Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oldum amam ustune gormusum bende umudumu kesmıstım ıyıce belırtıdfe yoktu sadece hareket gıbı seyer amam 14 haftalık oynarmı kızlar oynamaz dıor

oynar tabi cnım 9 haftalıkken bile başına dokunuca tepki veriyomuş oohoo o şimdi fıldr fıldır dönüyodur içindeee halay bilem çekiyodur ultrasona girmedin daha galibaa :26:
ha buarada cinsiyetini bile öğrenebilirsin gittiğinde

Son düzenleme:
terbiyesizler biz sevincide hüzünüde herşeyi paylaşırız

kızlar terbıyesız dedm bunu ınkar etmıyorum ama topık onun dıye ık uyenın kalbını kırdı bende dedım 3 gunluk dunya barısın kırmayın bırbırınızı dedım demez olaydım neler dedı neler bende dyanamadım senı sıkayet edcem dedım terbıyesız dedm ama hak ettı kadına alkolık gıt burdan senn yuzune topıkıme kımse gelmıyr falan b3nde dedım kapat forumda senn degılaya kovmaya hakkı yok dıe

oynar tabi cnım 9 haftalıkken bile başına dokunuca tepki veriyomuş oohoo o şimdi fıldr fıldır dönüyodur içindeee halay bilem çekiyodur ultrasona girmedin daha galibaa :26:

gırdım daha bugun ogrendım bayıldım alısverıstede kızlarda dıo topıkte yalan falan yalan borcummu var 14 haftalıkkn oynamazmıs ben hıssedyıyrm ıste derler ya kedı uzanamadı cıgere mundar dermıs dıe

bize ulaşın butonu var en üstte http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php
şikayetini yazzz
yuhhhh sen bize takıl annem
ne bursa domatesi mis kimin çanakkale domatesi dururken hem de üreticiden direk alıyos tarladan canım sivri domateslerden
onu bilmiyomki ben biz bursa alıyoz etli oluyor çok sulanmıyo oda sivriii

hangı topık mıs merak ettım

ay bızım papatya dıye ark vardı kız tup bebek yaptrdı bebk tutunmus baska topıkde kızlar tarsımıs kız kanaması olmustu uzunutuden oyuzden kk bıraktı

aaa hangi topikmiş o öyle vay edepsizler versene sen şunun linkini bi merk ettim adresi at bize

aa şuna bak yaa kim o edepsiz çatlıcam bak meraktan yaa link at link

bende 13 haftalık hamileyim perşembe günü doktora gittim cinsiyetini erkeğe benzettiğini söyledi inşallah yanılmamıştır ultrasondada fıldır fıldırdı cok hareketliydi ...13.haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmı kızlar yardımcı olurmusunuz..._? benim arkadaslarım 10.haftada ogrendi hiçte ysnılma olmadı onlarda

bize ulaşın butonu var en üstte http://www.kadinlarkulubu.com/sendmessage.php
şikayetini yazzz

yuhhhh sen bize takıl annem

onu bilmiyomki ben biz bursa alıyoz etli oluyor çok sulanmıyo oda sivriii

kızlar ınsanoglu cok nankor onları uyardım kalp kırmayın dıe ust uste ben ahıretlerını dusundum onlar dunyalıgını benıde kırdılar cok yuzzsuz dun hakaret ettın nıye geldın bugun falan ben terbıyesız kelımesını ısteyerek soylemıs olsam zaten gelmm bunun ıcınde ozur dıledım yanı ve dedıler bana topık acmıssın hamıle oldugunu ord soylemedın burda soyledın yalan falan topık fundayola hamıslık yolunda ben artık hamıleyım topık yuk artık oheyy

hoşbuldum canım

bence de biliyorum beni arardın sen

neyseki tatilin güzel geçti

çokta abartıp gözlerini pörtletmeden oku geçmişi

yavaş yavaş okuyorum artık kaç günde biter 700 sayfa

sizindemi net kesilmiştigeçenlerde bizimde ööle oldu ne zor saatlerdi netsizz

bizde köyden geldik net kesilmiş ALLAHTAN vınn var yavaşta olsa işimi görüyor

Walla kizlar bu konuda kaynonosun hakkini yemim bahceler war kocaman oraya hersey eker domatesler kocamn hormonsuz pembe domates hatta kavanozlayip werir bana patlicanim biberim fasulym hep bahceden dolaba koydum bile hepsini
Cilekleri de war ewin yanindaki kucuk bahcesine ekmis hersene cikar bisuru tam organik
Bugun kaynos eltim komsulri filn toplnip kuskus makarna ypmislar kwdm dio sizinkini ayirdim kurutuyorm eltimde dioki gel sende ogren yp kndine yok dedim almim ugrasamam ben dedim sustu kaldi
Ayy bide kwdm tarhana yapar we tatli tarhana die bisey war bilmiyorm bilirmisiniz ben burda duydum yedim hatta bayildim tawuklu ypiyo kaynos kayinpederle ben bayiliyom ondanda yine ypmis kis hazirligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…