Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bide kaynoşu beğenmezsinizzzz
ellerine sağlık bende yapıp versem kaynoş yak demez

herkeze ıyı geceler funda takma tatlım gel buraya takıl

tatlım coccouk degılız takılmak degıl kadına alkolı dıe ıtam edıyor ben terbıyesız deyınce bozuluyr bızler buraya bır nevı vakıt gecırmek moral bulmak ıcın gelıyoruz.alkolıkse alkolı ne bana ne ona yakısır yargılamak bızler boyle yaptıkca ınsanlar dıebe daaha cok vuruyorlar bu dunyanın bırde otesı var

canım öncelikle hayırlı olsun oğluşun kutlarım senin sat nezamandı peki? bnimde 26 hazirandı 2 nisan diyo yaa bide şu hamişlik haftasında çok karışıyo kafam 63.gün oldu bugün kimi yerde 9.haftaya şuan girmiş oldum amaburdaki hesapta nerdeyse 10.haftama gircem yarın falan :26: bide şuan kaç aylık diye geçiyo :26: off çok soru sordum galiba :26: neyse bende erkenden görüyolarda emin olana kadar söylemiyolar diye biliyorum zaten 12.haftada falan rahatlıkla belli oluyor cinsiyeti

baktınmı bengısu arkadas konusun ılk sayfasındada belıtmıs topık sahıbı banlnıyorum dıe

funda merhabaaa. tebrik ederim ama şokeler oldumm:) üstüne görme adet oldugunda normal adet gibi miydi canım?

kkızlar ben yarın röntgen cektircem ya korkuyom ya bi şe varsaaa :44:

Nazocmmm hosgldinnnn
Nasilsinnnn

Fundacmm hayirli olsun negusel bi hbr
Boswer takma kk da kendini bilmez kisiler cok
Moralini bozma neduu belirsiz kisiliksizler icin
Sen bize tkil bu topikte olmaz ole seyler

funda merhabaaa. tebrik ederim ama şokeler oldumm:) üstüne görme adet oldugunda normal adet gibi miydi canım?

evet oyleydı hatta fazlasıyla oluyrdum aslında ustune gordugunde bırkac damla oluyrmus amama doktorum her ınsanda farklıklar olabılır dedı

ağzına sağlık ne güzel didin aynen valla kimse kimseyi yargılayamaz

funda tebrikler allah tamamına erdirsin
bengicik unuttun ablanı bi selam bile vermiyon artuık
kız bengi merviş nerde
ya kızlar hepinize iyi akşamlar hatır sormadan daldım konuya

canım benim sat tarihim 28 mayıstı....walla kaç haftalık hamile olduğumu bende hiç kestiremiyorum ve anlamıyorum...neden diye sorarsan doktorlarda hamilelik haftasını sat tarihine göre hesaplıyorlar ama bizler adetliyken hamile kalmadık sonuçta adet bittikten sonra hamile kaldık buyüzden bebişlerimizin karnımızda ilk olmuşumunun kesin tarihini doktorlarda hesaplayamıyor ultrason cihazları bile farklı hesaplıyor mesela ben kendi hastanemin cihazı 12 hafta hesapladı başka hastanenin ultrason cihazı 13 hafta 4 gün hesapladı bende anlamıyorum bu işlerden pek :)

olabiliyo tabi canım kimi anı normal adeti gibim görüyo ha bu arada karının teki bayaa kiloluymuş hamiş olduğunu anca doğumda öğrenmiş sancı olunca hastaneye gitmişler anaa bide bakmışlarmı meğer doğuruyomuş ne sürpriz ama yaaa insan doğurana kadarda hiçmi anlamaz

evet oyleydı hatta fazlasıyla oluyrdum aslında ustune gordugunde bırkac damla oluyrmus amama doktorum her ınsanda farklıklar olabılır dedı

ay ben napsam röntgen cektirmesem mi? bugun adetimin ilk günü.. akış gayet iyi normal yanii.. önce kan testi yaptirim olmazsa

Nazocmmm hosgldinnnn
Nasilsinnnn

Fundacmm hayirli olsun negusel bi hbr
Boswer takma kk da kendini bilmez kisiler cok
Moralini bozma neduu belirsiz kisiliksizler icin
Sen bize tkil bu topikte olmaz ole seyler

hoşbuldum sağol bugün daha iyiyim sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…