Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak karısı seray niye bat listesinde yok üstelik bilgilerini düzeltmemişsin mood diye bir karı yok artık ama kırmızı kalpleriyle listede beydağlı bayram iznindeydi hemen sarartmışsın ayıp beee valla haaa

hadi hayırlı olsun inşallah çok bekletmeden çalışmalrın sonucunu alırsın

amin canım inşallahhh...ekimi beklemek bile istemiom ama bakalımmm ...

ahh canım yaaa ne kadar iyi kalplisin

bu karılar gribim diye nerdeyse dışlıycaklardı beni topike sokmıycaklardı

evde netin varmı artk

döverim ben o karılarııııı evet cnm artık evde netim var ama kendimi hiç ii hissetmiom...bişi yapasım gelmio....buraya geliom arada bi konuşamıom bakıom mal mal....şuandada başım ağrıo ....arkadaşım gelcek bende kalcak...kocişim 2 gün yok...izmite gitti...ordan nevsehir niğde yapcak....bende yoğunum...bide adet olunca üstüne sinir küpü oldum...sancımda var bayağ...düşükten sonra yeni oldum...

sen olmazsan nerden çıkarırım sinirimi

bi kere içince tamamdır sandım

tadı kötü o yüzden pekmezi fazla koydum
içmeye devam et sen onu

Allah seni emii kız seni başak karısı niye listeye eklememiş annem
başak psikomu listeye eklesene

beni bat listesine koymayın kıs ekimden sonra başlıcaz çalışmalara....1,5 aydır bişi yok bizde zati....(

canımeltimde senin gibi olmuştu ama hamile çıktı kan testi yaptırdı eltim 3 bebegi düşünüyomuş kızlar gene benle hamile kalıyoumuş beni sinir etmek için bakında görün

ya bilmiyorumki ya değilsem diye korkuyoum o kadar istiyorumki vücudumda yanıyo sanki adetlerim çok düzenli sayılmaz 4-5 ay öncede soğan kürü yapmıştım.1-2 ay düzenli oldu adetim şimdi bozuldumu diye düşündüm ama 87 gün geçti idrarda niye çıkmadı diye düşünüyorum şimdide? (

boşver canım sen onu gerçek arkadaş olsaydı daha öğrendiği gün seninle paylaşırdı mutluluğunu
4 ay sonra söylemesede olurdu

evet canım bi de akşama caya geleceklermiş. yarın gelin dedim:) zaten en son geldiginde kızı bizim tvnin camını pasta kremasına buladı. annesi bi kez bile "yapma" demedi :)

bizim burdaki hamileleri doğuranları görsen bide..: ) artık takmıyorum allah biliyo ne zaman ne verceni..

ha şöyleeeeee Rabbim biliyor biz kendimizi yırtsakta boşşşş
bak ben 2. düşüğümde hep yattım yatakta yatarken düşürdüm çocuğu
3. düşüte 5 gün hastanede tıbbi müdahele ile zor düşürdüler düşün artık
Rabbime güveniyoruz o en iyisini bilir

evet canım bi de akşama caya geleceklermiş. yarın gelin dedim:) zaten en son geldiginde kızı bizim tvnin camını pasta kremasına buladı. annesi bi kez bile "yapma" demedi :)

ayyyyyyyy
ben bir gezmeye gittiğim zaman oğlumun peşinde gezerim gözüm hep üstünde olur
üstelik akıllıdır bir yeri karıştırma huyu felanda yok ama yinede dikkat ederim
ama bana gelenler çocuklarının eline verirleri yiyeceği gezdirirler sinir olurum yaaa

bayram izninde olana tolerans mı gösteriyos

off kadın şu şifremmi sana veriyimde değişiklikleri sen yap yoksa arada kalıyom

ayy cnm düşükten sonra zor olur

uzun sürüyomu peki normalden

ben temizlik anneliğinden istifra ediyorummm
yapamam artıkınnn
deterjanlarıda istemiyommm
midemi kabartıyorrrr
zaten hasta ettin beniiii

eşin çok haklı paşamm
geç gelen kıymetli oluyorrrr
beklenen tatlı oluyorr
bizimkinide tee ankaradan arayıp soruyolar şimdiktenn
allah hayırlısını versin hakkımızda

sonuçta eşlerimiz bize destek oluyo gerisi hiç önemli değil..
adet olmama 1 hafta kaldı..bakalım nolcak.
vücudum şu günlerde aşırı sıaktı eşim noluyo dedi .. yumurtlarken mi sıcak oluyoz acaba

bence senin eşinle olan mutluğunu kıskanıyo ve senin canını acıtmak istiyor sende onlara inat eşinle onların yanında mutluğunu göstermekten utanma umursama umursamadığını görürse senlede uğraşmaz kendi kendini yer

boşver sen arayı soğut böyle insanlarla arkadaşlık yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…