Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tabiki canım Allah herşeyin hayırlısını versin...ben bebeğimi kaybedince olurmu acaba yada olsada tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye korkuyorum..hayırlısı bakalım..

inşallah yaşamazsın kuzum biz aynı kaderi paylaşıyoruzz aynı haftalarda bebeklerimizi kaybettik aynı şekilde doğurdukkk...
ama allah bizede sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler verecek inşallahh..

inşallah yaşamazsın kuzum biz aynı kaderi paylaşıyoruzz aynı haftalarda bebeklerimizi kaybettik aynı şekilde doğurdukkk...
ama allah bizede sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler verecek inşallahh..

inşallah canım benim dilek kapılarımız açıkdırda Allahım dileklerimizi kabul eder inşallah....

selamlar...nasılsınız bakayım
benim işim başımdan aşkın inşallah işim bitmeden kimse cee demez

demiyolar zaten patladım burda sıkıntıdan yaaa

başak gelerdi eyidiii
kıskandırcaktım onuu

neden kıskandıracan kayınannenlemi ilgili
ben kimse cee demez derken misafirleri kastetdim bugün birisi gelecekti de benimde işim var
akşam eşim rahatsızdı bugün ne varsa çarşaf nevresim söktüm hatta yorganı bile atacam makinaya terden sırıksıklam oldu
bir taraftan iş yaparken bir taraftanda buraya bakıyorum

eveeeeet başak hayatta dayanamaz ben kayınanamı anlatınca
hmmm pardon yanlış anladımm olsun buraya da kimse uğramaz bugün malum pazar
oo işin çok, geçmiş olsun sana kolay gelsin sen işine bak annem bu topikte iş olmaz bu gün

sağol... ben işim yapıyorum arada burayada bakıyorum belki canı sıkılan gelen olur
tabii misafir geliyorum diye ararsa eteklerde tutuşur, neyse ben bi işlerimi halledeyimde geleyim rahat rahat sanada kolay gelsin

kızlar işim bitti geldim
şimdik sizi güldürmek için geçtiğimiz haftanın gezme programımı yazacağım çekinmeden gülünn
1-salı günü ben eltime(amca gelinine)gittim
2-çarş sabahı annemler kahvaltıya geldii
3-çarş akşamı eltim (amca gelini)bana kalmaya geldi
4-perş sabahı bende kalan eltimler eşi işten gelince kahvaltıya kaldı
5-perş akşamı eşimin teyze kızına oturmaya gittik
6-cuma günü be anneme gittim
7-cumt köye gittik,kayınvalideme
8-pazar(bugün)eşimin arkadaşına maç izlemeye gitçezz
9-pazartesi annemler bana akşam yemeğine gelecek balık yapçazz
10-salı eşimin teyzesine köye gitçezz

daha çarş ve sonrası için bi planımız yok ama kesin bişey çıkarr
peki ben size soriim ben niye kira veriyom??:44:

napıyosunuz fıstıklarrr biz kocişle film izliyoz mola verdik bi bakayım dedim bizim kızlar napıyor diyeee

tabii herkes kocasıylaaaaa ben yalnızz

merak etme bende sendenim yalnızım
benim kocam hep işte haftada birgün evde onuda ne yapsakda en iyi şekilde değerlendirsek diye düşünürüz
sen yine iyisin bak bir haftalık programın dolu dolu ben yapsam bi program hergünüm aynı olur :26:

yaa ama bende eşimd veimizi özlüyoz
ama hep önnceden verilmiş sözler oluyoo
kıramıyosssss
olsun hayatım dolu dolu geçiyo napiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…