hadiskooo hg iyiyim bn sen nasılsın..
şu benim nohutlara kimse niye bişey yazmadı
kız yogurdumda bitti markete kim gidicekyoğurdunun meşhur olduğunu bilmiyodum ama benim kaynoşun yoğurdu meşhur istersen ondan yolliyim
vallahi ben olsam yemem ben hamile kalınca neler yemedim sana saysam dur aklımdakileri sayayımevet canım duymuştum rahmi açıyormuş doğum zamanı bol yemek gerekiyor oyüzden ama şimdilik bi kaç tane hurmanın bi zararı olmaz sanırım aksine çok faydalı
görmemmi güzel olmuş bebem adferim hakkettin bu hediyeyi bak kkıymetin bil kimse düşünmedi ben düşündümBengisu cnmm faceye ekledigim tabloma bakarmisin
Senin gozunden nasil gozukuyo gulum ilk tuval yapisim hatta ilk resmim serbest calistim ama icin de bi anlam gizledim bakalim anlicakmisiniz
canımnohutun çeşitine göre degişiyo malesef kimi notut yarım saatte pişiyo mesela dün bende ısladım çorbaya koyucam diye 2 saate pişmadı oruç agzım anlamadım kısık atette pişti zattenntim ama yok eşimde gairp brişey yemedi pişmiştide istedigim şekilde olmamıştı sen ksık ateşte 1 saat pişir bak olmuşmu oamdı gene koy yarın saat bu arad 2 saat pişiriyorum ben ilik gibioluyo küçük gözde nohutun benim nohut gibi hayinse bekle durkızlarr düdüklüye nohut koydum akşamdan ısladım..kaynadıktan sonra altını kısıncamya nekadar kalsın ocakta pişmesi için ben pek düdüklü işinden anlamıyorumda
canımseni kıskandım galiba düm salataya çok limon koymuşum ondan oldu galiba:44::44::44:ivetttttt anacım paşa biricik bide sen ilgi gösterionnn zatiii ist a gideyim paşamlada görüüşçemm sevinçle yapamadığımız görüşmeyi ist da olan varsaaa buluşuruz orta biyerde gelenler parnak kaldırsınnn sevinç sen otur oturdun yerdeee
kızzz bendenmi geçti sana send ekesin bişiler varr lahhaım hayra yor bu sefer nolurrrr
tarifi bana etiketleyerek göndersene paşam faceden
inşallahhhh kurban olduğum rabbimm bu sefer oldurcakk inşallah
ben çöp adam anca çizerim
kız yogurdumda bitti markete kim gidicek
vallahi ben olsam yemem ben hamile kalınca neler yemedim sana saysam dur aklımdakileri sayayım
maydonoz
nane
yemeklik sogan
yeşil sogan
tere
daha bir sürü ott
kereviz
aklımda yok ya tüh şimdilik bunlar
görmemmi güzel olmuş bebem adferim hakkettin bu hediyeyi bak kkıymetin bil kimse düşünmedi ben düşündüm
canımnohutun çeşitine göre degişiyo malesef kimi notut yarım saatte pişiyo mesela dün bende ısladım çorbaya koyucam diye 2 saate pişmadı oruç agzım anlamadım kısık atette pişti zattenntim ama yok eşimde gairp brişey yemedi pişmiştide istedigim şekilde olmamıştı sen ksık ateşte 1 saat pişir bak olmuşmu oamdı gene koy yarın saat bu arad 2 saat pişiriyorum ben ilik gibioluyo küçük gözde nohutun benim nohut gibi hayinse bekle duriçine varsa karp,bonat koy bir daha geceden çabuk pişer hem nohutun suyunada hamur mayalanıyo bilen varmı
canımseni kıskandım galiba düm salataya çok limon koymuşum ondan oldu galiba:44::44::44:
çatlak seniburda havalar sogudu yagmur sepeliyo hiç sevmiyorum ne yagmuru ne karı
yaa akşama ne yemek yapsam bilemedim yaa evde sebze olarak patlıcan patates vs. var kuru kıymada çıkardım acabaa fırında kıymalı göveç gibim bişiimi yapsamkii :26::26ff gidemde yapem bari yanınada mercimek çorbası yada mantımı yapemki dünden az bi bulgur pilavı var acabaa ev eriştesi vardı onu haşlayıp tereyağıyla biraz çevirsem üstünede peynir vs. nasıl olar acabaa :26::26: salata turşu vs tabi bide :26::26:
selamlar kızlarrrr
pişt diyip kacıcammm
hastayımm çok
başaktan bulaştııı
maymuş karııı hasta etti beniiiiiiiiii:2::2::2::2:
kızlar paşaaaaaa biricik nirdesinizzz
kız kemal payaı hazırmı yapıcen kendimi yapıcen çabuk sülebengisuuu sakin olya mutfağa bi girde yaparsın bişeler :)
dün benimki nohut yapabilirmisin dedi bende olur dedim saolsun ne pişircem derdinden kurtardı beni..
nohut yaparım bide bulgur pilavı cacıkta var..kemalpaşa tatlısı istemişti gecengün onuda yaparım tamamdır
geçmiş olsun bebemselamlar kızlarrrr
pişt diyip kacıcammm
hastayımm çok
başaktan bulaştııı
maymuş karııı hasta etti beniiiiiiiiii:2::2::2::2:
kızlar paşaaaaaa biricik nirdesinizzz
hazır yapcam tabi : D ben hamur işi ve tatlı gibi işlerde pek beceriksizimdir
Burdyim cnm aarkdaima vgidiyorm yolda yuruyo suan
kız kemal payaı hazırmı yapıcen kendimi yapıcen çabuk süle
geçmiş olsun bebem
canım 7 takıma gitmem lazımdı kusura bakma nede kalmıştık kızlar sahur bir daha yapayım diyorum karnım acıktı ya iftar olsada yemek yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?