Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karılar parkelerim hazırlanıyormuş uygun süpürgelik yokmuş ellerinde sipariş verilmiş
hafta sonu yapılmayacak hafta içine kalmış
mutfak için özel varmış suya dayanıklı m2 40 tl kocişime rica ettim
oda tmm sen nasıl istersen hayatımm başka istediğin bişi varmı dedi

komşumu çağırdım benim işim var diye iki gün üst üste beni kahvaltıya almıştı sağolsun
bende dün fasülyesini temizledim sabah ta kahvaltıya aldım türk kaavelerimizide içtik gitti

ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..

hoşgeldin hayatımmmmm
noldu tebrik ettin gebemiyim haberimmi yok :18::18:
korunmayı bıraktım o yüzdenmiii:18::18:
aşı yapar canım dikkat et sık sık ateşini ölç
ohh afiyet olsun keşke benimde böyle komşularım olsa ama yok maalesef..sevinç parkelerini hayırladım görmedin heralde tekrar hayırlı olsun ..

saol cnm geçmişe bakıyom daha

ne oluyor bu gebişlere bir bir hasta oluyorlar heç dikkat etmiyorlar
ıspanaklı börek çekti canım piss nerden bulcam şimdi bu saattee avucumu yalayım bari
ayy dolapta ıspanak var hemen yapayım annem böreeee
[
merhaba ben yenıyım sımdı uye oldum uzun zamandır sizleri takıp edıyorum nasıp buguneymıs
hoşgeldin canım....
sevın nerde yaaa bı haber bılem vermedı

saol canım darısı başlarınıza dilekçeniz kabul olur inşallah
bıde kasgım batıyodu ya sımdı dıkkat ettım sısmıs sankı :44::44::44::44: nedırkı :18:

gebesin zaaarrrr

vilma

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın her işte bir hayır var unutma

biricikkk

hayırlı haberlerini bekliyorum annem

error uda benden öğrendi

bu da benle uğraşıyo Yarabbim

sen 10 çocuk büyütüün heralde

sende bilmiyon bebik bakmayı
en iyi ben biliyom işteee
abbowwwwwww bu kocişler çok dikkatsiz yaaaaaaa
amin:106:

ben uzancam accık kasılmalarım var inceden sancı giriyo moralim bozuk

seninle didişemicem galiba
noldu moraline canım kim ne yaptııı
ben mavi bulvarr canımmm

amin amin amin......

takılıyorum kızz : ) biliyorum sizleri ölesine azcık nazlanim dedim hem bak bi sen beni sormuşun
valla buraya gelemedimmi kendimi kötü hissediyorum siz olamadan gün geçmiyo

beni bile merak eden olmamış ne kadar degerliymişim meyerseherkezim cuması mubarek olsun
geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım
geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:

nolduu bebişşş söylemesemiydiimm bacım ben hamıle olabılırım haa supelenıorummm
sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem

takılıyorum kızz : ) biliyorum sizleri ölesine azcık nazlanim dedim hem bak bi sen beni sormuşun
valla buraya gelemedimmi kendimi kötü hissediyorum siz olamadan gün geçmiyo
ggıı dün misafire ne yaptın de bakim anlattt yatılı kim geliyorr
yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa

o zaman tuzsuz felan ye sigara zıkkımından eyidir

yok cnm içmiorum hamile olabılırım dıyee:26::26: cok sınırlenırsem 1 tane yakıorummm cekırdekte sıvilcee yapıoo amaaa

iyi aferin içme..kız bende çok yemem de canım çekti işte buda hastalık gibi birşey ya bulaştınmı bırakamıyosun..kaç gün kaldı senin bata??

zaar hamıle olamam calısmadıkkı hemıde dun battı battı aksam sıstı sımdı hıc gectı dun yoruldum heralde

geçmişi okuduğundan eminmisin en az iki defa sordum face de yazdım
geçmişi okumayanlar gelip burda çemkirmeyin :99:

sigaramı içiyon sennnnnnnnn
neyden şüphelendin de bakem

neyden bılıomusunnn cok uykum gelıooo kasıklarımda batma agrı oluoo sankı adet olacakmısım gıbı bu kac gundur var normalde adetten bı gun once olur ole bırde ıslak akıntım oluo su gıbıı:26::26: birte göğüslerim 3 gündür şiştiii bukadar belırtıye adet olursaammm çok ayıp olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…