maras dondurması alırken sade alıkyok ama bızım kıcı gırık dondurmacılardan alınca karısık alıyok
polyy ben senden bu ay umutluyom ınsallah gebesındır
bende senden umutluyum nedense
ya bu biricik kim yaaa benim tahmin ettiğim kişimi bak adını yazacam ha az kaldı biri bana desin çabuk:84:
bende senden çok umutluyum beloş hanım..
bende senden çok umutluyum beloş hanım..
kız bilmemmiiii en iyi bilenlerdenim ben hala :18::18:böyleyim her halvette korkudan ölüyorum insan hamile kalmaktan korkarmıymış korkarmış ismi alınca bir git görüş bakalım ne dicek ondan sonra kakrar aşamasına geç hayatım doktor çok öçnemli ismini alınca randevu al git mutlakaaa
ben umutlu degıl kırmızları beklıyrm sız bole deyınce bı umuda kapılıyorum bana hamıs kalmak cok uzak gelıyo artıkkk
o kadar yıprandımki sevinç ama hepte güçlü durmaya çalıştım...hadi ondan geçtim artık sağlığımada zarar veriyor,kürtajlardan sonra adet kanamam bile yok gibi nerdeyse,üstelik aklınızda olsun o iğnelerin yan etkisi kemik erimesi yapıyor mutlaka kalsiyum alın benim doktorum bunu söylememişti ben kendim başka bir doktordan öğrendim..7 hamilelikte bir sürü iğne kullandım,kortizonu anlatmak bile istemiyorum yinede yılmadım ama ,bu sefer gözüm çok korktu...hayırlısı artık..
tmm bu karıya umut vermeyin sonra kırmızıları görürse kaçar gider
sanki evleneli on sene olmuş
8-10 tane düşük yapmış
çoooook acılar çekmişşş
hamişlik onun için çoooook uzakmış çokkkkkkkk
üstelik 21 yaşındaymış mış mışşşşşşşşşş
ben umutlu degıl kırmızları beklıyrm sız bole deyınce bı umuda kapılıyorum bana hamıs kalmak cok uzak gelıyo artıkkk
tmm bu karıya umut vermeyin sonra kırmızıları görürse kaçar gider
sanki evleneli on sene olmuş
8-10 tane düşük yapmış
çoooook acılar çekmişşş
hamişlik onun için çoooook uzakmış çokkkkkkkk
üstelik 21 yaşındaymış mış mışşşşşşşşşş
ama ole mıllet bı denemede hamıs kalıyo 1 sene oldu hanı nıye kalamıyom dok gıdyorum sorun yokk
esım muane oluyo sorun yok nedne gelmıyo dmeekkı kalamıyacam amannnnnnbız eskısı gıbı kocısle ıstemıyoz benle bebek ııcnmı evlendın ıkızmız bırbırmze yeterz dıyo
hayırlısı hayatım Rabbim nasip etsin inşallah minik meleğini göndersin kucağınızı boş bırakmasın amin amin amin.........
kız sen böyle söylersen biz ne yapalım..çok ayıp annem güçlü ol dimdik dur sen,daha yaşın kaç kız senin hayret ediyorum ben bu nesle yaa...hamile değilsen bile bu seni hiiiç yıldırmamalı,,madem istiyorsun inşaallah kazanan sen olacaksın çünkü çok gençsin ve önünde kocaman bir zaman var.. sakın vazgeçme..
sorma bayramın 2 günü yaptım hem ana baktım dün 4 adet daha şehit vermişizay kötü olmuş yaa insan gerçekten eziyetine üzülür ,neyse sağlık olsun..
canım herşey eşler için degilmi dün eşim evdeydi işe gitmedi bilrikte mamalar hazırladım sonra aglamaya başladım dedi gene ne oldu dedim ya bizim bebegimiz olucakmı dedimah bilmeme kuzum ya çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşına ... bende kapattım diyorum ama eşime dayanamıyorum aslında oda vazgeçmişti ama dün onu öyle umutlu görünce ne bileyim acabamı diyrum..
çok güzel motive ederim ben adamıaferin çok iyi motive ettin saol
dost acı smyler olsa o hassas testte çıkardı sen olduğunu biliyom sana hatırlattım
geçmişi okurken bide gözlük takınnnnnnnnnn
:13::13: elime bir geçse o uzun saçlarını yolacamda geçmiyoorrrkız sen böyle söylersen biz ne yapalım..çok ayıp annem güçlü ol dimdik dur sen,daha yaşın kaç kız senin hayret ediyorum ben bu nesle yaa...hamile değilsen bile bu seni hiiiç yıldırmamalı,,madem istiyorsun inşaallah kazanan sen olacaksın çünkü çok gençsin ve önünde kocaman bir zaman var.. sakın vazgeçme..
bugun herkesın agzına ettennnnyeterrr yeterr kendıneee gelll moralımııı sıfır ettttınnn saldırma milleetteeeee
ya ole de dun ark bulsutuk hepımız aynı yasıtız bırın 3 bırın 2 cocugu bırı 3 .7 aylıkd a hamıle bırın daha kucuk hepsının cocuug cvardııı ee ben nıye kalamıyorum ne bıleyım bı sorun olsa tedavı olsam doktr yok dıyooo bazen uzak kalıyo bana hamıslık
ya ole de dun ark bulsutuk hepımız aynı yasıtız bırın 3 bırın 2 cocugu bırı 3 .7 aylıkd a hamıle bırın daha kucuk hepsının cocuug cvardııı ee ben nıye kalamıyorum ne bıleyım bı sorun olsa tedavı olsam doktr yok dıyooo bazen uzak kalıyo bana hamıslık
:13::13: elime bir geçse o uzun saçlarını yolacamda geçmiyoorrr
kızım bırak bırak sen kocanla çarpışmaya bak gelirse gelir hoşgelir gelmezse keyfi bilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?