Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selamlar kızlarrrr
pişt diyip kacıcammm
hastayımm çok
başaktan bulaştııı
maymuş karııı hasta etti beniiiiiiiiii:2::2::2::2:

Geçmiş olsun canımmmm....

Slmmm Ben geldimmmm:)))Herkes iyi miiiii??Keyifler nasılll???
Dün eşimin dietini bozucam derken bu sabah tartıldım ühüüüü tatildi bayramdı derken 3 kilo almışım moralman diplerdeyim 6 öğüne dikkat etseydim böyle olmayacaktı yine diete başladım...
Buarada bugün doktorumun sekreteri aradı eğer regli olursam 2.veya 3. günü gidecekmişim klomene başlayacakmışım kesin olarak haydi hayırlısı beklemedeyim.Birde tadilat işim çıktı fena halde tırsıyorum:18::18:

yapamam huh hazırı varken ne uğraşcam
insanın emegiyle yaptıgı şey hazıra benzermi kı zdün rulo pats yaptım eşim hanım ellrine saglık çok güzel yapmışsın dediya dünyalar benim oldu bir şeyi yamak için emek lazım yavrim sen ban agel beni segitiyim sevinç karısı beni egitsin sende bul birini egit olsun bitsin bu iş
benim nohutlar varya nohut değil artık
çok pişmişler ama yinede yaptım

en azından bak senin nohutla iyi çıkmış ben 2 saat kaynattım bananesin dedi yawboş yemeyide severim nohutu ben

selamlar kızlarrrr
pişt diyip kacıcammm
hastayımm çok
başaktan bulaştııı
maymuş karııı hasta etti beniiiiiiiiii:2::2::2::2:
her fırsatta da söölüyon şunu iyiki benden bulaştı yani
bulaşan benden bulaşsın kuzum miss gibi hatunum ben
hem bak kankalar birlikte hasta olurlar:13:
sen hasta olunca psikolojik olarak kendimi zorlayıp tekrar hasta ettim iyileşemedim
seni yalnız bırakmamak için:2:gel accık sarılıyım sana
bu arada başakçımm yıldızlarımı sararrtmışşşşşşşş
hergün uğruyomm ben oysaaaa

neyse artık karartsada umrumda değilllllll bakmıyomm yıldızlara bennn

sarartırım tabii hiç ilgilenmiyosun burayla anca bi görünüp kaçıyosun burda benim kocamın tişörtünde bi leke var hayla çıkmadı seni niye temzlik annesi yaptık bu işe yara diye

bak sevince hergün çatır çatır menü veriyo karı ama benim torpilli kankam bi işe yaramıyo

slm kızlar ben hasta oldum bu sabah...dünden beri bi başağrısıdır geçmiodu zaten gece bile uykumdan uyandırdı perşembe gününe randevu aldım dr gel demişti rahme bakcakmış....sizler napıosunuz?

her yemeği yaparım beceririm ama hamur işi ve tatlıyı malesef..imkanım olmuyoki kaynoş yapıyo öle şeleri yemekleride o yapıyo..bende o yokken yapıyom öble işte.. yoksa tabiki kendi yaptığın gibi olmaz..

ben geldim karılar ewim mis gibim olduuuuuuuu
işi çoktan bitirdim bide komşumla çarşı pazar gezdimmmm

Seinç sonuçlarımı aldım benim otlar acayip işe yaramış galiba canım 12lerde olan fsh 2,7 ye düşmüş. Yarın sabah bursaya gidiyorum dr.a
oleyyyy herşey çok güzel olacak
dimi yaa biz çoktan görmüşüz o işide kalmışız bırakalımda isteyenler çarpışsında bebik yapsın

maaşallahhhhhhhhhhhhhhhh hızlı karıııı güle güle kirlettt

teşekkürler tatlım senin kırmızılar gelmiş hayırlısı dok git bakalım ne dicek

günaydın kızlarr

sevınc kız bıtıremeınmı yardıma gelek mı
çok tan bitti annem saol
şimdi sövmüyomu yanikarısının çarpışma hızına yetişemiyo

kesin zaten anladım senden geldiğini
ewet benimkiler karo at hortumu yıka
farkındaysan bugün 5. günüm geçen cumadan beri iş yapıyom yalap şap sensin ağır vasıta karısı
hemen ağlama ağlak karı

seivnç hiç zorlarmı kadınccağızı yürekli kadındır sevinç

hiç kıyamam misafir odası bitti hemen kahvaltı hazırdı yaptık üstüne türk kahvesi içtik beraber yaptık işi iş bitince klimamızı açtık nescafelerimizi aldık ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…