Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o kadar yıprandımki sevinç ama hepte güçlü durmaya çalıştım...hadi ondan geçtim artık sağlığımada zarar veriyor,kürtajlardan sonra adet kanamam bile yok gibi nerdeyse,üstelik aklınızda olsun o iğnelerin yan etkisi kemik erimesi yapıyor mutlaka kalsiyum alın benim doktorum bunu söylememişti ben kendim başka bir doktordan öğrendim..7 hamilelikte bir sürü iğne kullandım,kortizonu anlatmak bile istemiyorum yinede yılmadım ama ,bu sefer gözüm çok korktu...hayırlısı artık..

ben umutlu degıl kırmızları beklıyrm sız bole deyınce bı umuda kapılıyorum bana hamıs kalmak cok uzak gelıyo artıkkk

tmm bu karıya umut vermeyin sonra kırmızıları görürse kaçar gider
sanki evleneli on sene olmuş
8-10 tane düşük yapmış
çoooook acılar çekmişşş
hamişlik onun için çoooook uzakmış çokkkkkkkk
üstelik 21 yaşındaymış mış mışşşşşşşşşş

hayırlısı hayatım Rabbim nasip etsin inşallah minik meleğini göndersin kucağınızı boş bırakmasın amin amin amin.........

ama ole mıllet bı denemede hamıs kalıyo 1 sene oldu hanı nıye kalamıyom dok gıdyorum sorun yokk

esım muane oluyo sorun yok nedne gelmıyo dmeekkı kalamıyacam amannnnnn bız eskısı gıbı kocısle ıstemıyoz benle bebek ııcnmı evlendın ıkızmız bırbırmze yeterz dıyo

ben umutlu degıl kırmızları beklıyrm sız bole deyınce bı umuda kapılıyorum bana hamıs kalmak cok uzak gelıyo artıkkk

kız sen böyle söylersen biz ne yapalım..çok ayıp annem güçlü ol dimdik dur sen,daha yaşın kaç kız senin hayret ediyorum ben bu nesle yaa...hamile değilsen bile bu seni hiiiç yıldırmamalı,,madem istiyorsun inşaallah kazanan sen olacaksın çünkü çok gençsin ve önünde kocaman bir zaman var.. sakın vazgeçme..

bugun herkesın agzına ettennnn yeterrr yeterr kendıneee gelll moralımııı sıfır ettttınnn saldırma milleetteeeee

ya ole de dun ark bulsutuk hepımız aynı yasıtız bırın 3 bırın 2 cocugu bırı 3 .7 aylıkd a hamıle bırın daha kucuk hepsının cocuug cvardııı ee ben nıye kalamıyorum ne bıleyım bı sorun olsa tedavı olsam doktr yok dıyooo bazen uzak kalıyo bana hamıslık

ay kötü olmuş yaa insan gerçekten eziyetine üzülür ,neyse sağlık olsun..
sorma bayramın 2 günü yaptım hem ana baktım dün 4 adet daha şehit vermişizsaglık olsun yaw yılmak yok yola devam
ah bilmeme kuzum ya çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşına ... bende kapattım diyorum ama eşime dayanamıyorum aslında oda vazgeçmişti ama dün onu öyle umutlu görünce ne bileyim acabamı diyrum..
canım herşey eşler için degilmi dün eşim evdeydi işe gitmedi bilrikte mamalar hazırladım sonra aglamaya başladım dedi gene ne oldu dedim ya bizim bebegimiz olucakmı dedim sonra nasip inan olucak dedi dedim olmazsa evlatlık alırız degilmi dedim paşa dedi ya dedim ne kızıyosun beni sevgi vermeye ihtiyacım vatr ben annelik yapmak istyorum dedim aglamaya başladım oda üzülme rabbim büyük bir gün olucek gülüceksin haline dedi kafama ya neden taktım diye sitem ediceksin bana dedinasip işler bunlar canım ya rabbim ne hayırlısıysa onu nasip etsin işşalalah yaradanım
aferin çok iyi motive ettin saol

dost acı smyler olsa o hassas testte çıkardı sen olduğunu biliyom sana hatırlattım
çok güzel motive ederim ben adamımanyak karı gerçeklerden kaçınılmaz beydaglı demeseydi bile ben paylaşıcaktım bu konuyu naber

geçmişi okurken bide gözlük takınnnnnnnnnn

aman aman gözüme sok yallahıi okudumda gözümden kaçtı galiba bir daha benim ismimi renkli yaz

:13::13: elime bir geçse o uzun saçlarını yolacamda geçmiyoorrr
kızım bırak bırak sen kocanla çarpışmaya bak gelirse gelir hoşgelir gelmezse keyfi bilirr

bugun herkesın agzına ettennnn yeterrr yeterr kendıneee gelll moralımııı sıfır ettttınnn saldırma milleetteeeee

bu günlere güleceksin deli karıııı çifter çifter doğurursun inşallah

olsun ne yapalım hem sen daha yeni evli sayılırsın...ne güzel sorunuzda yok sevinmelisin,geriside RABBİM e kalmış şükret kuzum ve hayırlısını hayırlı zamnda dile inşaallah gelecek bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…