Walla kizlar bu konuda kaynonosun hakkini yemim bahceler war kocaman oraya hersey eker domatesler kocamn hormonsuz pembe domates hatta kavanozlayip werir bana patlicanim biberim fasulym hep bahceden dolaba koydum bile hepsini
Cilekleri de war ewin yanindaki kucuk bahcesine ekmis hersene cikar bisuru tam organik
Bugun kaynos eltim komsulri filn toplnip kuskus makarna ypmislar kwdm dio sizinkini ayirdim kurutuyorm eltimde dioki gel sende ogren yp kndine yok dedim almim ugrasamam ben dedim sustu kaldi
Ayy bide kwdm tarhana yapar we tatli tarhana die bisey war bilmiyorm bilirmisiniz ben burda duydum yedim hatta bayildim tawuklu ypiyo kaynos kayinpederle ben bayiliyom ondanda yine ypmis kis hazirligi
geçmişi okuyodum 5 ten beri girmedim 30 sayfa olmuş maşallah
herkeze ıyı geceler funda takma tatlım gel buraya takıl
bende 13 haftalık hamileyim perşembe günü doktora gittim cinsiyetini erkeğe benzettiğini söyledi inşallah yanılmamıştır ultrasondada fıldır fıldırdı cok hareketliydi ...13.haftada bebeğinin cinsiyetini öğrenenler varmı kızlar yardımcı olurmusunuz..._? benim arkadaslarım 10.haftada ogrendi hiçte ysnılma olmadı onlarda
cınsıyet ıcın ıkı hata sonra dedı
baktınmı bengısu arkadas konusun ılk sayfasındada belıtmıs topık sahıbı banlnıyorum dıe
baktınmı bengısu arkadas konusun ılk sayfasındada belıtmıs topık sahıbı banlnıyorum dıe
funda merhabaaa. tebrik ederim ama şokeler oldumm:) üstüne görme adet oldugunda normal adet gibi miydi canım?
kkızlar ben yarın röntgen cektircem ya korkuyom ya bi şe varsaaa :44:
tatlım coccouk degılız takılmak degıl kadına alkolı dıe ıtam edıyor ben terbıyesız deyınce bozuluyr bızler buraya bır nevı vakıt gecırmek moral bulmak ıcın gelıyoruz.alkolıkse alkolı ne bana ne ona yakısır yargılamak bızler boyle yaptıkca ınsanlar dıebe daaha cok vuruyorlar bu dunyanın bırde otesı var
bende ewde boyacı vardı yinede ara ara uğradım çok birikmesin diyeeeeeee
canım öncelikle hayırlı olsun oğluşun kutlarım senin sat nezamandı peki? bnimde 26 hazirandı 2 nisan diyo yaa bide şu hamişlik haftasında çok karışıyo kafam 63.gün oldu bugün kimi yerde 9.haftaya şuan girmiş oldum amaburdaki hesapta nerdeyse 10.haftama gircem yarın falan :26: bide şuan kaç aylık diye geçiyo :26: off çok soru sordum galiba :26: neyse bende erkenden görüyolarda emin olana kadar söylemiyolar diye biliyorum zaten 12.haftada falan rahatlıkla belli oluyor cinsiyeti
funda merhabaaa. tebrik ederim ama şokeler oldumm:) üstüne görme adet oldugunda normal adet gibi miydi canım?
kkızlar ben yarın röntgen cektircem ya korkuyom ya bi şe varsaaa :44:
evet oyleydı hatta fazlasıyla oluyrdum aslında ustune gordugunde bırkac damla oluyrmus amama doktorum her ınsanda farklıklar olabılır dedı
Nazocmmm hosgldinnnn
Nasilsinnnn
Fundacmm hayirli olsun negusel bi hbr
Boswer takma kk da kendini bilmez kisiler cok
Moralini bozma neduu belirsiz kisiliksizler icin
Sen bize tkil bu topikte olmaz ole seyler
sen adresi tam atmyıncabulamamkı ben onuuuo yüzden dediydim link ver diyee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?