bana gebe kalmak için önerdiler ablacım ama int araştırdım yumurta çatlatıyo falan yazıyooo
kısmet bakalımm nolcekk
yaa ama bende eşimd veimizi özlüyoz
ama hep önnceden verilmiş sözler oluyoo
kıramıyosssss
olsun hayatım dolu dolu geçiyo napiimm
ne güzel keşke benimde dolu dolu geçse önceki oturduğum yerde dolu dolu geçiyordu burda yalnız kaldım netde olmasa can sıkıntısından gebercem
hımmmmmm anladım canım dene bakalım inşallah faydasını görürsün
hepinize iyi pazarlarr kızlarr :)
bana da akşam misafirler gelicek bi dolu insann hepside eşimin akrabalarıı
işlere daha başlamadım şimdi başlıcam bi bakiim dedimm sizlere ama herkesin işi war sanırımm :)
neyse hepimize kolay gelsin arada uğrarım öptüm sizlerii :)
sen baya yoğunmuşsun şekerim ben bu ara hiç evden çıkmıyorum eve kapandımkızlar işim bitti geldim
şimdik sizi güldürmek için geçtiğimiz haftanın gezme programımı yazacağım çekinmeden gülünn
1-salı günü ben eltime(amca gelinine)gittim
2-çarş sabahı annemler kahvaltıya geldii
3-çarş akşamı eltim (amca gelini)bana kalmaya geldi
4-perş sabahı bende kalan eltimler eşi işten gelince kahvaltıya kaldı
5-perş akşamı eşimin teyze kızına oturmaya gittik
6-cuma günü be anneme gittim
7-cumt köye gittik,kayınvalideme
8-pazar(bugün)eşimin arkadaşına maç izlemeye gitçezz
9-pazartesi annemler bana akşam yemeğine gelecek balık yapçazz
10-salı eşimin teyzesine köye gitçezz
daha çarş ve sonrası için bi planımız yok ama kesin bişey çıkarr
peki ben size soriim ben niye kira veriyom??:44:
ben genelde yoğunum tatlımyaa eşim gece vardiyasında olmadığı sürece evde hiç duramıyom yaniiisen baya yoğunmuşsun şekerim ben bu ara hiç evden çıkmıyorum eve kapandım
ben genelde yoğunum tatlımyaa eşim gece vardiyasında olmadığı sürece evde hiç duramıyom yaniii
bazen sıkıcı oluyo evde çay içmeyi özlüyoz yaa
yeni mi taşındın sende ?
sen baya yoğunmuşsun şekerim ben bu ara hiç evden çıkmıyorum eve kapandım
yeni değil 3 buçuk sene oldu ama daha önce oturduğum yerde 10 sene oturmuştum ve güzel dostluklarım arkadaşlıklarım vardı sürekli birbirimize gider gelirdik sabah akşam eşlerimiz olmadımı beraber yemekler yer içerdik... arada görüşebiliyoruz artık ama eskisi gibi sık değil tabi
buraya gelince sudan çıkmış balık gibi oldum oturduğum apartmanda 2 kişiydik komşu zaten ilk aşure yapıp götürdüğümde girdim evine
kadın bana açık açık ben komşuluk etmek istemiyorum taşınınca kötü oluyor dedi arkasındanda yine gel oturmaya dedi bende bir daha gitmedim zaten taşındı gitti...şimdi komşu var ama 3 çocuğu var zaten çokda vakti olmuyor...bende çok girişken bir insan değilim mahalledekilerle tanışıp kaynaşayım
ya bazen güzel oluyo ama başbaşa kalmayı özlüyom benbende fazla sevmem ev gezmelerini nadir giderim çoğu zaman evdeyim
yapma annem bırak boşveeeeeeeeeeeeeeeeerkızlar bi sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyor aslında halılarımı toplamam lazım yıkamaya verecem yarın bu işler niye bitmiyo hiçç
yeni değil 3 buçuk sene oldu ama daha önce oturduğum yerde 10 sene oturmuştum ve güzel dostluklarım arkadaşlıklarım vardı sürekli birbirimize gider gelirdik sabah akşam eşlerimiz olmadımı beraber yemekler yer içerdik... arada görüşebiliyoruz artık ama eskisi gibi sık değil tabi
buraya gelince sudan çıkmış balık gibi oldum oturduğum apartmanda 2 kişiydik komşu zaten ilk aşure yapıp götürdüğümde girdim evine
kadın bana açık açık ben komşuluk etmek istemiyorum taşınınca kötü oluyor dedi arkasındanda yine gel oturmaya dedi bende bir daha gitmedim zaten taşındı gitti...şimdi komşu var ama 3 çocuğu var zaten çokda vakti olmuyor...bende çok girişken bir insan değilim mahalledekilerle tanışıp kaynaşayım
ben genelde yoğunum tatlımyaa eşim gece vardiyasında olmadığı sürece evde hiç duramıyom yaniii
bazen sıkıcı oluyo evde çay içmeyi özlüyoz yaa
ya bazen güzel oluyo ama başbaşa kalmayı özlüyom ben
yapma annem bırak boşveeeeeeeeeeeeeeeeer
hmm zor alıınca çok zor hemdeeee
benim burdaki komşularım çok iyiler bu benim 3. evimm burayı sevdim hiç ayrılmak istemiyomm
ben memlekete gidince özlüyorum evde yalnız kalmayı gezmekten yoruluyorum
yapmayıncada olmuyo daha çok kirleniyo bu sefer temizlemek daha zorlaşıyo
ay oda doğru yaaaa
yap bi dert yapmayınca daha büyük dert
sen kocaelindemisin??
evet cnm gölcükteyim ya sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?