bitek angaralılar ankaraya angara der
keskem gelmeseydın canlı canlı gorusurduk
bişey olmaz canım korkma bi sürü hamile giden ögretmen var. hem resim dersleri seni cok da yormaz.. eglenceli olur cok kilo da almazsın evde otursan daha cok alırsın.. hem aileye katkı olurr...
hadi iyi gecler.. ben de arabaya gidip sampuanımı alıcam kızlar belki dusa girerim. gelmezsem görüsürükkkk.. yarın doktora gidicem röntgen cekincem. acaba üstüne görme olabilir mi benim durumsevinccim ne dersinn ?? psiko geri döndü hehe
eşim de yaptırdı onun sonucları cok güzel dedi doktor.. benim tüplerden şüpheliyim benhehe.. walla bence basla canım hem evde durmaktan iyidir..
ha canım bi de o var bak. annemi aradım "adet oldun mu" dedi. "evet" dedim. "ben sana dedim hiç korunmayın diye böyle olmaz işte" demez mii bi de ona zırladım... gecen temmuzda evlendik biz.. ah salak kafaaaaaaaam bileydim korunur muydummmmm. ben türk filmlerindekilerde gördüm bi tecavüzle hamile kalanı. hemen olur sandımmmmcok pişmanım salsaydım cayıra Mevlam kayıraydıııı artıkın kısmettt.. ben fen örtmeniyim yaa walla her yıl anlatıyom bu konuyu bu kadar zor oldugunu bilmiyodum. bunu da sölicem cocuklara.. bu döllenme işi inanılmaz zor diyceeemm
bu kadar gezerken bebek yapmayı unutmada
önümüzdeki ay gelecek bebeeennn
asırı sevimlimi Allah sni ne yapmasın
bende bu ay hep üstüne gördüm mü diye heyecanlanmıştıminsanın psikolojisi bozuluyo yaa : D herşeyden bi medet umuyo
gelirim heç belli olmaz o uzun saçlarını yolardım kız özlemişim seni burda görmeyi hoşgeldin bebeeeemmm
yok canım doktor hersey gayet iyi dedi. hatta özelde gittigim doktor senin klomen içmene gerek bile yok dedi. içsen bile 1 tane yeter ki sana dedi. ben günde 2 içmiştim.. ama tüplerim ne alemde bilmiyom.. diger ay yapamayacam stres zati okul da acılıyo.. baska seylere vercem kendimi :)
hıosgeldın canım evet dondum
ya sevınc gelecem dedı yok
ne pes etmesi kız ben daha yeni yeni ısınıyorum yarın hastaneye gidip testleri yaptırıp senin şu kürü de sipariş edeceğim bu arada romanyadan brancalarım da geldi onlara da başlayacağım. bi daha ki bat tada tekrar tüp bebek deneyeceğim. bu arada sana bi mesaj atacam kutuna bak birazdansağlık olsun hayatım pes etmek yok dimi amaaa
inşalah canım yaa burda yollar falanda kapanıyo ya kapanırsa nasıl gidip gelcem diye düşünüyom zaten yaaa :18::18: uzakta okul yuvarlana yuvarlana karnımı kızak yapar kayarak giderim artıkın:18: ama başvurcam kararlıyım kısmetse çıkar çımazsada önemsemem bu sene bebişimi büyütürüm işte ne güzel alanyada çok yoruluyodum 4.sınıftn 12.sınıfa kadar 24 tane sınıfım vardı canım ve hepside birbirinden şımarıktı ozaman biz öğretmenleri resmen bezdirdiydiler tatilyeriydi ya fırlama gibiydiler hemen hepsi burda rahat ederim zannımca öğrenci yönünd ilçeokulu köy gibi biyer ama şımarık diillerdir heralde gene liseyede girme durumu var sanırım olsun antrenmanlıyım ben daha beterlerinden
ha iyi bari sorun yoksa erkeklerin sorununu çözmesi daha zor nede olsasenin bence 1-2 ay sonra falan olcak bak içime doğuyo sen ne zaman okula başlayıp kafayı dağatcan başka işlerle oyalanca bebeği stres yapmıycan ahanda ozaman olacak seninki
söyle söyle heç korunmasınlarrr
bende ewlendim dedimki önümüzdeki ay korunuruk sankim bi kereden bişe olmaz dedik
bir baktım kırmızılar gelmiyor doğum kontrol hapımı aldım bekliyom kırmızı gelsin bende içmeye başlayım
anaaam o kırmızılar 9 ay gelmediii şok şok şok oldukkk
ama iyikide böyle olmuş kısmet
okul açılınca bizide unutma tamammıııı
ancak bitti işim
:13: olacak ben inanıyorumbende bu ay hep üstüne gördüm mü diye heyecanlanmıştıminsanın psikolojisi bozuluyo yaa : D herşeyden bi medet umuyo
gel herzaman beklerımm belkım bı aksamda ben donrudma yemeye gelırım
evet bende sızlerı ozldım ya
:13::13::13::13: tamam hayatımmmne pes etmesi kız ben daha yeni yeni ısınıyorum yarın hastaneye gidip testleri yaptırıp senin şu kürü de sipariş edeceğim bu arada romanyadan brancalarım da geldi onlara da başlayacağım. bi daha ki bat tada tekrar tüp bebek deneyeceğim. bu arada sana bi mesaj atacam kutuna bak birazdan
canum sana msj attım gormedınmıı
ben de cıkacam artık erken yatmaya karar vedımen erken 12
evet cnaım benim cocuklar da cok sımarıklar yaa.. ortaokul olmalarına ragmen.. dedigin gibi hayırlısıysa cıksın sana da..
hadi bakalım insallah canım insallahhh...
sevinç keşke benim de öyle olaydı beee.. kafalarımı duvarlara vursammmmmm
canum sana msj attım gormedınmıı
ben de cıkacam artık erken yatmaya karar vedımen erken 12
unutur muyum cok sevdim siziiiiii
ben cıkıyorum canlar herkeze hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?