o hepimize oluyo cnm merak etme:) ben kürtaja girerken kızın biri doğuma hazırlanıyodu,sonra kafam dağılsım diye gezmeye gittim kafam daha kötü olmuştu her yer bebek doluydu iş yerindede burnumun dibinde hamile bi kız vardı,algıda seçicilik işte biz hep onları görmek istediğimizden öyle görüyoruz...
deli yaa bende 3-5 yıl deniyosun sandım:) evet uzun bi süre ama imkansız diilsinizen kötüsünü düşünelim pko varsa bile bikaç ay içinde kalacaksın demektir... canım gerçekten hayırrlısını iste... bak ben kolay hamile kalıyodum 1 sene içinde 3 kez bebeğimi kaybettim, gerçekten suan diyorumki o kayıpları yaşayacağıma hiç hamile kalamasaydım benim için daha az yıpratıcı olurdu sanırım... en güzel zamanda gelsin bebişin inşallah..
hadi ben çıktım iyi geceleeeeeerr
üzülme canım yaadaha zamanı varmış demekki :26: bi dahaki aya inşallah
canım ben de bu kez bakalım ne dicek doktor. yumurtan cok büyümüş demişti acaba ondan mı olmadı diye düsünüyorum. 24 cmmiş.. senin kontroller nasıl oluyo igneden sonra cagırmıs mıydı?
bu arada amasra işi noldu sizin?
8 aydan beri deniyoruz canım.. hiç bu kadar uzun sürecegini düsünmezdim.. benle baslayan hemen herkes hamile.. birinden haberim yok aramaya korkuyom hamiledir dieee :26:
canım adet 2.yada 3 gunu gıdıyorum
sonra 14 günü cagırıyo bu ay ıgnedn snrada cagrdı catlamısmı bakacaktı ama ben gıtmedım
canım esıme daha vermedım no yu karadenız panyndu heralde temzı benzıo ama guvenılır olsun ıste haftaya gıdecez bı aksılık cıkmassa
sabırsız karı bende 1 yıl uğraştım tam evlendiğimden bri çalıştık anca oldu vucüt kendini ancamı alıştırdı evliliğe naaptıysa bide soğan suyu sağolsun yoksa daha büyümezdi yumoşlarım yaa :26: acele etme canım evliliğin tadını çıkar hele bi sen 1yıldan sonra anca geliyo keratalar
ultrasonda cıkmaz mıydı ki pko? bişey yok dedi ama rahim filmi falan cektirmedim.. evet canım düsük olması da gercekten cok kötü.. insallah hepimiz gelecek ay hamile kalırız..
ilk kez bu kadar üzüldüm canım ilk kez agladım. o mesajı yazdıgımda içimde ateş vardı walla.. kısmet degilmiş bu ay da.. napalım..
adı karadeniz pansiyon muymus canımben daha yeni ögrendim walla hep görüyoz, oturuyoz sahibiyle ama bi kez adını sormadık :) sen mi aradın bu noyu?
bişey demedimi doktor yaani varsa söylemesi lazımdı yoksada ne güzel işte daha ne istiyon ben şanslı pkolulardandım 1 yılda oldu çok şükürama yıllarca bu yüzden bekleyenler var :26: hem strestende oluyo canım yaa bu kadar stres yaparsan tabi olmaaaz
canım özle git sormak ıstedıgın herseyı sora bılıyosun ben 2 ay bıraktım adet olursam bi gıdecem kıst olmusmu dıye
canım aslında bugun arıyacaktım ama cesaret edemedım yarın kocaya deyımde arasın ya temzıde bıyerde guvenılırmı ılk defa oyle bıyerde kalcaz cok korkuyorum :26::26::26::26::26::26:
yok canım cidden korkma arkadas iyidir temizdir. aile için iyi bi yer cok arkadasım kaldı. ha istemezsen biz de kalın hehehearka odamız boşş
iyi geceler kızlar ben tatilden döndüm ve kırmızılar geldi tabisi de ben yokken çok konuşmuşsunuz geçmişi sonra okuyacağım
canum merak ettim seni tekrar test yaptınmı o-noldu
belinay döndünmü canım
iyi geceler kızlar ben tatilden döndüm ve kırmızılar geldi tabisi de ben yokken çok konuşmuşsunuz geçmişi sonra okuyacağım
canum merak ettim seni tekrar test yaptınmı o-noldu
belinay döndünmü canım
tesekkur edrım canımkocaya deyımde bı arasın bakalım o pek benım aklıma gıtmez ama bu konularda
oho seni borçlarım bitmez bebem senin yataktan bir ay çıkmaman lazımçabuk gel benim yavru gelrise giremem
şimdi ne geldin ne gidiyon lenhem ban bir merhaba yokmu aşk olsun
ay ban güzelmi didin bunlar çirkin bebem ben güzelim sen bana güzel de bunlar kaka
kafayı yedim zaar bugün ben
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
ha canım bi de o var bak. annemi aradım "adet oldun mu" dedi. "evet" dedim. "ben sana dedim hiç korunmayın diye böyle olmaz işte" demez mii bi de ona zırladım... gecen temmuzda evlendik biz.. ah salak kafaaaaaaaam bileydim korunur muydummmmm. ben türk filmlerindekilerde gördüm bi tecavüzle hamile kalanı. hemen olur sandımmmmcok pişmanım salsaydım cayıra Mevlam kayıraydıııı artıkın kısmettt.. ben fen örtmeniyim yaa walla her yıl anlatıyom bu konuyu bu kadar zor oldugunu bilmiyodum. bunu da sölicem cocuklara.. bu döllenme işi inanılmaz zor diyceeemm
olur sen dee bakalım bi arasın konussun fiyat falan ne dicekler.. ama burası güzel gayet. oteller 170den baslıyo gecelik fiyat..
canım çıkmak zounda kaldımmmm nasılsınnnn bakalım tariflerin süper deneyecemm kilolarımı alıcamm ohhhh keyfime bak hele sonra veremicem tabiii sen nasıl oldın eşin ii sende iiis,n inşallah
sana hayırlı akşamlar cnaımm ben iyiyim sen nassınızz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?