napıyonuzz biz kocişimle dondurma yicez birazdan :131::131:
sevinnççç bu hiç sana göre bi arkideş diilltam bana göree
aşşkım bende evlenmeden önce prensesler gibi yaşadım annem hiç bi iş yaptoırmadı
şimdide zorlanıyomiş güç öğreniyom. evde tilotla gezmeyi iyi biliim ama
ne çorbaymışş be kaçç saatir verilememiş
kiroşş kızzzzz ye ye bitmez o cevizzzzzzfolik asit içiyonmu annem sendeee
eğer doktorun vermediyse ben veriyim sana çok iyi bilirim bu işleri
acelen neydi topraamBen dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiffdaha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm
canım fılmın falan nasl cıktı kanda vermısmıydın sen:44::44:
sevınc nerdesın gıııııııııı
fittuklar nasılsınızzz anca dedikodu yapınnnn emiii hiç srmayın bi zaman hadiş die biri vardı nirde öldümü kaldımı demeyin huıhhhh
Uff dedigin doru daha cikmaz dimi testimde bosa gitti nebilim biri 10 gun onceden ogrenmiss duramadim canimi siktim istee:26:
kız temızlıgınızı bayramdan ponce nıye yaptrmadınız :44::44::44::44:
Kari yapmadikmiboya isi avize isi cikti sanki bilmiyon
tembel karilar bizde unv okuduk calistik ama her isi ogretti annem bana elin adami bana sovmesin dedi
hee cok ii bilir
acelen neydi topraam
burdayim kocise is yaptiriyom az sonra gelecem
canım fılmın falan nasl cıktı kanda vermısmıydın sen:44::44:
sevınc nerdesın gıııııııııı
ayın 10 gelecez bı aksılık cıkmassa denız ınsallah soguk olmaz esım olmadı gezerı dedı
yarın veerdıgı n o arayacak :102::102:
yaptında madem nıyetınız vardı bayramdan onca yapsaydınız dedım ıyılıkde yaramıyo karıya :82::82::82::82:
walla canım kanda lökositlerim düsükmüş. röntgen cekmedi. düsük olması tehlikeymiş. bakalım yarın dahiliyeye gi,tcem ..
arasın bakalım su an cok sıcakmıs ama bazen poyraz cıkınca soguyo. evet dedigi gibi eşinin gezersiniz olmadı.. siz nerde oturuyodunuz canım sormamısım hiç
Niyetimiz yoktu kari bir anda oldu
ben carpisip gelecem
canım gebelık ıcın kan verecektın onu verdınmı bellımı olur belkı sende usutune gormussundur
ya cok sıkıldıgım ıcın goturuyo denız olmsa bızde gezerık 2 deva gelmıtım amaankaradayım canım
sevınc gı sen hanı fecaye resım ekleyecektın corbanın zaten su pasa karısı bı gun doevecem oyle canım cekıyo pasta borek paylasıyo
haa yok ona bakmadı canım ortopediden ona bakamam şimdi dedi.. röntgen demeyince ben de ısrar etmedim... gelin canım havalar güzel walla asırı sıcak gündüzleri. ama geceleri cok serin. kesin hırka falan getirin
Niyetimiz yoktu kari bir anda oldu
ben carpisip gelecem
kadın doguma gıtmedınmı canım en klomen kullanmadıymıydın :44::44: getırı canım ya bı hazıranda gelmıstıkde gece cok usumustum denızde sogukdu ınsallah sansıma sıcak olur
geceler kuvalamı giriyo allahım sapugu olan var olmayan var len aşk olsun gitte gör çarpışmayı birde çabuk olup bitiyo şöyle tadını çıkarmay abak hem oglan uyuyomuki ne çarpışması oglanı uyut sonra çarpış delü karu sapuk
herkez topigi terketsin kocişleri bulanlar hemen çarpışsın çabuk hamilelelr kalabilir bebek düşünmeyenlerde kalsın hamilelik isyeten gitsin tutan yok
canım gebelık ıcın kan verecektın onu verdınmı bellımı olur belkı sende usutune gormussundur
ya cok sıkıldıgım ıcın goturuyo denız olmsa bızde gezerık 2 deva gelmıtım amaankaradayım canım
sevınc gı sen hanı fecaye resım ekleyecektın corbanın zaten su pasa karısı bı gun doevecem oyle canım cekıyo pasta borek paylasıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?