Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç karısı 40 dakika olmadı kız ne hızlıymışın çatışmadan çıktın he bende giricem çatışaya öle acele edemem ben rahatmı batıyo len tadını çıara çıkara yap yalap şap insan birşeyde anlamıyodur herhaldebayılazaam şimdi karnım agrılar girdi gülmekten sesim evi inlettİ ALLAH BENİ NE YAPMASIN HEMİ

kafanı gözünü kırma dikkat et

selam çiçeklerimmm

seraycımmm

beloşcummm

paşamcımmm

mutlucan

canummmmm

başakcım beni listene ekledinmi :2: çok hastayım yaa grip oldum kaplıcalardan geldik hastalandım:2: ben de umutla bekliyorum eğer adet olursam soğana başlıcam hayırlısıyla benim hikayem şöyle 4 düşük çift rahimden ameliyatlar ve aşılama ama düştü beklemedeyim

Deli kari oglani uyuttuk ama sayenizde carpisamadim nazar degdi zaar canim cok yandi yawww
olmadi beceremedik
bıze kıms egelmez gelen onceden arra sorun yok yanı : aksamı nasıl bekleyım adam cıkmıs ısten gelmıs beklermı aksamı

he kiz benimkide niyetlenmi ama isler yogunmus gelememis
adamin hevesi kursaginda kaldu aniden vaji oluverdim

nazara geldim zatiii bi daha haber etmicem isi bitirip haber edecem

Deli kari oglani uyuttuk ama sayenizde carpisamadim nazar degdi zaar canim cok yandi yawww
olmadi beceremedik

nazarımız mı degdı neyy

kız cıdden olamdımı

ya bende son 15.20 gundur acayıp yanma oluyo 5 dok sonra canım acıyo asırı yanma oluyo neden oluykı :26::26::26:

nazarımız mı degdı neyy

kız cıdden olamdımı

ya bende son 15.20 gundur acayıp yanma oluyo 5 dok sonra canım acıyo asırı yanma oluyo neden oluykı :26::26::26:

Yok kiz olamadi hec olamadi adam kapiyi bile acamadi sonrada korktu birakti
:18: benimki inadi tuttumu kilitlenir

nazo gecmısı okuma cıkamassın gelde konusak ne yaptın gel anlat amsraya gıtıın yuzdun mu

bi geçmişe bakıyorum bi faceye
1 kere gidebildik amasraya bidaha gidemedik ne zaman gitmeye kalksak bi aksilik oldu bizde yakında bi yer vardı oraya gittik sık sık
hem ben yüzme bilmiyorum birde amasraya gittiğimde adettim giremedim bile sıcakta kenarda durdum

benımde tam regl donemıme gelıyo n e bende ole kıya dururum

Hee bende kaveemi alip gelecem bidahakine
ban musade cok yorgunum sabah kadin 7 de gelecek iyi geceler

ıyı geceler anım kolay gele

olmadi beceremedik

benimki uyuya kaldı sevinç karısıyazık olmuş canı aacımış kız yoksa kırbaçmı kullandın fantesi olaraktan amanınben herifimi kalıdıryımda bakalım neler olucek ya herro ya merro mutfagı topluyum ben

Yok kiz olamadi hec olamadi adam kapiyi bile acamadi sonrada korktu birakti
:18: benimki inadi tuttumu kilitlenir

aynen benimkide

nazonun konusacagıda yok

karılar ben cıkıyorummmmm herkezlere ıyı geceler

facede bi haber dikkatimi çektide onu okuyodum 14 yaşındaki bir kıza 34 kişi tecavüz etmiş ALLAH bildiği gibi yapsın

o zaman gelirimm facen ne canımm?

Seinç sonuçlarımı aldım benim otlar acayip işe yaramış galiba canım 12lerde olan fsh 2,7 ye düşmüş. Yarın sabah bursaya gidiyorum dr.a

Seinç sonuçlarımı aldım benim otlar acayip işe yaramış galiba canım 12lerde olan fsh 2,7 ye düşmüş. Yarın sabah bursaya gidiyorum dr.a

bende geçen sene hayıt içtim 10 larda olan fsh 2,7 ye düşmüştü hadi hayırlısı olsun iyi haberlerle dön inşallah doktordan

dimi yaa biz çoktan görmüşüz o işide kalmışız bırakalımda isteyenler çarpışsında bebik yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…