neyse en azından bikaç günlük acının arkasından kararmış olursun cnmkız valla bende öle diyodum ama evi mok götürünce mecbur yapıyosun:)
bencede yarın dahada rahatlarım düne göre iiyim bugün sonrada kararırım artık...yaptırmazki benimki kesin...ilk hamileliğimde yerimde durmuodum kızıodu...bu sefer döver sanırım ...bende oturamamki kıçımın üstünde sıkılırımmm wallaaa....hiç bişe bulamayim pasta yaparım...
seray slm canım..
valla bn evde pinekliyorum anlatcak bişecikim yok
merhaba kızlarrr...
benden size demesii bu sabah ben yine test yaptım 1-2 saat sonra silik 2. cizgi cıktı. üstünden 1 saat sonra adet oldum.. yani demek ki zaman gecince cıkan 2. cizgiyee inanmıyoruzzzz
canım tabikide en sağlıklısı hemen çıkan çizgi, ama bu testler herkesde farklı etki yaratıyo yaa hayırlısı olsun...
yalnız adet kanamasını görünce beynimden vurulmusa döndümcok ümitlenmiştim. zırladım kaç saat. eşim yazık benle konusma bile yaptı canım.. "cocuk önemli degil senle ben iyiyiz" diye
klomen igne falan oldum ilk kez umutluydum ya.. :2:
yalnız adet kanamasını görünce beynimden vurulmusa döndümcok ümitlenmiştim. zırladım kaç saat. eşim yazık benle konusma bile yaptı canım.. "cocuk önemli degil senle ben iyiyiz" diye
klomen igne falan oldum ilk kez umutluydum ya.. :2:
ben hep hamile kalınca eşime nasıl söylerim diye hayal kuruyom
ben de söylesem ne mutlu olur yaaa tahmin edebiliyorum ..
sizde de oluyo mu bilmem ama bu ara herkes ya hamile ya ufak bebekli.. benim sanki hiç olamıcakmıs gibi geliyo üzülüyorum. bugun migrosa gittik tam 5 bebek vardı minik ve asırı sevinlii
canım yaa üzülüyo tabi eşlerimizde bizim bu hallerimize... ne kadar zamandır deniyosun bilmiyorum ama en hayırlı olacağı anda gelsin bebişin, herşey bizim için..
seni cok iyi anlıyorum ttalım ben de ılk kloma ve ıgnede doktr cok umutlu konustu cunku bende gorunurde sorun yok kesın dıyodum ana bı baktım kırmızı kartı yedım
bu ıkıncı bunda calısamadık 3 ben baslamayacam tedavısız bekleyecem klomen ıgne vurulunca ınsan daha cok umutlanıyo ve reglım gelınce cok zoruma gıdıyo
ayy tabiki öyleee sevinmezlermi hiççama ben hamileyim diye sölemek istemiyorum nebilim değişik bişey yapmak istiyorumm :// düşüncem var bakalım helebi hamile kalayımm
o hepimize oluyo cnm merak etme:) ben kürtaja girerken kızın biri doğuma hazırlanıyodu,sonra kafam dağılsım diye gezmeye gittim kafam daha kötü olmuştu her yer bebek doluydu iş yerindede burnumun dibinde hamile bi kız vardı,algıda seçicilik işte biz hep onları görmek istediğimizden öyle görüyoruz...ben de söylesem ne mutlu olur yaaa tahmin edebiliyorum ..
sizde de oluyo mu bilmem ama bu ara herkes ya hamile ya ufak bebekli.. benim sanki hiç olamıcakmıs gibi geliyo üzülüyorum. bugun migrosa gittik tam 5 bebek vardı minik ve asırı sevinlii
8 aydan beri deniyoruz canım.. hiç bu kadar uzun sürecegini düsünmezdim.. benle baslayan hemen herkes hamile.. birinden haberim yok aramaya korkuyom hamiledir dieee :26:
hersey buraya kadarmışşşşşşşşşş adet oldum o kadar üzgünüm ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?