Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paylastıgın tarıfler okadar guzelkı canım hemıleler ne yapsın kızım yakınsında ben mı gelmedım ya baktım ona nasıl sardın oarcalanmadımı kek :44::44::44:

ben bıda carpısama o gorevı gunduz gordum

aha bir sapuk dahamum ışıgı duruken ne işim var güneşli filan dadı çıkmaz kız ben utanırım hem gündür ya biri gelse ne yapıcen niyet etsem benim şansıma kapı çalmaz o zaman gelenim bitmez12 sonra gelen olmuyo nasıl olsasapıklık düşünen varmı daha

ya benım yırmılım dısım yandan pörtledı sımdı cıkması gereken yerde yanı asagı dogru yer nasıl acıyo ve kasınıyo

adetin 5. günü gel dediydi bilmiyom ki.. benim adetim 4 gün sürer normalde..

benım doktrm ızne cıkmıstı bende muane ıcın baska doktara gıttım dedı .45 gunu gel dıye ogun gıttım doktr neden gec geldın dedı hanı kıstte olmusmu bakıyo bıde klomen basltacaksa 5 gunu falan verıyo ya sen gene erken gıttım cnm

ya benım yırmılım dısım yandan pörtledı sımdı cıkması gereken yerde yanı asagı dogru yer nasıl acıyo ve kasınıyo

onu hemenn aldır gebe falan kalmadan canım..

sabah daha ver,imli oluyo diyolar.. walla ben önümüzdeki macları öyle düsünüyommm :))))

paylastıgın tarıfler okadar guzelkı canım hemıleler ne yapsın kızım yakınsında ben mı gelmedım ya baktım ona nasıl sardın oarcalanmadımı kek :44::44::44:

tepsiye yaglı kagıt koydum üstüne döktüm harika oldu yeminle üstüne krem şanti sürüdm kiviyle döşedim eşim bayıldı zor ayılttım okadar olur

kafanı gözünü kırma dikkat et

selam çiçeklerimmm

seraycımmm

beloşcummm

paşamcımmm

mutlucan

canummmmm

sana da merhaba canımmm...

ay zaman yok ki randevu tek o güne.. allam yaaa bugun de doktora gittim yarın da gitcem.. carsamba var bi tek zaman..

bıze kıms egelmez gelen onceden arra sorun yok yanı : aksamı nasıl bekleyım adam cıkmıs ısten gelmıs beklermı aksamı

tepsiye yaglı kagıt koydum üstüne döktüm harika oldu yeminle üstüne krem şanti sürüdm kiviyle döşedim eşim bayıldı zor ayılttım okadar olur

ben de görmekk isterimmmm....

kızlar eşim dizi diye tutturdu bilgisayarı tv ye baglayıp izliyoz.. yabancı bi dizi.. ben onun için gidebilirim habarınız olaaaa

sana da merhaba canımmm...

ay zaman yok ki randevu tek o güne.. allam yaaa bugun de doktora gittim yarın da gitcem.. carsamba var bi tek zaman..

gene erken gıttım canım bu ayda klomen catlamsı ıgnesı vurulacanmım yanına sogan ıc bakk cok faysadı varmıs ben okadr ıctım ıctımde calısmadık

gene erken gıttım canım bu ayda klomen catlamsı ıgnesı vurulacanmım yanına sogan ıc bakk cok faysadı varmıs ben okadr ıctım ıctımde calısmadık

walla doktor verirse kuıllancam. aslında kullanmak istiyom ikiz bile olsun isteyebiliyom yani. garanti olsun ilaç igne falan. soganı ne zaman içmeye baslıcam peki?

kafanı gözünü kırma dikkat et

selam çiçeklerimmm

seraycımmm

beloşcummm

paşamcımmm

mutlucan

canummmmm
hoş geldin topraam bizim sevinç karısı çarpışmaya gitti sen aferim terbiyeli hatunsun eşini düşünemiyorum vallahi 40 çıksın vay senin halina
onu hemenn aldır gebe falan kalmadan canım..

sabah daha ver,imli oluyo diyolar.. walla ben önümüzdeki macları öyle düsünüyommm :))))

tamam sabahları burda olmazsan bilki çatışmaya girdin seni gidi seni

walla doktor verirse kuıllancam. aslında kullanmak istiyom ikiz bile olsun isteyebiliyom yani. garanti olsun ilaç igne falan. soganı ne zaman içmeye baslıcam peki?

7 gunu baslanıyo ama ben 5 gunu balsdım sabah aksam ac karnına bı bardak aze kaynatıyosun bengısu bu sekılde gebe kaldı denemekde fayda var

basak nereye kayboldun

bıze kıms egelmez gelen onceden arra sorun yok yanı : aksamı nasıl bekleyım adam cıkmıs ısten gelmıs beklermı aksamı
ozaman senin herif sapıksenin günahın yok yane
paşam hayırdıt hamilemisin canım
yok bebem daha yasagım kalkmadı oruçtum salataya çok limon koydum birde ilaçlar beni maffediyo midemi ondan ekim gibi işşallah adet oluyum bitiyim sonra sabahlar olmasına işşallah
ben de görmekk isterimmmm....

kızlar eşim dizi diye tutturdu bilgisayarı tv ye baglayıp izliyoz.. yabancı bi dizi.. ben onun için gidebilirim habarınız olaaaa
gel yavrum ellerimle doyuruyum seni facede sayfamda resimim var bebem ne ka güzel oldugu belli aynı onun gibi oldu tarifler birebir yane tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…