyorumki o kayıpları yaşayacağıma hiç hamile kalamasaydım benim için daha az yıpratıcı olurdu sanırım... en güzel zamanda gelsin bebişin inşallah..

hadi ben çıktım iyi geceleeeeeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…