Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dumancım hoşgeldin canımmm hoşgeldin dityip kaçıorum öpüldünüz iyi geceelr ben çıkıorumm görüşürüzzzz byebye

dumancım hoşgeldin canımmm hoşgeldin dityip kaçıorum öpüldünüz iyi geceelr ben çıkıorumm görüşürüzzzz byebye

hoşbuldum gülegüleeeee kızzz nereye yaaa ... benimde uykum var çıkıcam zati öyle bi okuyodum naptınız ben yokken diye.... hadi bende öptüm siiz kızlar görüşürüz...byeeeeeeeeeeee byeeeeeeee

bizde sen ituttuk bırakmıoruz ozaman bak sana tio verimmm biraz cadaloz ol yoksa bunlar seni yerlerrr saçını başını yolarlar çok fenalar çokkkkk gözünü korkutmadım dimiiii

aslında ben de baya cadalozumdur... nişanımda bile en yakın komşuladım bizim kız bu oğlanı döver demişlerdi :))

sevic geleydınde ecık sohbet edeydık

bende cıkıyorum kızlarrr opuldunuz

kız bengısu sen neden gecerı burdasın hamıssın erken yatsana tatlımmm

hoşbuldum canım tatil bitti aranıza geri döndüm

Karilar ben kocisle yuruyuse gidiyom

acaba yürüyüşe diye çarpışmayamı gidiyon

he zaten listedeki herkeside sen getiridndi
kimseyi bırakmam senide
beydağlı cnm sen dediğinden beri yeşil gözlü kimi görsem yutkunuyom

benim babam zati yeşil gözlü dedem de mavii

belkim çeker onlara

benim en küçük kız kardeşim daha küçüktü köyde düğün vardı kameraman sürekli kardeşimi çekiyor karısı hamileymişte çocuğuda kardeşimin gözleri gibi masmavi olsun diye bakıyormuş

slm kızlarr saracım nasılsınnn canımmm bu karılar yokolmuş yine ben gelince saklanıolarmı nedir cöö yapın haydinnn

bende dizimi izledim geldim 80 leri

canım sen bartındamıydın sel uyarısı yapmışlardı oaralar için inşallah sel falan olmasın

diyecek bişey bulamıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

eşimde geçen gün dedi burdada bulmuşlar sakın kalabalık yerlere ve avm ye gitmeyin dedi

hoş geldin yavrim sende bize katıl gel

canım ellerinde titreme agız kurulugu kalpte çarpıntı bayılıcak gibi olma dah aneler panik atak belirtileir diye gir bak neler tyazıyo bende hepsi mevcud

bendede varmı bilmiyorum ama bendede nefes darlığı var sinirlenince çoğalıyor ve çarpıntı oluyor
kalbim duracak gibi oluyor ama bişeyde çıkmıyor doktorada gittim okadar psikolojik dediler
bende artık gitmiyorum doktora falan alıştım kendi kendimi telkin ediyorum
RABBİM sana şifa versin çok zor bişey

gecen ruyamda h-test yaptık kan degerım 50 dı dusuk yapıyomusum ne demekse :26::26::26::26:

rüyaların tersi çıkar derler

siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum... belki iyi gelir burası...

hoşgeldin aramıza ALLAH kurtarsın

nazomm nasılsın şekerimmm sesin soluğun çıkmıo kızzz

geçmişi okuyodum canım

bizde sen ituttuk bırakmıoruz ozaman bak sana tio verimmm biraz cadaloz ol yoksa bunlar seni yerlerrr saçını başını yolarlar çok fenalar çokkkkk gözünü korkutmadım dimiiii

hiç korkutmadın

hayırlısı canım yaa

nazo nıye konusmyom

pasa karısı sustu yaptıgı rulo pasyayı yıyo zaar

canım geçmişe bi bakayım dedim anca bitti

hoşbuldum gülegüleeeee kızzz nereye yaaa ... benimde uykum var çıkıcam zati öyle bi okuyodum naptınız ben yokken diye.... hadi bende öptüm siiz kızlar görüşürüz...byeeeeeeeeeeee byeeeeeeee

iyi akşamlar hanımlaar nasılsınız bakalıım

iyi akşamlar biz iyiyiz sen ne yapıyon bu saatte yatıp uyusana bebeğin doğduğunda gece yarılarına kadar uyumaz

siz aranıza alırsanız ben seve seve katılırım.... zaten moralım bozuk vicdan azabı çekiyorum... belki iyi gelir burası...
senin yaşadıkların norlmal bebem üzlüme bende oluyo ama nedense burdakiler hamile kalsın kıskanmıyomonlardan çok ben seviniyorum sevinçten agladıgım bile oluyor
kız varya benim nohut güzeli adı neydi çapla başlıyodu anam oda ne rumu zbulmuş dilinde dönmüyo heondada varya panik atakta ondan diidim
çok aydınlatmışsın hatunu sagol
hayırlısı canım yaa

nazo nıye konusmyom

pasa karısı sustu yaptıgı rulo pasyayı yıyo zaar
eşim aradı yoldaymış geliyomuş taammı bu arad üzümlü kurabiye yapmıştım okadda güzel olmuş sen karıncalar tapıırm içine gir istila et kurabiyeleri amanın kokadar eziyetim gitti birde hay hay taşımalarını görseni zgülerdini zokadar kurabiye çöpe gidicek aaartık nasıl girdilerki kapalı kutudan ya:44::44::44:

canıms en ben nöbet geçridigimde görsen korkarsın benden esrar içmişler gibi oluyourm zor zapdediyo eşim çenem dileşrime vuruyo sonra vucuduma elektiirk vermiş gibi oluyo sinirlerim boşalıyo eşimle geçen yataga girdik yatıcez birden bire ne oldugunu anlamadık üşüyom dedim hayde sen titreme başladımı sana eşim tutuyo vucudumu sarıldı paş asallama desede canım vallahi kendi yapıyo dedim sonra beni baktı durduramadı aldı balkona götürdü elelrimi mermere koudu elektirik vermiş gini titremeye başladım sonra eşim hadi sakım ol dedi iki laı bi raraya getiremiyorumki olmuyo dedim sarıldı sımsıkı ban bak ben yanındayım desede yok dedim sen beni bırak git olmaz dedi beni bana bırak dedim o gitti sonra elelrinle mermeri sıkıyourm bu arada dişlerim çeneme vuruyor agzıma tahta kaşık aldım dilimi sısırırm diye korktum sonra durmadı allahım aklım asoda geldi dedim bu senin ilacın bunu içicek geçicek dedim sodayı agzım agötüremedimki eşime dedim eşim soktu sodayı agzıma titremeden yutamıyorumki son anda dedi böyle olmucek hastaneye gidiyoruz gittik diyazem vurdular bana biraz yatırdılar eve gönderdiler sinirsıkışması olmuş ailevi mesle ve ömüürö aklım agelmişti eşim ne korkmuştu igneyi yedim ama 1 hafta salak gibi gezdimanlıcagın yaşadıklatım çok agır gelmiş bedenime taşıyamadım malesef vucutta tepki verdi doktorlar zaten beni görünce hemen anladılar muayee bil etmedilerailden sışarı çıktık köşeyi dödükmü sana bende bir kahkaha varmış millet ban bakıp gülüyo sonra zaman geçti geçmedi hayde aglamaya başladım eşim dedi demin gülüyodum şimdi nen aglıyosun inan hastannein bahçesinde epey oturduk rabbim benim gibi kimseyi yapmasın düşmanımı bile dilemem çok zor bu hastalıgı çeken bilir

gecmiş olsun yaa canım.. walla tam konusu bilmiyorum ama kafana bişey takmaaa

az önce ovulasyon mikroskobu siparişi verdim hadi hayırlısı bakalım....

o neki :44:

canım benim çok kötü şeyler yaşamışın vücutta kaldıramıyor inşallah iyileşirsin ben okadar değilim benim sadece nefes alsam kalbim duracak gibi oluyor çok kötü bi durum ama kendimi kaybetmiyorum inşallah tez vakitte sağlığına kavuşursun

Son düzenleme:

evet canım bartındayım sel olmadı ama biraz daha yagsa olcakk.. sanki biri pemcerere kovayla su döküyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…