oldum amam ustune gormusum bende umudumu kesmıstım ıyıce belırtıdfe yoktu sadece hareket gıbı seyer amam 14 haftalık oynarmı kızlar oynamaz dıor
terbiyesizlerbiz sevincide hüzünüde herşeyi paylaşırız
oynar tabi cnım 9 haftalıkken bile başına dokunuca tepki veriyomuş oohoo o şimdi fıldr fıldır dönüyodur içindeee halay bilem çekiyodurultrasona girmedin daha galibaa :26:
tesekkur edrım cnm benım sorunum var uye sıkayet nereden acaba bır kac uye bana hakret ettı guya ben onlara hakaret etmısım ben kımsenn kalbını kırammkı cnm dun ıkı uyuye topık sahıbı agır hakaret etmıs bende topıkte selam verdım sonra tartsıma oldugunu gorunce kırmayın bırbırınızı dedım eske demeseydım yeeıgım laf kalamadı bende terbıyesız dem ıstemıyrsan kapat topıgı yoksa sıakyet edecem dedm ne yapayım yardım cı ol bana topıkte kzıın bırıne alkolı falan cıok topıkten yerın yok burda falan hakaret var uzldum bende admınlere nasıl ulasırım
teskkur edrım cok ya doktorum dedı ustune gormussun bende analamdım moralım bozuktu o arralar ıyıce belkıde bu yuzden belrtı olmamaıs olabılırmı evet beklettı cok amma uzgunum topıkte kızılar gıt sevıncını baska yerde paylas dedı yuzsıuz falan zoruma gııtı cok
onu bilmiyomki ben biz bursa alıyoz etli oluyor çok sulanmıyo oda sivriiine bursa domatesi mis kimin çanakkale domatesi dururken hem de üreticiden direk alıyos tarladan canım sivri domateslerden
kızlar terbıyesız dedm bunu ınkar etmıyorum ama topık onun dıye ık uyenın kalbını kırdı bende dedım 3 gunluk dunya barısın kırmayın bırbırınızı dedım demez olaydım neler dedı neler bende dyanamadım senı sıkayet edcem dedım terbıyesız dedm ama hak ettı kadına alkolık gıt burdan senn yuzune topıkıme kımse gelmıyr falan b3nde dedım kapat forumda senn degılaya kovmaya hakkı yok dıe
nooldu kuzum anlatsana
teskkur edrım cok ya doktorum dedı ustune gormussun bende analamdım moralım bozuktu o arralar ıyıce belkıde bu yuzden belrtı olmamaıs olabılırmı evet beklettı cok amma uzgunum topıkte kızılar gıt sevıncını baska yerde paylas dedı yuzsıuz falan zoruma gııtı cok
kızlar terbıyesız dedm bunu ınkar etmıyorum ama topık onun dıye ık uyenın kalbını kırdı bende dedım 3 gunluk dunya barısın kırmayın bırbırınızı dedım demez olaydım neler dedı neler bende dyanamadım senı sıkayet edcem dedım terbıyesız dedm ama hak ettı kadına alkolık gıt burdan senn yuzune topıkıme kımse gelmıyr falan b3nde dedım kapat forumda senn degılaya kovmaya hakkı yok dıe
bize ulaşın butonu var en üstte http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php
şikayetini yazzz
yuhhhh sen bize takıl annem
onu bilmiyomki ben biz bursa alıyoz etli oluyor çok sulanmıyo oda sivriii
aa şuna bak yaa kim o edepsizçatlıcam bak meraktan yaa link at link
canımmmm bu aylık buraya kadar, reglin bitsin hemen yeniden başlarsın bikaç günün var atlat lütfen şu üzüntüyü....sağlık olsun...
hoşgeldinnnnnnnnn
inşallah doğumhaneden çıkarken de gözleriniz mutluluktan dolar canım benimhayali bile çooook güzell ama yaaa
bence de biliyorum beni arardın sen
neyseki tatilin güzel geçti
çokta abartıp gözlerini pörtletmeden oku geçmişi
sizindemi net kesilmiştigeçenlerde bizimde ööle oldu ne zor saatlerdi netsizz
ya ne bilim bunlaıyorum..çok monoton herşey..
nazoooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?