komşumu çağırdım benim işim var diye iki gün üst üste beni kahvaltıya almıştı sağolsun
bende dün fasülyesini temizledim sabah ta kahvaltıya aldım türk kaavelerimizide içtik gitti
ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..
selammmmmmmmmm
sevinç seni tebrik ederekten yazmaya başlayım
bayramdan sonra annemlerdi kalmıştım,dün geldik,aşı olduk ve bi huzursuzuz ki sormayın,iki gündür anca oturdum
o yüzden ne nerde,kim kimle hiç bilmiyorum,inşallah hepiciniz iyisinizdir
bizden size öpücükler
ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..
cnm sen hangı semtte oturuosun
selam kısçeler nasılsınız bakalım? yogun ve yorucu bigünün ardından geldim bende,, yaaaaa ben hasta oldum yaaabademciklerim yanıyo ve öksürük hapşırık başağrısı hepsi başladı napcam şimdi:18::18:inş.ilerlemeden düzelirim,yaz günü böyle oluyorum kışın nolurum bilemiyorum valla...
ayy dolapta ıspanak var hemen yapayım annem böreeeeıspanaklı börek çekti canım pissnerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari
[
merhaba ben yenıyım sımdı uye oldum uzun zamandır sizleri takıp edıyorum nasıp buguneymıs
sevın nerde yaaabı haber bılem vermedı
saol canım darısı başlarınıza dilekçeniz kabul olur inşallahoh valla ne güzel evin yaptırmadığın yeri almadığın eşyası kaldımı kız ay ne iyi öyle yaa evi yenilediniz nerdeyse hayılı olsn canım allah ağız tadıyla oyurmayı nasip etsin evet açık renk parkeler daha güzel oluyo evi aydınlık gösteriyo 2. ve 3. güzelmiş canım zaten hayırlı olsun ah bide bizim yarın verceğimiz dilekçe kabul olaydıda malatya merkeze gideydik bu kutu gibi ve sobalı evden kurtulurduk ne güzel hiç ısınamadım bu eve yaakaloriferli olsa içim yanmaz hiç önemli değil :26: inşallah çocuğumuzun nasibine güzel kaloriferli bi eve taşınabiliriz yaa
bıde kasgım batıyodu ya sımdı dıkkat ettım sısmıs sankı :44::44::44::44: nedırkı :18:
ben yeni adana tarafındayım semt adı yazmayım şimdi burdan..sakıncası yosa sen nerdensin kuzum..
ben mavi bulvarr canımmm
error uda benden öğrendi
en iyi ben biliyom işteeebu da benle uğraşıyo Yarabbim
sen 10 çocuk büyütüün heralde
sende bilmiyon bebik bakmayı
abbowwwwwwwgünaydın canlarım hayırlı cumalar olsun herkese
biz dün bütün gün kilerle uğraştık valla bide üstüne eşim eski turşu bidonunu yatak odasına devirdimi koku çıkmadı bütün gün evi silmekle uğraştık
amin:106:
ben uzancam accık kasılmalarım var inceden sancı giriyo moralim bozuk
seninle didişemicem galiba
ben mavi bulvarr canımmm
Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
en iyi ben biliyom işteee
abbowwwwwwwbu kocişler çok dikkatsiz yaaaaaaa
noldu moraline canım kim ne yaptııı
laa laa polyyy
rahatsız olmasan saçını başını yolardım
geçmişi didikle demiyorum ama accık biraz göz gezdirsen dün ve bugün olmak üzere tam 2 kez polyyyyy adını andığımı görürüdün
günaydın
hayırlı cumalar
ben temızlık yapmaya gııdyorummm
sevınc nerde :26::26:
bildin sevinççim kızçem olcak menimmm çok mutluyumm:)
anladım bebeamm..kız yinemi sigara içiyon sen hani bırakacaktınben şimdi çekirdek çitliyom sanada vereyim içme şu zıkkımı..
beni bile merak eden olmamış ne kadar degerliymişim meyerseherkezim cuması mubarek olsun
hayırlı cumalar kızlar
SEVİNÇ parkelerin hayırlı olsun canım,beni sormuşsun sağol kuzum,ha birde UMUDUM sormuş kızlar annemin durumunu biliyosunuz dün annemdeydim bütün gün...
HACER gözünaydın ALLAH kızını size bağışlasın..
nolduu bebişşş söylemesemiydiimmbacım ben hamıle olabılırım haa supelenıorummm
takılıyorum kızz : ) biliyorum sizleri ölesine azcık nazlanim dedim hem bak bi sen beni sormuşun
valla buraya gelemedimmi kendimi kötü hissediyorum siz olamadan gün geçmiyo
yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa
yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa
geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım
geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:
sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?