hayır annem bir sabah bir akşam yapacaksın ne tembel karılarsınız yaa ne o gezme saatlerine mi uymadıhoşbuldum kuzucummmmm adetim bittikten sonra başlayayım ben ozaman...günde 2 kez yapmasam olmamı yaaa 15 gün yaparım ama 2 kez olmuostres olabilir evet...bide boyam geldi ondanda olur diolar ama maaşallah boyayıncada dökülüo...bakalım b12 yi kullanim belki işe yarar...az gez kısmı düşündürücü :26::26::26::26::26:
hee doru ben cansuydummmyok cnm gıtmedım gebelık belırtılerını okumaktan bıktım ıkı tane gebelık gecırıp ınsan hala belırtı okurmuymus ?? okuomus valaaaa
ne kıskanç karılarsınız yawww
seray korkma sen deşifre olmuyon
heee komşu çok memnunnnbenımde dokuluyoama badem yagı susam yagı kullanıyorum uzuyo
sevınc pahalı ama cok guzel bende gelısınden alma k ıcn uye oluyorum
gız biricik geçmişten dön artık yawwwww
siteye gelince önce bir selam verin sohbetinizi edin kimse yokken okuyun şu geçmişi
aha ben çıkacam senin geçmiş bitince bir bakacaksın kimse kalmamış
hayır annem bir sabah bir akşam yapacaksın ne tembel karılarsınız yaa ne o gezme saatlerine mi uymadı
boyadan vazgeç artık hamiş olursan boyayamazsınkii
gez gezzzz gezentiiiii
okur sanki heç gebe kalmamoş gibi oralardan umut arar kendini dinlerr hee bendede o belirtiden var der daha çok umutlanır bir bakmışki kırmızılar teşrif etmişlerr
cnm kk atti beni bi muddette iceri almadi
Nasilsin cnmm
aysuncum adetin bitti ya bugün 3 gün sonra felan başla iyi olur o zaman hemen yumurtlamanın akabinde bitmiş olur gebelik şüphesi olsa bile kafan rahat eder bebeğin yerleşme aşamasında ok
:18::18::18::18::18: bu ay kestım ümidimii
hmmmm tmm cnm çok saol bilgiler için...bu ay uygulucam kendimede söz veriom umarım bırakmam...dr a da gitcem baksın bakalım yumoşlara...
heee komşu çok memnunnn
bütün deliler toplandık haa
seni meraktan öldükkkk
okadar belırtıı saydımmm yoook hamıle deeılsın kırmızıları görürsün dedınnn belinaysuu kız belırtı yok dedıı hamılesınn dedınn bide kızı yolmaya kalktın alllaaammmm beni öldürdüün sevinçoooo
Tatlim bitek senin meraklandigini biliyororum
Öldükkk deme cnmm
Bn pedimi koydum bekliyorumm bakalim na zamn glckk
okadar belırtıı saydımmm yoook hamıle deeılsın kırmızıları görürsün dedınnn belinaysuu kız belırtı yok dedıı hamılesınn dedınn bide kızı yolmaya kalktın alllaaammmm beni öldürdüün sevinçoooo
gızzzz en yakın arkadaşım bana sevincoo derdiiiiiii
annem ne bilim oyle hissettim ne yalan söyliiim hamiş değilmişsin gibi geldi bana
o karı doğru düzgün çalışamadı bile neden se olumlu bir his vardı içimde
bende söyledim napin yaaaaaaa
evet ya bende hec belırtı yok ne karın agrısı ne bıseyyycanım hakkında hayırlısı olsun ınsallah hamılesınrı
evet ya bende hec belırtı yok ne karın agrısı ne bıseyyycanım hakkında hayırlısı olsun ınsallah hamılesınrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?