Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ultrasonda cıkmaz mıydı ki pko? bişey yok dedi ama rahim filmi falan cektirmedim.. evet canım düsük olması da gercekten cok kötü.. insallah hepimiz gelecek ay hamile kalırız..

üzülme canım yaa daha zamanı varmış demekki :26: bi dahaki aya inşallah

ilk kez bu kadar üzüldüm canım ilk kez agladım. o mesajı yazdıgımda içimde ateş vardı walla.. kısmet degilmiş bu ay da.. napalım..

canım adet 2.yada 3 gunu gıdıyorum

sonra 14 günü cagırıyo bu ay ıgnedn snrada cagrdı catlamısmı bakacaktı ama ben gıtmedım

canım esıme daha vermedım no yu karadenız panyndu heralde temzı benzıo ama guvenılır olsun ıste haftaya gıdecez bı aksılık cıkmassa

8 aydan beri deniyoruz canım.. hiç bu kadar uzun sürecegini düsünmezdim.. benle baslayan hemen herkes hamile.. birinden haberim yok aramaya korkuyom hamiledir dieee :26:

sabırsız karı bende 1 yıl uğraştım tam evlendiğimden bri çalıştık anca oldu vucüt kendini ancamı alıştırdı evliliğe naaptıysa bide soğan suyu sağolsun yoksa daha büyümezdi yumoşlarım yaa :26: acele etme canım evliliğin tadını çıkar hele bi sen 1yıldan sonra anca geliyo keratalar

eevet canım hatırladım senin doktora gitmeyecem deedigini.. ben de bu sefer sölicem doktora catlamıs mı diye baksın.. fakat 2 doktora gittim biri özel biri devlet hangisine gitsem bilmiyom. devlet cok kalabalık her zaman yogun adamla konusamıyoz bile.. özel de kadın rahat rahat baktı gecen. hatta ilk kez alttan baktırmıstım o kadar nazikti ki.. hiç acı agrı olmadı..

canım gelmeden 4-5 gün önce arayın yer olmayabilir. haftasonları amasra inanılmaz kalabalık oluyo..

adı karadeniz pansiyon muymus canım ben daha yeni ögrendim walla hep görüyoz, oturuyoz sahibiyle ama bi kez adını sormadık :) sen mi aradın bu noyu?

ha canım bi de o var bak. annemi aradım "adet oldun mu" dedi. "evet" dedim. "ben sana dedim hiç korunmayın diye böyle olmaz işte" demez mii bi de ona zırladım... gecen temmuzda evlendik biz.. ah salak kafaaaaaaaam bileydim korunur muydummmmm. ben türk filmlerindekilerde gördüm bi tecavüzle hamile kalanı. hemen olur sandımmmm cok pişmanım salsaydım cayıra Mevlam kayıraydıııı artıkın kısmettt.. ben fen örtmeniyim yaa walla her yıl anlatıyom bu konuyu bu kadar zor oldugunu bilmiyodum. bunu da sölicem cocuklara.. bu döllenme işi inanılmaz zor diyceeemm

bişey demedimi doktor yaani varsa söylemesi lazımdı yoksada ne güzel işte daha ne istiyon ben şanslı pkolulardandım 1 yılda oldu çok şükür ama yıllarca bu yüzden bekleyenler var :26: hem strestende oluyo canım yaa bu kadar stres yaparsan tabi olmaaaz

adı karadeniz pansiyon muymus canım ben daha yeni ögrendim walla hep görüyoz, oturuyoz sahibiyle ama bi kez adını sormadık :) sen mi aradın bu noyu?

canım özle git sormak ıstedıgın herseyı sora bılıyosun ben 2 ay bıraktım adet olursam bi gıdecem kıst olmusmu dıye

canım aslında bugun arıyacaktım ama cesaret edemedım yarın kocaya deyımde arasın ya temzıde bıyerde guvenılırmı ılk defa oyle bıyerde kalcaz cok korkuyorum :26::26::26::26::26::26:

yok canım doktor hersey gayet iyi dedi. hatta özelde gittigim doktor senin klomen içmene gerek bile yok dedi. içsen bile 1 tane yeter ki sana dedi. ben günde 2 içmiştim.. ama tüplerim ne alemde bilmiyom.. diger ay yapamayacam stres zati okul da acılıyo.. baska seylere vercem kendimi :)

yok canım cidden korkma arkadas iyidir temizdir. aile için iyi bi yer cok arkadasım kaldı. ha istemezsen biz de kalın hehehe arka odamız boşş

iyi geceler kızlar ben tatilden döndüm ve kırmızılar geldi tabisi de ben yokken çok konuşmuşsunuz geçmişi sonra okuyacağım

canum merak ettim seni tekrar test yaptınmı o-noldu

belinay döndünmü canım

evet cnaım test yaptım sabahh 2 saat sonra yine 2. cizgi silikti.bu olaydan bir saat sonra kırmızılar beni bekliyoduuu (((

hıosgeldın canım evet dondum

ya sevınc gelecem dedı yok

canım çıkmak zounda kaldımmmm nasılsınnnn bakalım tariflerin süper deneyecemm kilolarımı alıcamm ohhhh keyfime bak hele sonra veremicem tabiii sen nasıl oldın eşin ii sende iiis,n inşallah

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?

sana hayırlı akşamlar cnaımm ben iyiyim sen nassınızz inşallah

deli yaa anlatta gözleri açılsın lisedekilere söyke özelliklede o okulda doğum patlaması olur valla artıkın nasılsa hemen hamile kalınmıyomuş bişe olmaz diye yapmadıkları kalmaz valla benim lisede çalışırken öyle bi öğrencim vardı kız 8 aya kadar gelmiş okula çaktırmamış pek sonr bıraktıydı okulu bırakmasaydıda atılacaktı zaten neyse öle yaani amman diyim bişiicik deme bu konuda valla bende başta öyle sanıyodum bende haziranın sonunda evlendiydim işte 14 ay falan oldu e 1 yıl çok normal bi zaman canım benim dert etme kendine sıkıntıdan stresten olmuyodur o düşünme bebeği at kafanda henüz istemyom de başka şeylerle ilgilen sen meşgale bul kendine bak bizimki taşınma esnasından sonra oldu hiç düşünmediydim hatta önemsemediydim bebeği taşınalımda bi öyle olsun diyodum e 1hafta sonra yumurtlama zamanımdı ozaman kalmıştım kısmet bu işler bide çatlatma iğnesi ol kız madem büyüyo sende benim gibi işini garantiye al hamiş kaldığımda 20 milimdi ve ilk kez okadar büyüdüydü benim

olur sen dee bakalım bi arasın konussun fiyat falan ne dicekler.. ama burası güzel gayet. oteller 170den baslıyo gecelik fiyat..

canım otel yer ayrtık bız kemerde gerı vazgectık bu sene hazılıksız bı tatıl oldu gıtmeyecektık bn cok sıkılırm dıye esım goturuyo yoksa kıstan ayırınca oteller daha uygun oluyo bıde amasra bıze yakın esım arasın bakalım fıyat ne dıyecek

çok iyiyiz teyzesi allah bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…