Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duvarların kırlı degılse look sıl gec canım ya ben de gecen tem ıledım koca evı tek basıma sıldımm

kızlar 11 snelık evlıyım ve 11 snedr bebıs beklıyrdum bugun alısverıse gııtım bayıldım 14 haftalıık hamıleymısım cok mutluyum ama nasıl anlamadım onu anlamadım ıste
ancakmı anladınız adet olmadınmı bunca vakit
bu arada uye sıkayet nerden bılıyrmusunuz acaba
kötü içerikse mesajı sağ alt köşesinde buton var
bızde gezecektık ama kaynan benı cagırmadı oglunun koluna gırmıs karı koca oglu ya ben

bende gıttım kendı akrabalrımı gezdım esımde ıs cıkısı yanıma geldım

sen el kızısın unuttunmu

kaç kavanoz çıktı ben de yapcam ama kaç kilo yapayım bilemedim

ancakmı anladınız adet olmadınmı bunca vakit

kötü içerikse mesajı sağ alt köşesinde buton var

sen el kızısın unuttunmu

oldum amam ustune gormusum bende umudumu kesmıstım ıyıce belırtıdfe yoktu sadece hareket gıbı seyer amam 14 haftalık oynarmı kızlar oynamaz dıor

kaç kavanoz çıktı ben de yapcam ama kaç kilo yapayım bilemedim

canım bir kilo bursa domatesinden 800 gr lık kavanoz varya yaklaşık onunla 1 tane çıkıyor
22 kilodan 24 kavanoz çıktı canım
valla süper oluyor 10 kilodan 12 kavanoz felan çıkıyor
ama bursa domatesi olcak ha

belinaycım ii geceler canım

biricik hoş geldin canım benim jeton biras köşeli ben anca anladım

biricik tam seni soruyordummmm

Slm kizlarr nasilsinizz
Ben aksam yemegine kaynosa gittm kocisle balik yapti kaynos bnde salata yedik geldik
Bu arada bugun belim batmasi gecmisti aksam yuruyusune ciktik arkdsmla belimde batmalar basladi
Puff bu belirsizlik ne kotu
Bu arada rejime basladik arkadasimla aksamlarida full yuruyus

kızlar 11 snelık evlıyım ve 11 snedr bebıs beklıyrdum bugun alısverıse gııtım bayıldım 14 haftalıık hamıleymısım cok mutluyum ama nasıl anlamadım onu anlamadım ıste

ay çok sevşndim canım yaa amma bekletmiş kerata sizi ama nasıl kıymetli olur o şimdi onca senedn sonra varyaa gözünüz aydın canım bu arada 2buçuk 3 aylık olmuş bebek nasıl yeni fark ettinki ama neyseki tehlikeli zamanı geçmiş nerdeyse şimdi tam tadına varma zamanı çok tebrik ederim canım yaa çok sevindim vallaa böyl haberler duymasıçok güzel helede olmayıp olmayıp birden olunca daa bi özel allah tamamına erdirsin kucağına sağlıcakla almak nasip olur inşallah

sende benim gibi pmışın fasülyeleri ben bi 4-5 kilo aldıydım çoğunu turşu kurdum 3 küçük poşet falanda domatesli fasülye oldu işte buzlukta bulsam güzel fasülye daha alcam bende gerçi buzluğumdada nede yer varya bişii koycak yerbulamıyom artıkın :26::26:

ohh ne güzelll

teskkur edrım cok ya doktorum dedı ustune gormussun bende analamdım moralım bozuktu o arralar ıyıce belkıde bu yuzden belrtı olmamaıs olabılırmı evet beklettı cok amma uzgunum topıkte kızılar gıt sevıncını baska yerde paylas dedı yuzsıuz falan zoruma gııtı cok

terbiyesizler biz sevincide hüzünüde herşeyi paylaşırız

ne bursa domatesi mis kimin çanakkale domatesi dururken hem de üreticiden direk alıyos tarladan canım sivri domateslerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…