Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayır annem bir sabah bir akşam yapacaksın ne tembel karılarsınız yaa ne o gezme saatlerine mi uymadı
boyadan vazgeç artık hamiş olursan boyayamazsınkii
gez gezzzz gezentiiiii
hee doru ben cansuydummm yok cnm gıtmedım gebelık belırtılerını okumaktan bıktım ıkı tane gebelık gecırıp ınsan hala belırtı okurmuymus ?? okuomus valaaaa

okur sanki heç gebe kalmamoş gibi oralardan umut arar kendini dinlerr hee bendede o belirtiden var der daha çok umutlanır bir bakmışki kırmızılar teşrif etmişlerr

:18::18::18::18::18: bu ay kestım ümidimii

aysuncum adetin bitti ya bugün 3 gün sonra felan başla iyi olur o zaman hemen yumurtlamanın akabinde bitmiş olur gebelik şüphesi olsa bile kafan rahat eder bebeğin yerleşme aşamasında ok

hmmmm tmm cnm çok saol bilgiler için...bu ay uygulucam kendimede söz veriom umarım bırakmam...dr a da gitcem baksın bakalım yumoşlara...

heee komşu çok memnunnn

bütün deliler toplandık haa

okadar belırtıı saydımmm yoook hamıle deeılsın kırmızıları görürsün dedınnn belinaysuu kız belırtı yok dedıı hamılesınn dedınn bide kızı yolmaya kalktın alllaaammmm beni öldürdüün sevinçoooo

annem bir mahsuru yoksa 4 sene neden korunduğunuzu sorabilirmiyim :26:
bide bu korunan arkadaşlara bir sorum var korunmayı bırakır bırakmaz gebe kalabilmek fikrini
nasıl edindiniz çok meraktayımda:26::26:

gızzzz en yakın arkadaşım bana sevincoo derdiiiiiii
annem ne bilim oyle hissettim ne yalan söyliiim hamiş değilmişsin gibi geldi bana
o karı doğru düzgün çalışamadı bile neden se olumlu bir his vardı içimde
bende söyledim napin yaaaaaaa

Tatlim bitek senin meraklandigini biliyororum
Öldükkk deme cnmm

Bn pedimi koydum bekliyorumm bakalim na zamn glckk

kırmızılar gelmeden pedmi koydunnnnnnnnnn
bu karılar öldürecek beni leke felanmı geldiki koydunnnn
karı senden de umutluyum bakak görek pedi koyarsan kırmızılarda dayanamaz gelir

evet ya bende hec belırtı yok ne karın agrısı ne bıseyyy canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah hamılesınrı

bu karı benı sonudn a dıye dıye hamıs yapacak

ozman maras ayanına gekılrım haa bana hamıs olunca gezme yoktu bende cıcek ne yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…