Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tembel karilar bizde unv okuduk calistik ama her isi ogretti annem bana elin adami bana sovmesin dedi
ne çorbaymışş be kaçç saatir verilememiş

kiroşş kızzzzz ye ye bitmez o cevizzzzzzfolik asit içiyonmu annem sendeee

eğer doktorun vermediyse ben veriyim sana çok iyi bilirim bu işleri
hee cok ii bilir
Ben dayanamadim fortel gebelik testi varya onu yaptim kocaman bi negatiff daha adetime 9 gun var ama bu testte 1 hafta oncesinde sonuc veriomus nebilim hamile olsaydim silikte olsa cikarfi buay cok umutluydumm
acelen neydi topraam
canım fılmın falan nasl cıktı kanda vermısmıydın sen:44::44:

sevınc nerdesın gıııııııııı

burdayim kocise is yaptiriyom az sonra gelecem

tembel karilar bizde unv okuduk calistik ama her isi ogretti annem bana elin adami bana sovmesin dedi

hee cok ii bilir

acelen neydi topraam

burdayim kocise is yaptiriyom az sonra gelecem

dimi yaa ne kaa tembel beceriksiz karılar bunlar bende üni okudum üstelij tek çocuğumda ama üniye gittiğimde bile herşeyi yapmayı biliyodum annem kıyıpta çok iş yaptırmazdı ama ben genede öğrenirdim incelerim nasıl yaptığını bende yardım ederdim ünide hiçte zorlamadım arkadaşlarım evime gelirdi bize gene anne yemeği yap hasta çayından vs. diye insanın içinde olcak içindee

canım fılmın falan nasl cıktı kanda vermısmıydın sen:44::44:

sevınc nerdesın gıııııııııı

walla canım kanda lökositlerim düsükmüş. röntgen cekmedi. düsük olması tehlikeymiş. bakalım yarın dahiliyeye gi,tcem ..

ayın 10 gelecez bı aksılık cıkmassa denız ınsallah soguk olmaz esım olmadı gezerı dedı

yarın veerdıgı n o arayacak :102::102:

arasın bakalım su an cok sıcakmıs ama bazen poyraz cıkınca soguyo. evet dedigi gibi eşinin gezersiniz olmadı.. siz nerde oturuyodunuz canım sormamısım hiç

canım gebelık ıcın kan verecektın onu verdınmı bellımı olur belkı sende usutune gormussundur
ya cok sıkıldıgım ıcın goturuyo denız olmsa bızde gezerık 2 deva gelmıtım ama ankaradayım canım

sevınc gı sen hanı fecaye resım ekleyecektın corbanın zaten su pasa karısı bı gun doevecem oyle canım cekıyo pasta borek paylasıyo

haa yok ona bakmadı canım ortopediden ona bakamam şimdi dedi.. röntgen demeyince ben de ısrar etmedim... gelin canım havalar güzel walla asırı sıcak gündüzleri. ama geceleri cok serin. kesin hırka falan getirin

haa yok ona bakmadı canım ortopediden ona bakamam şimdi dedi.. röntgen demeyince ben de ısrar etmedim... gelin canım havalar güzel walla asırı sıcak gündüzleri. ama geceleri cok serin. kesin hırka falan getirin

kadın doguma gıtmedınmı canım en klomen kullanmadıymıydın :44::44: getırı canım ya bı hazıranda gelmıstıkde gece cok usumustum denızde sogukdu ınsallah sansıma sıcak olur

Niyetimiz yoktu kari bir anda oldu
ben carpisip gelecem

geceler kuvalamı giriyo allahım sapugu olan var olmayan var len aşk olsun gitte gör çarpışmayı birde çabuk olup bitiyo şöyle tadını çıkarmay abak hem oglan uyuyomuki ne çarpışması oglanı uyut sonra çarpış delü karu sapuk
herkez topigi terketsin kocişleri bulanlar hemen çarpışsın çabuk hamilelelr kalabilir bebek düşünmeyenlerde kalsın hamilelik isyeten gitsin tutan yok

kadın doguma gıtmedınmı canım en klomen kullanmadıymıydın :44::44: getırı canım ya bı hazıranda gelmıstıkde gece cok usumustum denızde sogukdu ınsallah sansıma sıcak olur

yok ben ortopediye gittim. kemiklerim agrıyo cok eklemlerim.. kadın doguma persembe gitcem gec mi kalmıs olurum dün adet oldum..

deniz sabahları sıcak oluyo..

ben bıda carpısama o gorevı gunduz gordum

bugün bir rulo pasta yaptım kremali çukulatalı allahım bu kadarmı güzel olru yarısı bittigel yavrum yapmayan namerttirzatem hamileler kızldı bende sildim hepisni onlar koyunca laf yokdüşünemedim hem bende hamiellerin canını çekicegini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…