rabbim yardımcın olsun işşallah ekimdede ben gidicem hamile klamdan kan israr ultroson baktırıyım diyorum simir vericem işşşallah birşey çıkmaz sen tedaviye giricen galibaslm kızlar ben hasta oldum bu sabah...dünden beri bi başağrısıdır geçmiodu zaten gece bile uykumdan uyandırdıperşembe gününe randevu aldım dr gel demişti rahme bakcakmış....sizler napıosunuz?
kız kaynoşun nerde bu akşam artık çatışmaya gireresin hemi yanlış anlamazsanbrişey sorucam kaynoş varken evde zor olmuyomu çarpışmakher yemeği yaparım beceririm ama hamur işi ve tatlıyı malesef..imkanım olmuyoki kaynoş yapıyo öle şeleri yemekleride o yapıyo..bende o yokken yapıyom öble işte.. yoksa tabiki kendi yaptığın gibi olmaz..
uyuz karı bi zburda meraktan ölelim kadım çarşı pazar gitmiş hanımın karnını doyurdunmu çabuk süleben geldim karılar ewim mis gibim olduuuuuuuu
işi çoktan bitirdim bide komşumla çarşı pazar gezdimmmm
gülecegim yoktu yarammı var gocunuyon len sana demedim ben o lafıçok tan bitti annem saol
kesin zaten anladım senden geldiğini
ewet benimkiler karo at hortumu yıka
farkındaysan bugün 5. günüm geçen cumadan beri iş yapıyom yalap şap sensin ağır vasıta karısı
hiç kıyamam misafir odası bitti hemen kahvaltı hazırdı yaptık üstüne türk kahvesi içtik beraber yaptık işi iş bitince klimamızı açtık nescafelerimizi aldık ohhh
stresten olabilir hayatımmmmmya benim önce kafamda sivilceler çıktı dünde kollarımda ve yüzümde :S adet günüm yaklaşınca sivilcem oluyo ama kollarımdaki ve başımdaki ne onu çözemedim stresten olabilir diyo eşim..biran önce kırmızıları görseydim..göğüslerimin ağrısından ölüyorum patlıyolar sanki..
hala ağlıyo karı yamerak etme sevinç veriri bişiler kadına ekmek arası
vicdansız sevinç insan bi tas yemek ısıtır da verir
Hoşgeldin gülle güle kirlet evini darısı başıma
hemde ne ağlak oldum
her zamankinden dah çok sevin beni
evet:78:
o sıcak havalarda karşılıklı açtım camları ese ese iş yaptım
sonrada bööle oldu:2:
cnm sanırım iki canlı olmaktanda kaynaklanıyor çabuk iyileşememek dimi:26::26::26:
ağır geçiriyorum ilk defa
rabbim yardımcın olsun işşallah ekimdede ben gidicem hamile klamdan kan israr ultroson baktırıyım diyorum simir vericem işşşallah birşey çıkmaz sen tedaviye giricen galiba
kız kaynoşun nerde bu akşam artık çatışmaya gireresin hemi yanlış anlamazsanbrişey sorucam kaynoş varken evde zor olmuyomu çarpışmak
uyuz karı bi zburda meraktan ölelim kadım çarşı pazar gitmiş hanımın karnını doyurdunmu çabuk süle
gülecegim yoktu yarammı var gocunuyon len sana demedim ben o lafıhem sen beni bile 5 katlarsın anladık kaç para verdin kadına süle çabuk
slm kızlar ben hasta oldum bu sabah...dünden beri bi başağrısıdır geçmiodu zaten gece bile uykumdan uyandırdıperşembe gününe randevu aldım dr gel demişti rahme bakcakmış....sizler napıosunuz?
kızlar selam..
ben şimdi idrar testi yaptım ama negatf çıktı ama 8 gündür hastada olmadım şimdi ne yapayım ben kan testide yaptırayım mı geçen gün hafif pembemsi kan geldi karnımda şiş ara sıra kasıklarımda batmalar oluyo o kadar sizce ne yapayım ben şimdi??
ben geldim karılar ewim mis gibim olduuuuuuuu
işi çoktan bitirdim bide komşumla çarşı pazar gezdimmmm
10 gün olmasını bekle gelmese kan testi yaptır..kızlar selam..
ben şimdi idrar testi yaptım ama negatf çıktı ama 8 gündür hastada olmadım şimdi ne yapayım ben kan testide yaptırayım mı geçen gün hafif pembemsi kan geldi karnımda şiş ara sıra kasıklarımda batmalar oluyo o kadar sizce ne yapayım ben şimdi??
agır vasıta karımıkız ben sana kaç kere dicem karı demee hanım efendi de diye terbiyesiz hanım efendi seni bayanmı demeliyim acebe bak ban ben ne ka güzel konuşuyom böle ol canımı ye
hem kilomu yüüzme vurma taammı ben senin gibi 0 beden degilim çocuklarım için ugraşıyorum taammı
yiyosa benim gibi olda görem seni
stresten olabilir hayatimm
rkız kaynoşun nerde bu akşam artık çatışmaya gireresin hemi yanlış anlamazsanbrişey sorucam kaynoş varken evde zor olmuyomu çarpışmak
stresten olabilir hayatımmmmm
hem sabak kahvaltı yaptık kaaveleri içtik öğlende yemek yedirip yolladım
parasınıda fazla verdim yerleri sildim toz aldım bezleri yıkayıp yıkayıp verdim duvar silerken
iftiracı karılarsınız
hoşbılduk teşekkür ederim hayatım.
:
hiç kıyamam misafir odası bitti hemen kahvaltı hazırdı yaptık üstüne türk kahvesi içtik beraber yaptık işi iş bitince klimamızı açtık nescafelerimizi aldık ohhh
ewet maymuş o karı maymuşselamlar kızlarrrr
pişt diyip kacıcammm
hastayımm çok
başaktan bulaştııı
maymuş karııı hasta etti beniiiiiiiiii:2::2::2::2:
aferin sana hakkını fazlasıyla vermişin
aferin aferinnnnnnnn
bağışıklık sistemi zayıflıyor o yüzden adam akıllı beslendiğinde yok sıçan kadar doğurursun yarın
yok kuzum ya düşük oldu ya geçende sadece adetin 2 yada 3. günü gel rahme bakalım dedi....korunun dedi...ekimden sonra başlıcaz çalışmalara.....tedavi falan başlayalım demiolar...gidim korunmasak olurmu die sorcam zaten.....ben çok istiyom artık yaaaa((
valla hiç anlamam bidahakine tenmzliğe ben gelcem sana
bu ne be klima karşısında kaave içerek para kazanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?