deli yaa anlatta gözleri açılsın lisedekilere söyke özelliklede o okulda doğum patlaması olur valla artıkın nasılsa hemen hamile kalınmıyomuş bişe olmaz diye yapmadıkları kalmaz valla benim lisede çalışırken öyle bi öğrencim vardı kız 8 aya kadar gelmiş okula çaktırmamış pek sonr bıraktıydı okulu bırakmasaydıda atılacaktı zaten neyse öle yaani amman diyim bişiicik deme bu konudavalla bende başta öyle sanıyodum bende haziranın sonunda evlendiydim işte 14 ay falan oldu e 1 yıl çok normal bi zaman canım benim dert etme kendine sıkıntıdan stresten olmuyodur o düşünme bebeği at kafanda henüz istemyom de başka şeylerle ilgilen sen meşgale bul kendine bak bizimki taşınma esnasından sonra oldu hiç düşünmediydim hatta önemsemediydim bebeği taşınalımda bi öyle olsun diyodum e 1hafta sonra yumurtlama zamanımdı ozaman kalmıştım kısmet bu işler bide çatlatma iğnesi ol kız madem büyüyo sende benim gibi işini garantiye al hamiş kaldığımda 20 milimdi ve ilk kez okadar büyüdüydü benim
Nescafemi alip geliyom
yok canım doktor hersey gayet iyi dedi. hatta özelde gittigim doktor senin klomen içmene gerek bile yok dedi. içsen bile 1 tane yeter ki sana dedi. ben günde 2 içmiştim.. ama tüplerim ne alemde bilmiyom.. diger ay yapamayacam stres zati okul da acılıyo.. baska seylere vercem kendimi :)
e daha ne istiyon ya stresten olmuyo yada eşinde sorun olabilir onada spermen testi yapıldımı peki :26: kocişine bol bol keçiboynuzu kürü yada pekmezini içir eğer sorun varsabencede 1 tane kullan canım yeterli büyüyünce bide çatlatma iğnesi olursun işte okadaar hemencecik gelir bebişin korkulacak bişey yok okula başlarsan kafan dağılır işte ne güzel ahanda oaman gelecektir bebişin bende yeniden başvursammı acaba bu senede ücretli öğretmenliğe :26::26:
sen yine nerdeydin kıs
mersine gittin sandım bian
börülceye gitmiştin dimi:120:
walla liseye girmiyom girsem iyi terbiye ederdim. ben ortaokulları bilgilendirirm artıkk :)
canım benim yumurta 24 mm 22 mm di. 3 taneydi birini bilmiyom söylemedi. igne de oldum. igneden sonra 4 gün üstüste birlikte olduk bi da olmadık 1 hafta kadar:) cok yorulmustuk artık. belki de ondan mı olmadı nedir? gerci doktor yumurtalar cok büyümüş ideali 20 demişti. blkide ondandır..
sende mi örtmensin? :)
sevinc bende istiyom
keyifler olaaaa afiyet olaa.. hoşgeldin :)
ayyy sevinçççcimm çok mutlu ettin benii demek sonunda başladı benim kuzum da tekme atmaya anası kurban olsun onaaaaaaaaaaaaa
slm kızlar actım yazmadım wc cıkamadım :26::26::26:
sevınc nereye kayboldun bak ben dayanamadım saglara gerı dondumm :92::92::92::92:
evet canım bende resim öğretmeniyim ama atanmadım henüz bu yılda çalışmdım kpssye diye girmediydim ücretlye başvururum heralde ama kışı çok çetin buranın bu hamile ahlimle nasıl çalışcam onu düşünüyom hadi servisle gidip geldim diyelim ufacık bi yerde kayarsam falan diye korkuyomda ama genede başvurcam yaa ilk dönem çalışayım didim bebişime ve arabada istiyoz belkim biraz para biriktirebiliriz kasımda kredinin teki bitince :26: daha düğün borçlarımız bitmedi bi yaaherneyse nerden atladıysam buralra evet ideal 20 falan senin ya stresten olmadı yada eşinde problem dediğim gibi test yaptırın bi
iyi geceler kıslar bi bakayımdedim size uykum geldi ama öptüm hepinizi
afiyet olsun canım ben de yapim bari de karşılıklı içerik
bu arada yeni bat 23 eylül
bişey olmaz canım korkma bi sürü hamile giden ögretmen var. hem resim dersleri seni cok da yormaz.. eglenceli olur cok kilo da almazsın evde otursan daha cok alırsın.. hem aileye katkı olurr...
hadi iyi gecler.. ben de arabaya gidip sampuanımı alıcam kızlar belki dusa girerim. gelmezsem görüsürükkkk.. yarın doktora gidicem röntgen cekincem. acaba üstüne görme olabilir mi benim durumsevinccim ne dersinn ?? psiko geri döndü hehe
ewet hayatım böyle böyle başlarrrrr
hoşgeldin hayatım zatii bir kaç gün daha kaybolsaydın angaraya gelirdim
ewet geri dönmüş benim belalım
bende pineklerim inşallah bundan sonra ...zor görünüo amayarın gezmeye gitcem....salı hataya gitcem...cuma kayınbabamı doktora götürcem...c.tesi eşimin kuzeni ameliyat olcak yine hastaneye gitcem....gerisi Allah kerim ....ayyyyy seviom ama yinede gezmeyiii
yalnız adet kanamasını görünce beynimden vurulmusa döndümcok ümitlenmiştim. zırladım kaç saat. eşim yazık benle konusma bile yaptı canım.. "cocuk önemli degil senle ben iyiyiz" diye
klomen igne falan oldum ilk kez umutluydum ya.. :2:
ben de söylesem ne mutlu olur yaaa tahmin edebiliyorum ..
sizde de oluyo mu bilmem ama bu ara herkes ya hamile ya ufak bebekli.. benim sanki hiç olamıcakmıs gibi geliyo üzülüyorum. bugun migrosa gittik tam 5 bebek vardı minik ve asırı sevinlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?