ben bıtane daha sıparıs verdım yarın gelır oo test elımeeee ak koyun kara koyun ortaya cıkacakkk
ewet canım nasip hakkımızda ne hayırlı ise o olsun..sorma bayramın 2 günü yaptım hem ana baktım dün 4 adet daha şehit vermişizsaglık olsun yaw yılmak yok yola devam
canım herşey eşler için degilmi dün eşim evdeydi işe gitmedi bilrikte mamalar hazırladım sonra aglamaya başladım dedi gene ne oldu dedim ya bizim bebegimiz olucakmı dedimsonra nasip inan olucak dedi dedim olmazsa evlatlık alırız degilmi dedim paşa dedi ya dedim ne kızıyosun beni sevgi vermeye ihtiyacım vatr ben annelik yapmak istyorum dedim aglamaya başladım oda üzülme rabbim büyük bir gün olucek gülüceksin haline dedi kafama ya neden taktım diye sitem ediceksin bana dedi nasip işler bunlar canım ya rabbim ne hayırlısıysa onu nasip etsin işşalalah yaradanım
çok güzel motive ederim ben adamımanyak karı gerçeklerden kaçınılmaz beydaglı demeseydi bile ben paylaşıcaktım bu konuyu naber
aman aman gözüme sok yallahıi okudumda gözümden kaçtı galiba bir daha benim ismimi renkli yaz
:13::13: elime bir geçse o uzun saçlarını yolacamda geçmiyoorrr
kızım bırak bırak sen kocanla çarpışmaya bak gelirse gelir hoşgelir gelmezse keyfi bilirr
bu günlere güleceksin deli karıııı çifter çifter doğurursun inşallah
olsun ne yapalım hem sen daha yeni evli sayılırsın...ne güzel sorunuzda yok sevinmelisin,geriside RABBİM e kalmış şükret kuzum ve hayırlısını hayırlı zamnda dile inşaallah gelecek bebeğin..
ben bıtane daha sıparıs verdım yarın gelır oo test elımeeee ak koyun kara koyun ortaya cıkacakkk
ınsallah gelır bebgım ama gercekden bu ay umdum yokk bıdakı ay ınsallah calısacam tedavıye gıtmeyecem ma kasım gıbıde rahım fılmı
deli karı ne bekliyon testi git kan ver 10 gün günüm geçti de hem daha net ve kesin olarrr
varsa kanda kesin çıkarı
ne o kafanmı karıştıııııııııı
kız onu sipariş edeceğine kanda baktırsana...
altust ettın beniii yıktıııınnn üleeennkan veremem canım kıymetliiii hıhhhh
bak aklın yolu birrr :13::13:
kız bunlar heç bişe bilmiyor haaa
rahim filmine gerek kalmaz inşallah doktora gitmeyeceksende sogan suyunu tam anlamıyla yapacaksın
he wallahi aklın yolu bir...o zaman hepsini yolak bunların..
ıcmıstım zatı tam anlamıylagene ıcerık ama doktra gıtmeycemm kırmızla rgelınce burdan bı doktra gıder ultrayna gırerım kıst varmı dıye
ıcmıstım zatı tam anlamıylagene ıcerık ama doktra gıtmeycemm kırmızla rgelınce burdan bı doktra gıder ultrayna gırerım kıst varmı dıye
belinaysuu beydağlıyla sevınc bızı yolacakmısss bunlar aştı kendınııı
Merhaba Hanımlar nasılsınız
he yolacaz kız biraz sabırlı ve güçlü olun kuzular yıkılmayın hemen..sewdiğimizden yolucaz yani başka bişeyden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?