tamam şimdi oldu işteeeeeeağlama ağlama senide seviyom deli kız
canım zencefille bal yap ye bi kaşık hatta kaynat zencefille karanfili çayını iç
Merhaba kizlarr
Nasilsinzz
Basakcm hala iyilesmemissin ihlamur kaynat ic cnm yumusatir vucudunu
canım sakarya yogurdu yolla bana çok meşhurmuşsakaryadayım ben kuzular...
yavrum benim kıyamam sana..
kıyamet alametleri zaten ortalıkta malum..ama bunu Allah bilir bişey diyemiyorum..
vallahi may atakvimi öle deyo ben onun yalancısıyımkendileri temizlik bilmez temizleyeni buldumuda canını çıkarırlar çok temizlermiş gibi (tabi bu lafım temiz geçinen pasaklı pis insanlara)
ne diyon daha biz bebek yapacaktıkya kıyamet falan şimdi baktımda 21 aralık cumaya geliyor gerçek olurmu dersin:18:
:2:ne vuruyon kız kafama habira acıdı ben öpte geçsinhala ağlıyo karı yamerak etme sevinç veriri bişiler kadına ekmek arası
vicdansız sevinç insan bi tas yemek ısıtır da verir
istanbul derken sen istanbuldamısınd icem yok dicenayy sorma kuzum no0rmalde zaten öyle olması gerekir
biz ankara da da pek elektirik kesintisi bilmezdik
fakat istanbulda bööle
burda çok kaçak elektirik kulanan varmış dayanmıyormuş sigortalar
kaka semt kaka:120:
aman canım gebeler içemiyo erken doguma yokl açıyo hem kan inceltici ilaç kullannalarda içmesi önerilmiyo çaarpıntı yapıyomuşartı ananasda yemeyin nokta:18::18:canım zencefille bal yap ye bi kaşık hatta kaynat zencefille karanfili çayını iç
kıyamam onlar sevmesede ben seni severim üzülme benim kadar arkadaşımbenide sevsenize
günaydın kızlar ilk ben açtım bugün topigi yaşasınbu arada burda çok yagmur yagıyor bebeler nerdesini anlamadım gitti hu
hurmaya deyinmişsiniz şunuda biliyomusunuz acaba günü gelmeden bir hamile kişi hurma tüketirse erken dogum yapar hadisi şeriftir iisteyen araştırsın kadınlarımız rahat dogurmak istiyorlarda sancı zamanında abol bol hurma yesinlerki dogumları kolay olsunişşallah ne demek istedigimi anlamışınızdır hurmayı dogumunuz yakşaşınca yeyin yoksa aallah korsun erken dogum olur
Slm hanımlar nasılsınız,
ben yeni katıldım aranıza çok güzel bir konu başlığı olmuş gerçekten :)
ivetttttt anacım paşa biricik bide sen ilgi gösterionnn zatiii ist a gideyim paşamlada görüüşçemm sevinçle yapamadığımız görüşmeyi ist da olan varsaaa buluşuruz orta biyerde gelenler parnak kaldırsınnn sevinç sen otur oturdun yerdeeeoy kıyamam igimi istiyon seeeenhoş geldin bebeğim
kızzz bendenmi geçti sana send ekesin bişiler varr lahhaım hayra yor bu sefer nolurrrrben geldimmidem çok bulanıyo nedense
tarifi bana etiketleyerek göndersene paşam facedentepsiye yaglı kagıt koydum üstüne döktüm harika oldu yeminle üstüne krem şanti sürüdm kiviyle döşedim eşim bayıldı zor ayılttım okadar olur
paşam hayırdıt hamilemisin canım
hem gece hem gündüz..hem ay hem güneş..öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?