Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşalah canım yaa burda yollar falanda kapanıyo ya kapanırsa nasıl gidip gelcem diye düşünüyom zaten yaaa :18::18: uzakta okul yuvarlana yuvarlana karnımı kızak yapar kayarak giderim artıkın :18: ama başvurcam kararlıyım kısmetse çıkar çımazsada önemsemem bu sene bebişimi büyütürüm işte ne güzel alanyada çok yoruluyodum 4.sınıftn 12.sınıfa kadar 24 tane sınıfım vardı canım ve hepside birbirinden şımarıktı ozaman biz öğretmenleri resmen bezdirdiydiler tatilyeriydi ya fırlama gibiydiler hemen hepsi burda rahat ederim zannımca öğrenci yönünd ilçeokulu köy gibi biyer ama şımarık diillerdir heralde gene liseyede girme durumu var sanırım olsun antrenmanlıyım ben daha beterlerinden

eşim de yaptırdı onun sonucları cok güzel dedi doktor.. benim tüplerden şüpheliyim ben hehe.. walla bence basla canım hem evde durmaktan iyidir..

ha iyi bari sorun yoksa erkeklerin sorununu çözmesi daha zor nede olsa senin bence 1-2 ay sonra falan olcak bak içime doğuyo sen ne zaman okula başlayıp kafayı dağatcan başka işlerle oyalanca bebeği stres yapmıycan ahanda ozaman olacak seninki

söyle söyle heç korunmasınlarrr
bende ewlendim dedimki önümüzdeki ay korunuruk sankim bi kereden bişe olmaz dedik
bir baktım kırmızılar gelmiyor doğum kontrol hapımı aldım bekliyom kırmızı gelsin bende içmeye başlayım
anaaam o kırmızılar 9 ay gelmediii şok şok şok oldukkk
ama iyikide böyle olmuş kısmet

bu kadar gezerken bebek yapmayı unutmada

önümüzdeki ay gelecek bebeeennn

asırı sevimlimi Allah sni ne yapmasın

hadi bakam önümüzdeki aydan umutluyum ben de senin sayende tşkk ederim :)

bende bu ay hep üstüne gördüm mü diye heyecanlanmıştım insanın psikolojisi bozuluyo yaa : D herşeyden bi medet umuyo

he walla yaaa... benim psikoloji yerlerdeee

ben kaçtım dusa gircem öptüm hepinizi

okul açılınca bizide unutma tamammıııı
hıosgeldın canım evet dondum

ya sevınc gelecem dedı yok

ancak bitti işim

sağlık olsun hayatım pes etmek yok dimi amaaa
ne pes etmesi kız ben daha yeni yeni ısınıyorum yarın hastaneye gidip testleri yaptırıp senin şu kürü de sipariş edeceğim bu arada romanyadan brancalarım da geldi onlara da başlayacağım. bi daha ki bat tada tekrar tüp bebek deneyeceğim. bu arada sana bi mesaj atacam kutuna bak birazdan

evet cnaım benim cocuklar da cok sımarıklar yaa.. ortaokul olmalarına ragmen.. dedigin gibi hayırlısıysa cıksın sana da..

hadi bakalım insallah canım insallahhh...

sevinç keşke benim de öyle olaydı beee.. kafalarımı duvarlara vursammmmmm

bende bu ay hep üstüne gördüm mü diye heyecanlanmıştım insanın psikolojisi bozuluyo yaa : D herşeyden bi medet umuyo
:13: olacak ben inanıyorum
gel herzaman beklerımm belkım bı aksamda ben donrudma yemeye gelırım

evet bende sızlerı ozldım ya
gel beklerim aşkımmmmm
:13::13::13::13: tamam hayatımmm

ben 9 ay önce bi dış gebelik gecirdim.sag tüpüm tıkanık oldugu söylendi ve tek seferde igneyle düşürüldü 15 gün boyunca hastanede yattım sıfırlanana kadar..tekrar bebek sahibi olmak istedik ve 1 aydır korunmuyoruz adetimin gelmesinede suan 2 gün var galiba hamileyim cünkü belirtiler var.günüm gecmeyincede tahlil yaptırmadım ama günümü bekliorum emin olmak için.dış gebelikten sonra tekrar dış gebelik yaşayan varmı.yada ilk dış gebeliginden sonra normal gebelik yaşayan varmı...ne olur çok korkuyorum yardımcı olun

vurma vaktini bekleee
annemde bana önümüzdeki ay korun bişicik olmaz demişti
bir aydan demişti
canum sana msj attım gormedınmıı

ben de cıkacam artık erken yatmaya karar vedım en erken 12

unutur muyum cok sevdim siziiiiii

bizde seni hayatımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…