Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hepinize iyi pazarlarr kızlarr :)
bana da akşam misafirler gelicek bi dolu insann hepside eşimin akrabalarıı
işlere daha başlamadım şimdi başlıcam bi bakiim dedimm sizlere ama herkesin işi war sanırımm :)
neyse hepimize kolay gelsin arada uğrarım öptüm sizlerii :)

yaa ama bende eşimd veimizi özlüyoz
ama hep önnceden verilmiş sözler oluyoo
kıramıyosssss
olsun hayatım dolu dolu geçiyo napiimm

ne güzel keşke benimde dolu dolu geçse önceki oturduğum yerde dolu dolu geçiyordu burda yalnız kaldım netde olmasa can sıkıntısından gebercem

kolay gelsin sana ben biraz hallettim işlerimi en azından yola girdi
bende öpüyorum çok

sen baya yoğunmuşsun şekerim ben bu ara hiç evden çıkmıyorum eve kapandım

kızlar bi sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyor aslında halılarımı toplamam lazım yıkamaya verecem yarın bu işler niye bitmiyo hiçç

yeni mi taşındın sende ?

yeni değil 3 buçuk sene oldu ama daha önce oturduğum yerde 10 sene oturmuştum ve güzel dostluklarım arkadaşlıklarım vardı sürekli birbirimize gider gelirdik sabah akşam eşlerimiz olmadımı beraber yemekler yer içerdik... arada görüşebiliyoruz artık ama eskisi gibi sık değil tabi
buraya gelince sudan çıkmış balık gibi oldum oturduğum apartmanda 2 kişiydik komşu zaten ilk aşure yapıp götürdüğümde girdim evine
kadın bana açık açık ben komşuluk etmek istemiyorum taşınınca kötü oluyor dedi arkasındanda yine gel oturmaya dedi bende bir daha gitmedim zaten taşındı gitti...şimdi komşu var ama 3 çocuğu var zaten çokda vakti olmuyor...bende çok girişken bir insan değilim mahalledekilerle tanışıp kaynaşayım

eski mahallenden ayrılmak zor olmuştur senin için ben 10 yıldır aynı yerde oturuyorum ama kimseye gidip gelmiyorum evlendiğim zaman kimse bana gelmedi sadece yolda görünce merhabalaşıyoruz o kadar aslında çok sevmem çat kapı girip çıkmayı burası öle biraz

bende fazla sevmem ev gezmelerini nadir giderim çoğu zaman evdeyim
ya bazen güzel oluyo ama başbaşa kalmayı özlüyom ben
kızlar bi sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyor aslında halılarımı toplamam lazım yıkamaya verecem yarın bu işler niye bitmiyo hiçç
yapma annem bırak boşveeeeeeeeeeeeeeeeer

hmm zor alıınca çok zor hemdeeee
benim burdaki komşularım çok iyiler bu benim 3. evimm burayı sevdim hiç ayrılmak istemiyomm

yapmayıncada olmuyo daha çok kirleniyo bu sefer temizlemek daha zorlaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…