Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

küstüm sizle kimse beni sormamış bu kız napıyo nerde nasıl hiçç herkesin bi soranı var benim yok..
ben gidiyom işim çok

küstüm sizle kimse beni sormamış bu kız napıyo nerde nasıl hiçç herkesin bi soranı var benim yok..
ben gidiyom işim çok

laa laa polyyy

rahatsız olmasan saçını başını yolardım

geçmişi didikle demiyorum ama accık biraz göz gezdirsen dün ve bugün olmak üzere tam 2 kez polyyyyy adını andığımı görürüdün

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

günaydın cnm

eyvah çok kötü olmş şanssızlığa bak

temzlediyseniz kokuda çıkar yavaş yavaş
temizledikte canım sanki hala kokuyor
az önce yine sildim evi ama bakalım geçer inşallahhh şu koku
amin:106:

ben uzancam accık kasılmalarım var inceden sancı giriyo moralim bozuk

seninle didişemicem galiba

moralini bozma canım bişeycik olmaz Allahın izniyleee
yat dinlen

hacer bu sabah kahvaltı hazırlarken sen aklıma geldin neden gelmiyor acaba diye ama tatildeymişin okudum hoşgeldin
bu arada demin yazacaktım unutmuşum kızınmı olacak

saol kuzum beni hatırlayanda varmış demek sevindim:) ayh evet nazemircim kız dedi doktorçok heyecanlıyım Rabbim isteyenlerede nasip etsin hayırlı sağlıklı bebekler

günaydın canım sanada

hacercim kızın olacakmış gözün aydın canım bizim oğlişe bi kız daha çıktı desene

saolasın yeşilcimm:) kızçem oluyo çok heyecanlıyım ama seninkide büyümüş maşallah zaman çabucak geçse keşke arkanızdan yetişirim inşallah sen ne koycaksın oğluşuna isim varmı kafanda bişi, ben daha düşünüyom bana güzel bi isim bulun

hayırlı cumalar kızlar

SEVİNÇ parkelerin hayırlı olsun canım,beni sormuşsun sağol kuzum,ha birde UMUDUM sormuş kızlar annemin durumunu biliyosunuz dün annemdeydim bütün gün...

HACER gözünaydın ALLAH kızını size bağışlasın..

kim vardı kız,benimde kız kardeşim vardı kahvaltıda gitti bende burda aldım soluğu..

komşumu çağırdım benim işim var diye iki gün üst üste beni kahvaltıya almıştı sağolsun
bende dün fasülyesini temizledim sabah ta kahvaltıya aldım türk kaavelerimizide içtik gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…