Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım zencefille bal yap ye bi kaşık hatta kaynat zencefille karanfili çayını iç

Merhaba kizlarr
Nasilsinzz
Basakcm hala iyilesmemissin ihlamur kaynat ic cnm yumusatir vucudunu

sağol biricik

ayy hiç anlamıyorum ööle bitki ,işlerinden

eşime sööleyimde gelirken getirsin

çayını yapıyımda içiyim tşkler fikirleriniz için kıslarr

kıslar bende işelrimi bitiriyim gelcem yine kocama da bitki siparişi veriyim:102:

Son düzenleme:
sakaryadayım ben kuzular...

yavrum benim kıyamam sana..

kıyamet alametleri zaten ortalıkta malum..ama bunu Allah bilir bişey diyemiyorum..
canım sakarya yogurdu yolla bana çok meşhurmuş
vallahi may atakvimi öle deyo ben onun yalancısıyım
hala ağlıyo karı ya merak etme sevinç veriri bişiler kadına ekmek arası

vicdansız sevinç insan bi tas yemek ısıtır da verir
:2:ne vuruyon kız kafama habira acıdı ben öpte geçsin
istanbul derken sen istanbuldamısınd icem yok dicen
canım zencefille bal yap ye bi kaşık hatta kaynat zencefille karanfili çayını iç
aman canım gebeler içemiyo erken doguma yokl açıyo hem kan inceltici ilaç kullannalarda içmesi önerilmiyo çaarpıntı yapıyomuşartı ananasda yemeyin nokta:18::18:
benide sevsenize
kıyamam onlar sevmesede ben seni severim üzülme benim kadar arkadaşım

bu sevinç karısı ne yaptı gelemedi delü karu:2::2:

evet canım duymuştum rahmi açıyormuş doğum zamanı bol yemek gerekiyor oyüzden ama şimdilik bi kaç tane hurmanın bi zararı olmaz sanırım aksine çok faydalı

Bengisu cnmm faceye ekledigim tabloma bakarmisin
Senin gozunden nasil gozukuyo gulum ilk tuval yapisim hatta ilk resmim serbest calistim ama icin de bi anlam gizledim bakalim anlicakmisiniz

kızlarr düdüklüye nohut koydum akşamdan ısladım..kaynadıktan sonra altını kısıncamya nekadar kalsın ocakta pişmesi için ben pek düdüklü işinden anlamıyorumda

oy kıyamam igimi istiyon seeeen hoş geldin bebeğim
ivetttttt anacım paşa biricik bide sen ilgi gösterionnn zatiii ist a gideyim paşamlada görüüşçemm sevinçle yapamadığımız görüşmeyi ist da olan varsaaa buluşuruz orta biyerde gelenler parnak kaldırsınnn sevinç sen otur oturdun yerdeee

ben geldimmidem çok bulanıyo nedense
kızzz bendenmi geçti sana send ekesin bişiler varr lahhaım hayra yor bu sefer nolurrrr

tepsiye yaglı kagıt koydum üstüne döktüm harika oldu yeminle üstüne krem şanti sürüdm kiviyle döşedim eşim bayıldı zor ayılttım okadar olur
tarifi bana etiketleyerek göndersene paşam faceden

paşam hayırdıt hamilemisin canım

inşallahhhh kurban olduğum rabbimm bu sefer oldurcakk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…