:)) tuttum burayı o zaman....
olsun hayat devam edio yeterki can sağlığı versin rabbimm oda olmadımı hiçbişi olmuo çok şükür halimizeee
dumancım hoşgeldin canımmm hoşgeldin dityip kaçıorum öpüldünüz iyi geceelr ben çıkıorumm görüşürüzzzz byebye
bizde sen ituttuk bırakmıoruz ozaman bak sana tio verimmm biraz cadaloz ol yoksa bunlar seni yerlerrr saçını başını yolarlar çok fenalar çokkkkk gözünü korkutmadım dimiiii
ne kadar çok yçene yapmışsınız karılar yaaa gözlerimi pörtletmek istemiyom zaten ağrıyo...
başak hanım benim kırmızılar tam gününde teşrif ettiler gerçi ben niye söylüyosam geldiğini zaten beklenen o....ayrıca benim yıldızları sarartmışsın gordüm
NAZEMİR seninde tatilin bitmiş canım hoşgeldin...
Karilar ben kocisle yuruyuse gidiyom
he zaten listedeki herkeside sen getiridndi
kimseyi bırakmam senide
beydağlı cnm sen dediğinden beri yeşil gözlü kimi görsem yutkunuyom
benim babam zati yeşil gözlü dedem de mavii
belkim çeker onlara
slm kızlarr saracım nasılsınnn canımmm bu karılar yokolmuş yine ben gelince saklanıolarmı nedir cöö yapın haydinnn
burayı seller götürüyo yaaaaaa geceden beri yagmur varr...
ben yarın doktora gidicem adet oldugum için kontrol.. sence sabah erkenden gitmem gerek mi? randevu alamadım da artık sıra beklemek istemiyom sabhtan ögleden snra olmaz mı ki
kızlar gittim çok üzgünüm sonuç 0.39 çıktı yani negatif çok ama çok üzgünüm..(( eşimde merakla kaç kere telefon açtı utana sıkıla söyledim artık kırmızıları beklicem yapcak bişeyim yok
ne yapayım tatlımmm aglayımmı alıstım bı bakıyom kırmzı kartı yemısım doktora gıdoyom sorun yok yok yokk ee noıye gelmıyo sıpa ozman bekleyecezzzz
ya sana ne soracam ben bugun bı haber aldımm aslında benle ılgılı degıl kız bsakkk bızım burda bomba bulunmuss bunu kayınbaba aradı arkasındna elım ayagım tıtredı kolumu kaldıramadım cok kotu oldum sevınce yada uzulıunce korkunca bole oluyo panık atakdamı boel bısey :44::44::44::44::44::44:
hoş geldin yavrim sende bize katıl gel
canım ellerinde titreme agız kurulugu kalpte çarpıntı bayılıcak gibi olma dah aneler panik atak belirtileir diye gir bak neler tyazıyo bende hepsi mevcud
alttaki kız korkunç ama çok güzelllll
gecen ruyamda h-test yaptık kan degerım 50 dı dusuk yapıyomusum ne demekse :26::26::26::26:
siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum...belki iyi gelir burası...
nazomm nasılsın şekerimmm sesin soluğun çıkmıo kızzz
bizde sen ituttuk bırakmıoruz ozaman bak sana tio verimmm biraz cadaloz ol yoksa bunlar seni yerlerrr saçını başını yolarlar çok fenalar çokkkkk gözünü korkutmadım dimiiii
hayırlısı canım yaa
nazo nıye konusmyom
pasa karısı sustu yaptıgı rulo pasyayı yıyo zaar
hoşbuldum gülegüleeeee kızzz nereye yaaa ... benimde uykum var çıkıcam zati öyle bi okuyodum naptınız ben yokken diye.... hadi bende öptüm siiz kızlar görüşürüz...byeeeeeeeeeeee byeeeeeeee
iyi akşamlar hanımlaar nasılsınız bakalıım
senin yaşadıkların norlmal bebem üzlüme bende oluyo ama nedense burdakiler hamile kalsın kıskanmıyomsiz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum...belki iyi gelir burası...
kız varya benim nohut güzeli adı neydi çapla başlıyodu anam oda ne rumu zbulmuş dilinde dönmüyo hekesin öle olmuşturr ortalarda görünüomuu yoook demekki sponsor arıooooo şimdidenn :) tırsıngen olmuştur o şimdi canım yaaa kıyaamam sevincim slm at bana barışalım hadi anacımm karış çarpışmaktan yolu bulamıokiii geçen bende baya çarpıştım çok komiktik ama gülme krizine girdimmm eşim ertesi günnn sarılıo öpüo dedm sen adam ol ben hep böle giyinirimmm sevindirik oldu zavallım benimm
okimki panik atak die birimi var daha dakka bir gol bir hemen satıon sende yaaa
cezerye diyip geçmicennnnn ama sevinci seviozzz o bizi sevmioooo :18::18::18::18:
çok aydınlatmışsın hatunu sagolkızzzz buraya gelmeyeni dövüoruzz bizzz bence dönüşün yok geçmiş olsun sana tühtüh zavallım benimmm bu gününü arıcan sölimmm çok özlicez bu halini biz bize tkaılanı kendimiz gibi yapıozz ama
bak şimdi
malzemeler
biraz çatlakkkkk
bir tutam çeneli
azcık tebessüm
hayli duygusall
birazda dedikoducu
şaka anlayışı esprü anlayışı benle paşadan fazla yapabilen yyok sanırımmm öğretiriz no problem
hamaratlık oda sevinçle kirazeroşta varrr
tembellikkk başaktan öğrenirsin
alınganlık benden odaaa
sevgiii kelebeğiii bengisu belinaysu dan alabilrisin
ha unutmadan1 adette tilotttt onu biz beceremiosss başak hamiş haliylede giyomuş tiyoları o virsin
çarpışma yeteneği oda ne deme gülerizz hep birlikte katıla katılaaa oda sevinççç 5 dk daa yapıp saniyede abdestlenioo
yani anlıcan hep yetenek hep yetenk
bunları aşarsan öğrenirsen bizdensin demektir tekrar geçmiş olsun sıonra kıvamına gelion çatlak karılaraa katılmış olcannnnaramıza hoşgeldinn
hayırdır inşallah vardır bi hayıırr hayra yor hayır olsun canımmmm ama senden çok ümitliyim hadiş demişti dersinnn okişmi
eşim aradı yoldaymış geliyomuş taammıhayırlısı canım yaa
nazo nıye konusmyom
pasa karısı sustu yaptıgı rulo pasyayı yıyo zaar
hoşbuldum canım tatil bitti aranıza geri döndüm
acaba yürüyüşe diye çarpışmayamı gidiyon
benim en küçük kız kardeşim daha küçüktü köyde düğün vardı kameraman sürekli kardeşimi çekiyor karısı hamileymişte çocuğuda kardeşimin gözleri gibi masmavi olsun diye bakıyormuş
bende dizimi izledim geldim 80 leri
canım sen bartındamıydın sel uyarısı yapmışlardı oaralar için inşallah sel falan olmasın
diyecek bişey bulamıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
eşimde geçen gün dedi burdada bulmuşlar sakın kalabalık yerlere ve avm ye gitmeyin dedi
bendede varmı bilmiyorum ama bendede nefes darlığı var sinirlenince çoğalıyor ve çarpıntı oluyor
kalbim duracak gibi oluyor ama bişeyde çıkmıyor doktorada gittim okadar psikolojik dediler
bende artık gitmiyorum doktora falan alıştım kendi kendimi telkin ediyorum
RABBİM sana şifa versin çok zor bişey
az önce ovulasyon mikroskobu siparişi verdim hadi hayırlısı bakalım....
senin yaşadıkların norlmal bebem üzlüme bende oluyo ama nedense burdakiler hamile kalsın kıskanmıyomonlardan çok ben seviniyorum sevinçten agladıgım bile oluyor
kız varya benim nohut güzeli adı neydi çapla başlıyodu anam oda ne rumu zbulmuş dilinde dönmüyo heondada varya panik atakta ondan diidim
çok aydınlatmışsın hatunu sagol
eşim aradı yoldaymış geliyomuş taammıbu arad üzümlü kurabiye yapmıştım okadda güzel olmuş sen karıncalar tapıırm içine gir istila et kurabiyeleri amanın kokadar eziyetim gitti birde hay hay taşımalarını görseni zgülerdini zokadar kurabiye çöpe gidicek aaartık nasıl girdilerki kapalı kutudan ya:44::44::44:
canıms en ben nöbet geçridigimde görsen korkarsın benden esrar içmişler gibi oluyourm zor zapdediyo eşim çenem dileşrime vuruyo sonra vucuduma elektiirk vermiş gibi oluyo sinirlerim boşalıyo eşimle geçen yataga girdik yatıcez birden bire ne oldugunu anlamadık üşüyom dedim hayde sen titreme başladımı sana eşim tutuyo vucudumu sarıldı paş asallama desede canım vallahi kendi yapıyo dedim sonra beni baktı durduramadı aldı balkona götürdü elelrimi mermere koudu elektirik vermiş gini titremeye başladım sonra eşim hadi sakım ol dedi iki laı bi raraya getiremiyorumki olmuyo dedim sarıldı sımsıkı ban bak ben yanındayım desede yok dedim sen beni bırak git olmaz dedi beni bana bırak dedim o gitti sonra elelrinle mermeri sıkıyourm bu arada dişlerim çeneme vuruyor agzıma tahta kaşık aldım dilimi sısırırm diye korktum sonra durmadı allahım aklım asoda geldi dedim bu senin ilacın bunu içicek geçicek dedim sodayı agzım agötüremedimki eşime dedim eşim soktu sodayı agzıma titremeden yutamıyorumki son anda dedi böyle olmucek hastaneye gidiyoruz gittik diyazem vurdular bana biraz yatırdılar eve gönderdiler sinirsıkışması olmuş ailevi mesle ve ömüürö aklım agelmişti eşim ne korkmuştu igneyi yedim ama 1 hafta salak gibi gezdimanlıcagın yaşadıklatım çok agır gelmiş bedenime taşıyamadım malesef vucutta tepki verdi doktorlar zaten beni görünce hemen anladılar muayee bil etmediler ailden sışarı çıktık köşeyi dödükmü sana bende bir kahkaha varmış millet ban bakıp gülüyo sonra zaman geçti geçmedi hayde aglamaya başladım eşim dedi demin gülüyodum şimdi nen aglıyosun inan hastannein bahçesinde epey oturduk rabbim benim gibi kimseyi yapmasın düşmanımı bile dilemem çok zor bu hastalıgı çeken bilir
az önce ovulasyon mikroskobu siparişi verdim hadi hayırlısı bakalım....
senin yaşadıkların norlmal bebem üzlüme bende oluyo ama nedense burdakiler hamile kalsın kıskanmıyomonlardan çok ben seviniyorum sevinçten agladıgım bile oluyor
kız varya benim nohut güzeli adı neydi çapla başlıyodu anam oda ne rumu zbulmuş dilinde dönmüyo heondada varya panik atakta ondan diidim
çok aydınlatmışsın hatunu sagol
eşim aradı yoldaymış geliyomuş taammıbu arad üzümlü kurabiye yapmıştım okadda güzel olmuş sen karıncalar tapıırm içine gir istila et kurabiyeleri amanın kokadar eziyetim gitti birde hay hay taşımalarını görseni zgülerdini zokadar kurabiye çöpe gidicek aaartık nasıl girdilerki kapalı kutudan ya:44::44::44:
canıms en ben nöbet geçridigimde görsen korkarsın benden esrar içmişler gibi oluyourm zor zapdediyo eşim çenem dileşrime vuruyo sonra vucuduma elektiirk vermiş gibi oluyo sinirlerim boşalıyo eşimle geçen yataga girdik yatıcez birden bire ne oldugunu anlamadık üşüyom dedim hayde sen titreme başladımı sana eşim tutuyo vucudumu sarıldı paş asallama desede canım vallahi kendi yapıyo dedim sonra beni baktı durduramadı aldı balkona götürdü elelrimi mermere koudu elektirik vermiş gini titremeye başladım sonra eşim hadi sakım ol dedi iki laı bi raraya getiremiyorumki olmuyo dedim sarıldı sımsıkı ban bak ben yanındayım desede yok dedim sen beni bırak git olmaz dedi beni bana bırak dedim o gitti sonra elelrinle mermeri sıkıyourm bu arada dişlerim çeneme vuruyor agzıma tahta kaşık aldım dilimi sısırırm diye korktum sonra durmadı allahım aklım asoda geldi dedim bu senin ilacın bunu içicek geçicek dedim sodayı agzım agötüremedimki eşime dedim eşim soktu sodayı agzıma titremeden yutamıyorumki son anda dedi böyle olmucek hastaneye gidiyoruz gittik diyazem vurdular bana biraz yatırdılar eve gönderdiler sinirsıkışması olmuş ailevi mesle ve ömüürö aklım agelmişti eşim ne korkmuştu igneyi yedim ama 1 hafta salak gibi gezdimanlıcagın yaşadıklatım çok agır gelmiş bedenime taşıyamadım malesef vucutta tepki verdi doktorlar zaten beni görünce hemen anladılar muayee bil etmediler ailden sışarı çıktık köşeyi dödükmü sana bende bir kahkaha varmış millet ban bakıp gülüyo sonra zaman geçti geçmedi hayde aglamaya başladım eşim dedi demin gülüyodum şimdi nen aglıyosun inan hastannein bahçesinde epey oturduk rabbim benim gibi kimseyi yapmasın düşmanımı bile dilemem çok zor bu hastalıgı çeken bilir
hoşbuldum canım tatil bitti aranıza geri döndüm
acaba yürüyüşe diye çarpışmayamı gidiyon
benim en küçük kız kardeşim daha küçüktü köyde düğün vardı kameraman sürekli kardeşimi çekiyor karısı hamileymişte çocuğuda kardeşimin gözleri gibi masmavi olsun diye bakıyormuş
bende dizimi izledim geldim 80 leri
canım sen bartındamıydın sel uyarısı yapmışlardı oaralar için inşallah sel falan olmasın
diyecek bişey bulamıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
eşimde geçen gün dedi burdada bulmuşlar sakın kalabalık yerlere ve avm ye gitmeyin dedi
bendede varmı bilmiyorum ama bendede nefes darlığı var sinirlenince çoğalıyor ve çarpıntı oluyor
kalbim duracak gibi oluyor ama bişeyde çıkmıyor doktorada gittim okadar psikolojik dediler
bende artık gitmiyorum doktora falan alıştım kendi kendimi telkin ediyorum
RABBİM sana şifa versin çok zor bişey
merhabaaa herkeseeeeeee :)
evet canım bartındayım sel olmadı ama biraz daha yagsa olcakk.. sanki biri pemcerere kovayla su döküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?