hadi hayırlı olsun inşallah çok bekletmeden çalışmalrın sonucunu alırsın
ahh canım yaaa ne kadar iyi kalplisin
bu karılar gribim diye nerdeyse dışlıycaklardı beni topike sokmıycaklardı
evde netin varmı artk
sen olmazsan nerden çıkarırım sinirimi
bi kere içince tamamdır sandım
tadı kötü o yüzden pekmezi fazla koydum
insanlar da bi acayip bu da kesin ondan söylemedi.. daha önce konusmustuk ben istiyorum falan diye o zaman istedigini bile söylememişti..
psikoyum walla ablaa.. insallah yaa.. bu arada salaklıgım kadın doguma randevu aldım ala ala 30 agustosa almısım. tatilmiş o gün doktorla... vermeyince mabud neylesin mahmut
başak karısı seray niye bat listesinde yok üstelik bilgilerini düzeltmemişsin mood diye bir karı yok artık ama kırmızı kalpleriyle listedebeydağlı bayram iznindeydi hemen sarartmışsın ayıp beee valla haaa
canımeltimde senin gibi olmuştu ama hamile çıktı kan testi yaptırdı eltim 3 bebegi düşünüyomuş kızlar gene benle hamile kalıyoumuş beni sinir etmek için bakında görün
boşver canım sen onu gerçek arkadaş olsaydı daha öğrendiği gün seninle paylaşırdı mutluluğunu
4 ay sonra söylemesede olurdu
bizim burdaki hamileleri doğuranları görsen bide..: ) artık takmıyorum allah biliyo ne zaman ne verceni..
içmeye devam et sen onu
Allah seni emii kız seni başak karısı niye listeye eklememiş annem
başak psikomu listeye eklesene
evet canım bi de akşama caya geleceklermiş. yarın gelin dedim:) zaten en son geldiginde kızı bizim tvnin camını pasta kremasına buladı. annesi bi kez bile "yapma" demedi :)
başak karısı seray niye bat listesinde yok üstelik bilgilerini düzeltmemişsin mood diye bir karı yok artık ama kırmızı kalpleriyle listedebeydağlı bayram iznindeydi hemen sarartmışsın ayıp beee valla haaa
döverim ben o karılarıııııevet cnm artık evde netim var ama kendimi hiç ii hissetmiom...bişi yapasım gelmio....buraya geliom arada bi konuşamıom bakıom mal mal....şuandada başım ağrıo ....arkadaşım gelcek bende kalcak...kocişim 2 gün yok...izmite gitti...ordan nevsehir niğde yapcak....bende yoğunum...bide adet olunca üstüne sinir küpü oldum...sancımda var bayağ...düşükten sonra yeni oldum...
bilmem sevinccim eklesin beni de. başaaaaaak beni de ekle.. benim batım daa 24ü bu kez..
pardon 8 gün geçti:)
ben temizlik anneliğinden istifra ediyorummmher fırsatta da söölüyon şunu iyiki benden bulaştı yani
bulaşan benden bulaşsın kuzum miss gibi hatunum ben
hem bak kankalar birlikte hasta olurlar:13:
sen hasta olunca psikolojik olarak kendimi zorlayıp tekrar hasta ettim iyileşemedim
seni yalnız bırakmamak için:2:gel accık sarılıyım sana
sarartırım tabii hiç ilgilenmiyosun burayla anca bi görünüp kaçıyosun burda benim kocamın tişörtünde bi leke var hayla çıkmadı seni niye temzlik annesi yaptık bu işe yara diye
bak sevince hergün çatır çatır menü veriyo karı ama benim torpilli kankam bi işe yaramıyo
ekimde 3 arkadaşım bebek düşünüyo beni bekliyolaraslında tüm türkiye bekliyo hamil ekalmamı dogurmamı hoş eşim geçen diyorum çok kişi bzim bebegi bekliyor geçen eltim diyor benim kızım ilk göz agrısı diyor ilk torun benden dedim ilk bendendi öldü yama yok filan öldügüne göreye getirdi sonra sinir oldum sonra aglamamı duyunca eşim anlattım eşimde dediki annem eltimin kızı için derki dedi kızım ilk göz agrım oglumda ilk gözagrım çok seviyorum bizimkinede derki dedi oh sen 12 senedir nerelerdeydin geç geldin deyip bunu tadı hepsinden başka deyip sarılıp aglar dedi bakta gör dedi bizimki kaç sene sonra olunca daha kıymetli olur dedi görücez benim yavrum saglıklısından gelsinde varsın eltim eşimin ailesi birşey getirmesin benle eşimden bir parça rabbim bu mubarek günde duyda sesimi paşa kulunla arkadaşlarının boynunu bükük bırakma
Allah seni emii kız seni başak karısı niye listeye eklememiş annem
başak psikomu listeye eklesene
bayram izninde olana tolerans mı gösteriyos
off kadın şu şifremmi sana veriyimde değişiklikleri sen yap yoksa arada kalıyom
o desttek olmasa zaten ben biterimutanmadan diyor kaynanam diyor 3 bebegi yap dedi diyor sözde bana birşey demedi ama sen derdine yan gibi yok kaynanam şunu aldı hediye yok kaynım bunu hediye aldı ne canım acıyo birde getiriyo gözüme sokar gibi gösteriyo bu kadarda kardeşim saygısızlık olmaz ya görgüzsüz ne olucek
evet canım bi de akşama caya geleceklermiş. yarın gelin dedim:) zaten en son geldiginde kızı bizim tvnin camını pasta kremasına buladı. annesi bi kez bile "yapma" demedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?