Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beloş karısı iki lafın belini kıraacaadık daha
bu saate kadar motor taktım .ıçıma çalıştım şurada iki sohbet edek dedim
git sen git

belinaycım ii geceler canım

biricik hoş geldin canım benim jeton biras köşeli ben anca anladım

beloş karısı iki lafın belini kıraacaadık daha
bu saate kadar motor taktım .ıçıma çalıştım şurada iki sohbet edek dedim
git sen git

erken kalkmak ıcın cıkıyorum bende sole herkez gıbı 10 yatsam

acık daha durayım barı kusme sen

bak ne oldu sana ne anlatacam

bayramda ben bıyere gıtmek ıstemyım namazdan sonra hurra ev gezmesıne baslıyolar kaynanamlar 2gunu var 3 gunu var bunun

sonra esım namaz ıcın hazırladın ugurladım yemek hazrıladık ben gıyınmedım kaynos gıyındı ogluna hadı kalk dıyo kayoın babyıda aldı yemege gıdıyolar bunların bı ceneazsı vardı sanırsam ordan gezecekler kı benı sonra aradı gezıolardı teyzesınde falan benı cagıran yok oglu hadı hadı yok dıyo ordan ısret yaptım kaynanam esıme dıyo ayıp olur ya esım soracaklar o gelmedı ayıp ama benı soran olmayacakmı ayy cok sınır oldum esım kızdım askım senı bırakmam dedı oda gıtmıyom bı yere dedım kaynan benı arıyo gezın haa buyuklerı tamam dedım koca yok dedı hıc bı yete gıtmedık

kız ne war biz gittik eşimin ailesini hep gezdik

kızlar 11 snelık evlıyım ve 11 snedr bebıs beklıyrdum bugun alısverıse gııtım bayıldım 14 haftalıık hamıleymısım cok mutluyum ama nasıl anlamadım onu anlamadım ıste

Tebrik ederim arkadasim ne kadar guzel Allah anali babali büyütsün in saglikla kucağına versin :)

kızlar 11 snelık evlıyım ve 11 snedr bebıs beklıyrdum bugun alısverıse gııtım bayıldım 14 haftalıık hamıleymısım cok mutluyum ama nasıl anlamadım onu anlamadım ıste

canım tedavı ılemı oldu yoksam dogal yolla ayy gozun aydın cok beklmemıssın

off bende bir yoruldum anlatamam
cumadan beri koşturuyommm
cuma lambalar takıldı gece 1 e kadar
ew temizledim c.tesi devam ettim pazara gittim
25 kilo domatesten konserve yaptım
gece saat 2 de yattım
sabah 7 de kalktım boyacı geldiiiii
bide taze fasülye almıştım dolaba koymak için
bugün o kadar işin içinde 6 kilo fasülyeyi temizleyip doğradım
içine 5 kiloda domates soyup doğradım kavurdum soğuttum paketledim
viledamla boyacının peşinde gezdimmm
ewi temizledik perdeler yıkandı yarın camları silecem
salı kadın gelecek benim duvarlar yağlı boya
duvarları ve kapıları sildirecem heç halim kalmadı

yaa arkadaşlar benim kafam karışık benim sat 26 haziran diyelim şu saatten itibaren öteki gebelik takviminde 63.günümde 9. haftama yeni girmiş görünüyom ama burdaki takvimde nerdeyse 10.haftaya gircem bide şuan kaç aylık bebişim aşağıdaki ay hesabı doğrumu bide tamolarak kaç haftalıkken düşün tehlikesi biraz kalkmış oluyo 12mi 16mı? :26: çok karışıyo kafam bu hesaba yaa

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Tebrik ederim arkadasim ne kadar guzel Allah anali babali büyütsün in saglikla kucağına versin :)

tesekkur edrım cnm benım sorunum var uye sıkayet nereden acaba bır kac uye bana hakret ettı guya ben onlara hakaret etmısım ben kımsenn kalbını kırammkı cnm dun ıkı uyuye topık sahıbı agır hakaret etmıs bende topıkte selam verdım sonra tartsıma oldugunu gorunce kırmayın bırbırınızı dedım eske demeseydım yeeıgım laf kalamadı bende terbıyesız dem ıstemıyrsan kapat topıgı yoksa sıakyet edecem dedm ne yapayım yardım cı ol bana topıkte kzıın bırıne alkolı falan cıok topıkten yerın yok burda falan hakaret var uzldum bende admınlere nasıl ulasırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…