Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zor oldu eşimin işine yakın olsun diye taşındım ama aklım hep orda... aslında burası daha rahat oraya göre sobayla uğraşmıyorum her yer elimin altında ama dostluklar aynı değil yada ben biraz sıkılganım...
benimde çat kapı gelen 2 arkadaşım vardı onlarda zaten her halimizi bildiğimiz için sıkılmazdım onun dışındakiler haber verirlerdi bende sevmem pek sürekli çat kapı olsun.... anca yıldızım barışacakki çat kapı gelsin

bende evi seviyorum ama komşularımda iyi olsa hatta iyi anlaştığım arkadaşlarım olsa tadından yenmez

ben kocaelindeyim eşim tuzlada çalışıyo ama asla oraya taşınamam
2 saat yol çekiyo benim bitanem ama napalımm ayrılamıyoz buralardann
ciddimisin donanmadayım ben

aaaa ben şehitler mah. yolun üst tarafındayımm
zeynep hangi doktora gidiyon sen ?
elbet tanırım doktorunu belkide karşılaşırızz bi günn

baya yakınmışız cnm ben daha önce fisun vurala gidiyordum ama değiştirdim şimdi istanbulda doktorum sen kime gidiyon burda

vay vay vay geldim tabiiiii:130::130::130::130::130:

sana mı bırakçaktım meydanııııı

köy meydanı gibi boş buldun göynünce dolaşıyon.

SLM HATUNCUKLARIMMMMMMMM!!!1

çok özlüyorum ben sizi.

hepinizeee benden gecikmeli de olsa coşkun sabahlaaaarrrrrrrrr
dilekleri gitsiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

Son düzenleme:
baya yakınmışız cnm ben daha önce fisun vurala gidiyordum ama değiştirdim şimdi istanbulda doktorum sen kime gidiyon burda

ben veysel beye gidiyodum 4 yıl onun hastasıydım memnundum ama çevre baskısı yüzünden değiştirdim doktorumu izmitte akademide gökhan bey vardı
ona gittim bi 5-6 ay kadar memnun kalmadım ama tekrar veysel beye başlıcamm o geçmişimi ve problemlerimi biliyoo
herşeyi başa almak istemiyorummm

bakarsın bigün buluşuruzzzzz

bırakma kanka meydanı bana bırakma yapamıyom ben sensizz
napıyon kızım bu saate kadar neden gelmedinn
bak biz zeyneple aynı yerde yaşıyomuşuzz tesadüfe bakk

sana kayınanamı anlatayımmı başak seni bekliyodum anlatmak içinn

slm hoşgaldin
anladım cnm hakkında hayırlısı olsun aslında benim doktorumu değiştirmem iyi oldu bi yandan fisun hanıma gittiğide rahim filmi çektirmiştim o zaman sağ tüpüm kapalı çıkmıştı şimdi gittiğim doktor sil baştan başladı tedaviye yeniden rahim filmi çektim tüplerim açık çıktı ama yumurtlamam azmış onun için tedaviye başlayam inş.kısmette varsa buluşuruz cnm neden olmasın

aynen bende 2 doktorda onaylıyo çocuğum olmaması için engel yok ama kilo vermeliymişim ikiside aynı şeyi diyoo
ama ben adet olamadığım için yumurtlayamadığımı düşünüyomm

kız 13:30 da kalktım valla uyumşuz kocamla

sen niye beni bekledin anlatmak için anlamadım yaniiiiiiiiiii
başak geçmişi okudunmu annemmm oku mutlaka heee zaten çok birikmemişş
geşmişte önemli bişimi var:44:

bizim burda herkes yakın en uzak kişi 1 saat mesafede ama yazın köye kalmaya çıkıyozz bizdee orda karı koca olduğumuzu bile unutuyoruzz zor geliyo birazz

benimde yarım saat uzaklıkta ama aynı yerde gibi olmuyor arkadaş çalışıyor zaten bazen 5 dk bile uğrardı o bile yeterdi
bizim memlekette kendi evimiz var yalnızız ordada hatta daha bile heyacanlı oluyor çalışmadığı için yorgunda olmuyordu

bende yarım saat erken gelsin eve diye taşındım birde alkolda alınca eve ne kadar çabuk gelirse okadar iyi

zeynep sende mi kocaeli de oturuyon annem.
eroşu yolda görsende görmezlikten gel

hmm sizin durum başkaa ama yalnızlık zor bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…