kafanı gözünü kırma dikkat et
selam çiçeklerimmm
seraycımmm
beloşcummm
paşamcımmm
mutlucan
canummmmm
Deli kari oglani uyuttuk ama sayenizde carpisamadim nazar degdi zaar canim cok yandi yawwwgeceler kuvalamı giriyo allahım sapugu olan var olmayan var len aşk olsun gitte gör çarpışmayı birde çabuk olup bitiyo şöyle tadını çıkarmay abak hem oglan uyuyomuki ne çarpışması oglanı uyut sonra çarpış delü karu sapuk
herkez topigi terketsin kocişleri bulanlar hemen çarpışsın çabuk hamilelelr kalabilir bebek düşünmeyenlerde kalsın hamilelik isyeten gitsin tutan yok
bıze kıms egelmez gelen onceden arra sorun yok yanı :aksamı nasıl bekleyım adam cıkmıs ısten gelmıs beklermı aksamı
sevinç karısı 40 dakika olmadı kız ne hızlıymışın çatışmadan çıktın hebende giricem çatışaya öle acele edemem ben rahatmı batıyo len tadını çıara çıkara yap yalap şap insan birşeyde anlamıyodur herhalde bayılazaam şimdi karnım agrılar girdi gülmekten sesim evi inlettİ ALLAH BENİ NE YAPMASIN HEMİ
Deli kari oglani uyuttuk ama sayenizde carpisamadim nazar degdi zaar canim cok yandi yawww
olmadi beceremedik
he kiz benimkide niyetlenmi ama isler yogunmus gelememis
adamin hevesi kursaginda kaldu aniden vaji oluverdim
nazara geldim zatiii bi daha haber etmicem isi bitirip haber edecem
nazarımız mı degdı neyy
kız cıdden olamdımı
ya bende son 15.20 gundur acayıp yanma oluyo 5 dok sonra canım acıyo asırı yanma oluyo neden oluykı :26::26::26:
Yok kiz olamadi hec olamadi adam kapiyi bile acamadisonrada korktu birakti
:18: benimki inadi tuttumu kilitlenir
nazogecmısı okuma cıkamassın gelde konusak ne yaptın gel anlat amsraya gıtıın yuzdun mu
bak bana hec haber verdımmı yaptım geldım
senınde derınlıklerınde vajımı vr acaba
bi geçmişe bakıyorum bi faceye
1 kere gidebildik amasraya bidaha gidemedik ne zaman gitmeye kalksak bi aksilik oldu bizde yakında bi yer vardı oraya gittik sık sık
hem ben yüzme bilmiyorum birde amasraya gittiğimde adettim giremedim bile sıcakta kenarda durdum
Hee bende kaveemi alip gelecem bidahakine
ban musade cok yorgunum sabah kadin 7 de gelecek iyi geceler
Deli kari oglani uyuttuk ama sayenizde carpisamadim nazar degdi zaar canim cok yandi yawww
olmadi beceremedik
he kiz benimkide niyetlenmi ama isler yogunmus gelememis
adamin hevesi kursaginda kaldu aniden vaji oluverdim
Yok kiz olamadi hec olamadi adam kapiyi bile acamadisonrada korktu birakti
:18: benimki inadi tuttumu kilitlenir
nazonun konusacagıda yok
karılar ben cıkıyorummmmm herkezlere ıyı geceler
ozaman senin herif sapıksenin günahın yok yane
yok bebem daha yasagım kalkmadı oruçtum salataya çok limon koydum birde ilaçlar beni maffediyo midemi ondan ekim gibi işşallah adet oluyum bitiyim sonra sabahlar olmasına işşallah
gel yavrum ellerimle doyuruyum seni facede sayfamda resimim var bebem ne ka güzel oldugu belli aynı onun gibi oldu tarifler birebir yane tavsiye ederim
Seinç sonuçlarımı aldım benim otlar acayip işe yaramış galiba canım 12lerde olan fsh 2,7 ye düşmüş. Yarın sabah bursaya gidiyorum dr.a
geceler kuvalamı giriyo allahım sapugu olan var olmayan var len aşk olsun gitte gör çarpışmayı birde çabuk olup bitiyo şöyle tadını çıkarmay abak hem oglan uyuyomuki ne çarpışması oglanı uyut sonra çarpış delü karu sapuk
herkez topigi terketsin kocişleri bulanlar hemen çarpışsın çabuk hamilelelr kalabilir bebek düşünmeyenlerde kalsın hamilelik isyeten gitsin tutan yok
sonra tekrar yükseldimi canımbende geçen sene hayıt içtim 10 larda olan fsh 2,7 ye düşmüştü hadi hayırlısı olsun iyi haberlerle dön inşallah doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?